0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν πειράζει καλέ, μεταξύ μας τώρα, σιγά! πάντως εγώ όταν πηγα στο εσπερινό μόνο αγγλικά έκανα, δεν ξέρω γιατί είχαν κάτσει έτσι τα κενά, πάντως παντού αγγλικά έκανα. επίσης η δυσκολότερη μέρα ηταν η τετάρτη, γιατί τρίτη βραδυ είχα εσπερινό μέχρι τις 11 παρά και το πρωί πρώτη ώρα στο γυμνάσιο, αλλά από ότι θυμάμαι είχα μια καλούτσικη τάξη και πέρναγε η ώρα πιο εύκολα!
Παράθεση από: planety στις Αυγούστου 23, 2012, 08:27:55 pmδεν πειράζει καλέ, μεταξύ μας τώρα, σιγά! πάντως εγώ όταν πηγα στο εσπερινό μόνο αγγλικά έκανα, δεν ξέρω γιατί είχαν κάτσει έτσι τα κενά, πάντως παντού αγγλικά έκανα. επίσης η δυσκολότερη μέρα ηταν η τετάρτη, γιατί τρίτη βραδυ είχα εσπερινό μέχρι τις 11 παρά και το πρωί πρώτη ώρα στο γυμνάσιο, αλλά από ότι θυμάμαι είχα μια καλούτσικη τάξη και πέρναγε η ώρα πιο εύκολα!Ομοιοπαθούσα...11 παρά νυχτερινό...6 παρά εγερτήριο για ετοιμασία για πρωινό...Μια ώρα δρόμος από το σπιτάκι μου...3 παρά κοιμόμουν από υπερένταση και βραδινό καφεδάκι για να αντέξω τους εσπερινούς ψυχοβγάλτες τύπους...
Demo, συγγνώμη, αλλά μάλλον κάτι κατάλαβες λάθος ή εγώ δεν κατάλαβα αυτό που λες.. και οι δυο που γράψαμε εννοούσαμε ότι δουλεύαμε μια μέρα το βράδυ στο εσπερινό και την ακριβώς επόμενη στο πρωινό.. νομίζω και η εύα αυτό εννοούσε και αναφέραμε ότι ήταν δυσκολο γιατί κοιμόμασταν αργά και το πρωί είχαμε πρώτη ώρα.. δεν γινόταν ίδια μέρα, αν και έμενα στην αρχή ο διευθυντής του πρωινού το ήθελε.. αλλά μπήκε μπροστά ο υποδιευθυντής του εσπερινού και μου τα έχωσε να μην το δεχτώ αυτό, κι είχε δίκιο, άλλαξε το δικό τους πρόγραμμα κι έτσι δούλευα μόνο βράδυ την μέρα που πήγαινα στο εσπερινό και στο πρωινό δεν είχα..
ντάξει.. είσαι κομματάκι υπερβολικούλης-α.. πάντα οι παλαιότεροι σε όλα τα σχολεία έχουν τα περισσότερα προνόμια, δεν είναι καινούργιο και μέχρι ένα σημείο δεν είναι και κακό κατά τη γνώμη μου..