0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: effiet στις Σεπτεμβρίου 04, 2012, 01:19:09 pmβρε παιδιά, δε γίνεται να δηλώσεις ψευδή αριθμό παιδιών.Εμένα μου φαίνεται πολύ παράξενο, ειδικά φέτος με το πρόβλημα των συγγραμμάτων, από την πρωτοβάθμια τόνιζαν σε όλους να προσέξουμε ιδιαιτέρως κάποια πεδία στο survey, όπως αυτό των μαθητών, που θα φοιτήσουν το 2012-13.
βρε παιδιά, δε γίνεται να δηλώσεις ψευδή αριθμό παιδιών.
Ξαναπήρα στο υπουργείο και μου είπαν (3 τηλέφωνα-3 φορές ) ότι ακόμη μαζεύουν κενά και δεν γνωρίζουν τίποτα!Μου λέει ένας υπάλληλος ακόμη μαζεύουμε κενά και δεν ξέρω πότε θα βγει. Και του λέω: άρα μπορεί και σήμερα; Και μου λέει: άρα δεν ξέρω! Αναμονήηηηηηηηηηηηη λοιπόν... Αν βγουν σήμερα, το κόβω να βγαίνουν μαζί με τους βρυκόλακες...
Λοιπόν η Α Αθηνών είχε πλεόνασμα στις β αποσπάσεις 173 άτομα . Αρα μετά τις αποσπάσεις θα έμειναν πλεόνασμα 120 άτομα γι αυτό κ τα μετακινεί σε άλλες Διευθύνσεις. Πάντως τα κενά ως προςς τον αριθμό θα παραμείνουν ίδια απλά θα αλλάξου οι περιοχές. Μπορεί να μην πάρει Αθήνα στην α φάση.Να καλύψει την υπόλοιπη Ελλάδα. Πάντως γ σήμερα δύσκολο.Ούτε οι πίνακες δεν ανανεώθηκαν.