0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: giota8 στις Αυγούστου 24, 2012, 07:07:23 pmνομιζω οτι εχουν τις χειροτερες περιοχες οι φιλολογοι, τουλαχιστον για οσους θελουν στερια.Και εγώ αυτό παρατηρούσα..αν και πολλά άτομα, λίγες και 'δύσκολες' περιοχές. Όσον αφορά στην ειδικότητά μου πάλι (
νομιζω οτι εχουν τις χειροτερες περιοχες οι φιλολογοι, τουλαχιστον για οσους θελουν στερια.
Παράθεση από: dinateacher στις Αυγούστου 24, 2012, 06:58:32 pmΠοια είναι τα sos της α' φάσης;; Πες τα μου, τώρα που θα βγω να τα αγοράσω.... ...aa, μονο σε κεντρικα βιβλιοπωλεια... δε θα τα βρεις στα πτωχα πλην τιμια Τρικαλα... ασχετο:...Αρτα, Εβρος, Ηλεια, Λακωνια,Ευρυτανια ειναι οι "στεριες" των φιλολογων εμαθα;;;
Ποια είναι τα sos της α' φάσης;; Πες τα μου, τώρα που θα βγω να τα αγοράσω....
Ποιοι θα ικανοποιηθούν marooned , οι 3 πολύτεκνοι και οι δύο επιλαχόντες; Σιγά τους πολλούς που πήρε! Απ' ότι καταλαβαίνω από την εγκύκλιο διορίζεσαι με την...επόμενη! (συμπληρωματική εγκύκλιο). Καλό διορισμό στους λίγους τυχερούς , για τους υπόλοιπους τα κουβαδάκια μας και σε άλλο...topic , για τους αναπληρωτές!
Μακράν οι χειρότερες περιοχές των τελευταίων χρόνων! Ωστόσο, μπορεί κάποιος παρακαλώ θερμά, να μου πει αν ο τελευταίος διοριστέος του 24μηνου των φιλολόγων είναι το Νο 70 στάνταρ; Δηλαδή, μια και δεν έχει γίνει ανανέωση των πινάκων, υπάρχει περίπτωση να προστεθούν άλλοι και τελικά ο τελευταίος διοριστέος να είναι πχ το Νο 65;
Να ρωτήσω κάτι ρε παιδια εγω είμαι επιτυ ων στον τελευταίο ΑΣΕΠ πε03 αλλα προς το τελοςΜπορω να κάνω αίτηση ;Αν ναι τι χαρτια χρειάζεται μόνο την αίτηση;Ευχαριστω
Παράθεση από: s93060 στις Αυγούστου 24, 2012, 10:38:50 pmΝα ρωτήσω κάτι ρε παιδια εγω είμαι επιτυ ων στον τελευταίο ΑΣΕΠ πε03 αλλα προς το τελοςΜπορω να κάνω αίτηση ;Αν ναι τι χαρτια χρειάζεται μόνο την αίτηση;ΕυχαριστωΑν είσαι επιτυχών και όχι διοριστέος πρέπει να βγει νέα εγκύκλιος για να υποβάλλεις αίτηση διορισμού..Τώρα το προς το τέλος δεν το ΄΄έπιασα΄΄. Τι εννοείς;
Aνάλογα με το τι θα λέει η νέα εγκύκλιος. Δεν πιστεύω να επιτρέπει όλους τους επιτυχόντες να κάνουν αίτηση. Θα λέει, λογικά, έως τον/την τάδε που έχει τόσα μόρια...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΙΙ: Με την παρούσα εγκύκλιο διορίζεται το σύνολο των εναπομεινάντων διοριστέων εκπ/κών των ανωτέρω κλάδων των πινάκων του ΑΣΕΠ 2008, εφόσον δεν έχουν ήδη διοριστεί σε εφαρμογή άλλων διατάξεων. Αν απομείνουν κενές θέσεις , αυτές θα καλυφθούν από ισάριθμους εκπαιδευτικούς που έλαβαν τη βαθμολογική βάση στον ίδιο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ και με τη σειρά κατάταξής τους και, ελλείψει υποψηφίων της περίπτωσης αυτής, θα καλυφθούν από υποψηφίους του ενιαίου πίνακα αναπληρωτών. Στην περίπτωση αυτή, οι ενδιαφερόμενοι θα κληθούν να υποβάλουν αίτηση διορισμού με νέα εγκύκλιο. (σελ. 9 της εγκυκλίου)