0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γ Λεσβου περασα χαλια με 2 παιδια τεραστιες αποστασεις και πονηρους ιδιοκτητες με παλια σπιτια.
καμια πληροφορια για Σαμοθρακη?
Την Α Δωδεκανήσου τη σκέφτομαι,αλλά νομίζω και οι 50 πριν από μένα
Παράθεση από: ΟΡΑΤΙΟΣ στις Αυγούστου 26, 2012, 07:24:14 pm Την Α Δωδεκανήσου τη σκέφτομαι,αλλά νομίζω και οι 50 πριν από μέναΕγώ, πάλι, καθόλου. Αλλά ομολογώ ότι από την Παρασκευή το κεφάλι μου φέρνει γύρω συνεχώς, ασχολούμαι με αυτό το θέμα το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας και πάλι είμαι σίγουρη ότι θα την κάνω τη μλκ. Κι αυτό γιατί αδυνατώ να βρω το κριτήριο στο οποίο θα βασίσω την επιλογή. Πχ μόρια, προσβασιμότητα, ζωή (ειδικά αν ξεμείνεις εκεί), τι; ... Μου φαίνεται ότι τελικά η πιο σοφή λύση είναι της Γιώτας μακράν...
...κι επρεπε να περασουν τοσες σελιδες για να δεις ποσο δικιο ειχε ΠΑΛΙ ο σοφος ;;;
Όχι, δεν είμαι σε καλή θέση, γι'αυτό βουρλίζομαι όλη μέρα. Αλλά και πάλι, ποιος μπορεί εκτός από τους 10 πρώτους να είναι σίγουρος ότι θα πιάσει κάτι από τις 5 πρώτες επιλογές του;Στο μεταξύ όλη η πλάκα είναι η λέξη επιλογές. Όταν έχεις 90 άτομα και 22 περιοχές, εκ των οποίων οι 5 είναι στεριές και μάλιστα ΑΥΤΕΣ οι στεριές, δεν είναι επιλογές είναι ... τι να σε φάει λύκος τι αρκούδα.
Τι κακός και ανάλγητος άνθρωπος, Παναγιά μου... Και αμάν με αυτό το Ιόνιο πια, μέλι έχει;
Παράθεση από: karxarias29 στις Αυγούστου 26, 2012, 11:16:07 pmΤι κακός και ανάλγητος άνθρωπος, Παναγιά μου... Και αμάν με αυτό το Ιόνιο πια, μέλι έχει;ε, μα...το τεντωνεις απο δω το στριβεις απο κει...δε βλεπεις εμενα που σε 10 λεπτα ειχα συμπληρωσει και καταθεσει την αιτηση; κι οσο για το Ιονιο, μην το πολυμελετας.....