0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καμία απορία δεν είναι αφελής, τώρα πια δεν ξέρουμε από πού μας έρχεται τι Λοιπόν πρώτα ειδικές κατηγορίες, μετά 24 μηνο και τέλος ΑΣΕΠ.
Οι ειδικές κατηγορίες δεν έχουν το δικαίωμα για απόσπαση στον τόπο κατοικίας τους; Ή μόνο οι πολύτεκνοι έχουν αυτό το δικαιωμα; Εγώ ήξερα πως προηγείται το 24μηνο στις επιλογές των περιοχών τουλάχιστον. Αλήθεια, δικαίωμα απόσπασης δεν έχουμε, αν δεν κλείσουμε διετία, ούτε για σοβαρούς λόγους;
Παράθεση από: magda στις Αυγούστου 26, 2012, 11:56:11 pmΚαμία απορία δεν είναι αφελής, τώρα πια δεν ξέρουμε από πού μας έρχεται τι Λοιπόν πρώτα ειδικές κατηγορίες, μετά 24 μηνο και τέλος ΑΣΕΠ.νομίζω πως οι ειδικές κατηγορίες έχουν δικές τους θέσεις στις ίδιες περιοχές. π.χ. αν Α δωδεκανήσου βγάλει 7 κενά μπορεί τα 6 να είναι για 24μηνο και ασεπ και το ένα για ειδικη κατηγορία. όμως δεν είμαι σίγουρη...μη σας πάρω στο λαίμό μου!!!
Νομίζω πως και οι νεοδιόριστοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση απόσπασης τη δεύτερη χρονιά.Κάνω λάθος;
Ούτως ή άλλως οι αιτήσεις μετάθεσης υποβάλλονται το Νοέμβριο και αφορούν την επόμενη σχολική χρονιά
...ο καρχαριας ειναι επισης εδω αλλα σιωπα επιδεικτικα... εκτος κι αν ψαχνει αυτο...http://www.gtp.gr/RoutesForm.asp?
Να ρωτήσω τώρα μια και αναφέρθηκε. Στο Αγαθονήσι, στο moriade, γιατί δεν γράφει μόρια, δεν υφίσταται το σχολείο που έχει;