0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ε μα έτσι είναι βρε Μαρκουλη μου, απο κοντά ειμαστε άλλοι άνθρωποι!! Ελπίζω στην επόμενη να μπορέσω να έρθω κι εγώ επιτέλους! το γάλα σόγιας ειναι μια βλακεία ( γάλα από φυτό , απο εκεί να καταλάβεις ) που το τιμούν τα φρικιά του γυμναστηρίου, οι τρελαμένες με τις δίαιτες και την υγ. διατροφή, οι πολύ προχώ νοικοκυρές, οι θεούσοι γιατί είναι νηστίσιμο και ενιοτε κάποιοι πιο νορμάλ γιατί απλά τους αρέσει !!
αυτη που το πινε μια χαρα κοπελα ητανε
Παράθεση από: bitch στις Σεπτεμβρίου 09, 2012, 01:38:05 pmε μα έτσι είναι βρε Μαρκουλη μου, απο κοντά ειμαστε άλλοι άνθρωποι!! Ελπίζω στην επόμενη να μπορέσω να έρθω κι εγώ επιτέλους! το γάλα σόγιας ειναι μια βλακεία ( γάλα από φυτό , απο εκεί να καταλάβεις ) που το τιμούν τα φρικιά του γυμναστηρίου, οι τρελαμένες με τις δίαιτες και την υγ. διατροφή, οι πολύ προχώ νοικοκυρές, οι θεούσοι γιατί είναι νηστίσιμο και ενιοτε κάποιοι πιο νορμάλ γιατί απλά τους αρέσει !!αυτη που το πινε μια χαρα κοπελα ητανε
Παράθεση από: physikos13 στις Σεπτεμβρίου 09, 2012, 02:25:46 pmΠαράθεση από: bitch στις Σεπτεμβρίου 09, 2012, 01:38:05 pmε μα έτσι είναι βρε Μαρκουλη μου, απο κοντά ειμαστε άλλοι άνθρωποι!! Ελπίζω στην επόμενη να μπορέσω να έρθω κι εγώ επιτέλους! το γάλα σόγιας ειναι μια βλακεία ( γάλα από φυτό , απο εκεί να καταλάβεις ) που το τιμούν τα φρικιά του γυμναστηρίου, οι τρελαμένες με τις δίαιτες και την υγ. διατροφή, οι πολύ προχώ νοικοκυρές, οι θεούσοι γιατί είναι νηστίσιμο και ενιοτε κάποιοι πιο νορμάλ γιατί απλά τους αρέσει !!αυτη που το πινε μια χαρα κοπελα ητανε super....!!! * bitch ξέχασες την κατηγορία εκείνων που έχουν δυσανεξία στη λακτόζη και γι'αυτό πίνουν σόγια που δεν πειράζει το στομάχι... (το διαβασα τωρα στο γούγλη)