0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η αίτηση για οριστική τοποθέτηση γίνεται Νοέμβρη και δλδ δεν κατοχυρώνεις τη θέση του διορισμού σου; Ξέροντας ότι είναι οργανικό κενό, μπορεί κάποιος να στο πάρει με τη διαδικασία των μεταθέσεων? Και ακόμη: μόνο στο ίδιο ΠΥΣΔΕ ζητάς οργανική; Δλδ δε μπορείς να παρεις οριστική οργανική σε άλλο ΠΥΣΔΕ???
Παράθεση από: enigma στις Αυγούστου 14, 2007, 05:38:33 amΗ αίτηση για οριστική τοποθέτηση γίνεται Νοέμβρη και δλδ δεν κατοχυρώνεις τη θέση του διορισμού σου; Ξέροντας ότι είναι οργανικό κενό, μπορεί κάποιος να στο πάρει με τη διαδικασία των μεταθέσεων? Και ακόμη: μόνο στο ίδιο ΠΥΣΔΕ ζητάς οργανική; Δλδ δε μπορείς να παρεις οριστική οργανική σε άλλο ΠΥΣΔΕ??? Η θέση διορισμού σου είναι για π.χ. η '' Α Κορίνθου '' . Αν δεν ζητήσεις εσύ να φύγεις απο την ''Α Κορίνθου'' δεν θα σε διώξουνε. Είναι όμως πιθανό να είσαι σε άλλο σχολείο σε αυτή την περιοχή. Αυτά μέχρι να πάρεις οργανική θέση σε κάποιο συγκεκριμένο σχολείο!Το Νοέμβριο μπορείς να ζητήσεις οριστική τοποθέτηση στην περιοχή αυτή ή αν θέλεις μπορείς να ζητήσεις μετάθεση σε κάποια άλλη περιοχή. Τον Ιούνιο, που θα βγούνε τα οργανικά κενά σε σχολεία, θα καλεστείς να δηλώσεις τις προτιμήσεις σου . Πάλι μπορεί να μην καταφέρεις να πάρεις οργανική θέση και να παραμείνεις στη ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΥΣΔΕ, που σημαίνει οτι θα τοποθετηθείς προσωρινά το Σεπτέμβριο!Καλή τοποθέτηση!
Παράθεση από: JOY στις Αυγούστου 14, 2007, 10:05:25 amΠαράθεση από: enigma στις Αυγούστου 14, 2007, 05:38:33 amΗ αίτηση για οριστική τοποθέτηση γίνεται Νοέμβρη και δλδ δεν κατοχυρώνεις τη θέση του διορισμού σου; Ξέροντας ότι είναι οργανικό κενό, μπορεί κάποιος να στο πάρει με τη διαδικασία των μεταθέσεων? Και ακόμη: μόνο στο ίδιο ΠΥΣΔΕ ζητάς οργανική; Δλδ δε μπορείς να παρεις οριστική οργανική σε άλλο ΠΥΣΔΕ??? Η θέση διορισμού σου είναι για π.χ. η '' Α Κορίνθου '' . Αν δεν ζητήσεις εσύ να φύγεις απο την ''Α Κορίνθου'' δεν θα σε διώξουνε. Είναι όμως πιθανό να είσαι σε άλλο σχολείο σε αυτή την περιοχή. Αυτά μέχρι να πάρεις οργανική θέση σε κάποιο συγκεκριμένο σχολείο!Το Νοέμβριο μπορείς να ζητήσεις οριστική τοποθέτηση στην περιοχή αυτή ή αν θέλεις μπορείς να ζητήσεις μετάθεση σε κάποια άλλη περιοχή. Τον Ιούνιο, που θα βγούνε τα οργανικά κενά σε σχολεία, θα καλεστείς να δηλώσεις τις προτιμήσεις σου . Πάλι μπορεί να μην καταφέρεις να πάρεις οργανική θέση και να παραμείνεις στη ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΥΣΔΕ, που σημαίνει οτι θα τοποθετηθείς προσωρινά το Σεπτέμβριο!Καλή τοποθέτηση!Δηλαδή, το Νοέμβριο εγώ κάνω αίτηση για μετάθεση σε άλλο Πυσδε χωρίς να ξέρω τα κενα - και όχι για οριστική τοποθετηση; και αν τον ιούνιο δε βγουν κενά εκεί που θέλω, μένω στη διάθεση του πυσδε του που είμαι?