*

Αποστολέας Θέμα: Α΄φάση αναπληρωτών ΠΕ 06  (Αναγνώστηκε 378499 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος miltos74

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Α΄φάση αναπληρωτών ΠΕ 06
« Απάντηση #350 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2012, 11:24:29 pm »
Η τελευταια προταση εχει να κανει με τις συγχωνευσεις που αναφερεις.
Πουθενα δεν ανεφερα για διορισμους μονιμων. Μιλαω για αναπληρωσεις. Όπως και οτι ειπα μειωσεις θα εχουμε απλα τοποθετησα αλλον εναν λογο που θα επρεπε να δουμε περαν των υπολοιπων. Δεν ειναι ενας ο λογος  αλλα πολλοι. Τωρα για το ποσους διορισμους αναπληρωτων θα κανει του χρονου θα δουμε του χρονου. δεν νομιζω να εγραψα καπου το ελα μωρε δεν ειναι σοβαρο το προβλημα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:10:27 »

Αποσυνδεδεμένος solil

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #351 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2012, 11:25:09 pm »
δεν ξερω τι γινεται στο δικο σου σχολειο Μιλτο αλλα συνηθως απεργια οντως κανουν οι αναπληρωτες αντε και κανας μονιμος. σε οσα σχολεια εχω δουλεψει εγω, και δεν ειναι λιγα, αυτο γινοταν.
οσο για την ισορροπια...τι ειναι αυτο?

Κι εμένα η εμπειρία μου σε τόσα σχολεία λέει αυτό που λέει και η Γιώτα, απεργίες κάνουν οι αναπληρωτές και, στην καλύτερη, 3-4 μόνιμοι.

να σας μεταφερω την κατασταση που επικρατει στην κρητη,, εκει ειναι πολυ διαφορετικα τα πραγματα!πολυ συχνα οταν γινονται απεργιες κλεινουν σχολεια ολοκληρα!!! απεργουν απο τους 30 τουλαχιστον οι 20-25!!περυσι το σχολειο εκλεισε 3 φορες.. προπερσι που ημουν σε ενα αλλο λειτουργουσαν παντα μονο 2 τμηματα και καποιες φορες κ κανενα!!

Τα δυο τελευταία χρόνια που ήμουν στην Κρήτη, πάντως, μια φορά νομίζω έκλεισαν τα σχολεία στον νομό (και πάλι 2-3 ήταν ανοιχτά), τις άλλες φορες κάναμε απεργία πάντα οι γνωστοί. Ίσως ήσουν σε διαφορετικό νομό, τι να πω!

Υ.Γ. Planety, χρόνια πολλά! Ό,τι επιθυμείς!   

Αποσυνδεδεμένος EmmaB

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • 'Ο,τι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό
    • Προφίλ
« Απάντηση #352 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2012, 11:25:31 pm »
κοιταξε υπαρχει απο τη μια η καταστροφολογια και απο την αλλη το "πεταω σε ροζ συννεφακια και θα σας παρακαλουσα να μη με ξυπνησετε". προσωπικα ουτε το ενα υποστηριζω ουτε το αλλο.
το εχω ξαναπει αναπληρωτες παντα θα χρειαζονται, ομως αν ισχυσουν ολα αυτα τα μετρα θα πρεπει να ξεχασουμε τα νουμερα που βλεπαμε μεχρι τωρα και αυτο δεν ειναι καταστροφολογια, απλη κοινη λογικη ειναι. και μην ξεχνας οτι εμεις ηδη εχουμε δει τους μηδενικους διορισμους.
οπως επισης και το να υποστηριζεις οτι "ελα μωρε δεν ειναι και τοσο σοβαρο το προβλημα" πολυ απλα εθελοτυφλεις μπροστα σε ολα οσα γινονται.
οσο για την τελευταια προταση, δεν εχω καταλαβει τι ρωτας. απο τη μια δεν υπαρχουν παιδια και απο την αλλη δε χωρανε στις αιθουσες? συγνωμη αλλα λιγο αντιφατικο ειναι ολο αυτο.
Πολυ σωστη η τοποθετηση σου Γιωτα. Τελικα, καταλαβες αν υπαρχουν ή οχι μαθητες; Αλλου υπαρχει υπερπληθωρα και αλλου ελλειψη;
On ne voit bien qu’avec le cœur. L’essentiel est invisible pour les yeux.

Le petit prince

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
« Απάντηση #353 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2012, 11:33:28 pm »
Η τελευταια προταση εχει να κανει με τις συγχωνευσεις που αναφερεις.
Πουθενα δεν ανεφερα για διορισμους μονιμων. Μιλαω για αναπληρωσεις. Όπως και οτι ειπα μειωσεις θα εχουμε απλα τοποθετησα αλλον εναν λογο που θα επρεπε να δουμε περαν των υπολοιπων. Δεν ειναι ενας ο λογος  αλλα πολλοι. Τωρα για το ποσους διορισμους αναπληρωτων θα κανει του χρονου θα δουμε του χρονου. δεν νομιζω να εγραψα καπου το ελα μωρε δεν ειναι σοβαρο το προβλημα.

συγνωμη αλλα τοση ωρα σου λεω να το δεις λιγο πιο σφαιρικα το θεμα κι επιμενεις οτι το κυριως προβλημα ειναι η ελλειψη μαθητων που δεν χωρανε σε ταξεις! (το ξερω Εμμα μου και γω ψιλοεχασα την μπαλα μ'αυτα που διαβαζω) και σ'αυτο το μηνυμα απλα παραδεχεσαι αυτο που σου λεω τοση ωρα. οσο για τις συγχωνευσεις μετα το κατορθωμα να τεμαχισουν μαθητη με τα 25+10% τμηματα της β/βαθμιας πιστευεις οτι θα ειναι δυσκολο να χωρεσουν 30φευγα μαθητες σε μια αιθουσα?
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:10:27 »

Αποσυνδεδεμένος planety

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #354 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2012, 08:17:07 am »
Good morning!!! Ευχαριστώ για τις ευχές, να είμαστε όλοι γεροί και δυνατοί να αντέχουμε!!! Ειρήνη υμιν, τέκνα μου, μην αψώνεστε που θα έλεγε και η μάνα μου!! ;D ;D

αυτά, δεν ήθελα να πω τιποτα σημαντικό, απλώς καλημέρα και καλή υπομονή! :) :) :)
Σ' όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε! Χρόνια τώρα...

Αποσυνδεδεμένος Ilek05

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Που θα μας στείλουν φέτος;
    • Προφίλ
« Απάντηση #355 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2012, 09:15:55 am »
Καλημέρα Planety και χρόνια πολλά !

Σου εύχομαι το 666στο μήνυμα που έγραψες για τα γενέθλιά σου να σου φέρει τύχη  ;D

Αποσυνδεδεμένος planety

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #356 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2012, 09:46:52 am »
Ω Θεεεε μου!! τώρα το πρόσεξα, έχεις δίκιο!!! :-[ :-[ :-[ ξουτ κακά, από εδώ!!!  ;D ;D τώρα έγινε 667! :P :P
Σ' όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε! Χρόνια τώρα...

Αποσυνδεδεμένος catwoman

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #357 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2012, 09:50:23 am »
Καλημερα ! μολις προ ολιγου εμαθα απο συναδελφο οτι στον νομο μου στην

Αποσυνδεδεμένος Τάνια84

• Έμπειρο μέλος
  • Smile!Things will eventually get better!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #358 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2012, 09:53:27 am »
Χρόνια Πολλά planety! ;D ;D ;D
Ποιος θα πάρει σήμερα στο υπουργείο? Έτσι να τους ενοχλούμε λίγο σιγά σιγά???
Μην κάνεις στους άλλους αυτό που δεν θέλεις να κάνουν σε σένα!

Αποσυνδεδεμένος Κλεοπάτρα.Μ

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #359 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2012, 10:08:13 am »
Καλημέρα παιδιά!!!Χρόνια πολλά planety...υγεία εύχομαι πάνω απ'όλα :)
Εγώ προσπαθώ να ασχολούμαι με άλλα πράγματα, να μην μπαίνω στον υπολογιστή και μιλάω στο forum γιατί αργότερα τι θα κάνω...θα αποτρελαθώ :o :o :o Ένα τηλεφωνάκι όμως θα το πάρω αργότερα ;)

Αποσυνδεδεμένος ASPASIAO2

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #360 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2012, 10:26:17 am »
Γεια σας και από εμένα. Αν και δεν ανήκω στον κλάδο σας πήρα τηλέφωνο στο αξιοσέβαστο υπουργείο και υπάλληλος μου απάντησε ότι του χρόνου τέτοιο καιρό δεν θα έχουμε καθόλου άγχος και όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Συγγνώμη για την παρέμβαση αλλά έτσι για να δείτε με τι έχουμε μπλέξει

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #361 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2012, 10:42:48 am »
Καλημέρα Ασπασία!Έπρεπε να του πεις ότι δεν σας ρώτησα για του χρόνου αλλά για φέτος!Δεν μπορώ να το αντέξω αυτό πια... τι θα γίνει του χρόνου, του παραχρόνου >:( >:(

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #362 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2012, 10:49:30 am »

Αποσυνδεδεμένος k_g

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #363 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2012, 10:51:15 am »
εστω να παρουμε τα τεχνικα, αν και δε νομιζω οτι θα περιοριστουν εκει, στα τεχνικα λοιπον δεν κανουν μαθημα καθηγητες? οι καθαριστριες μπαινουν στις ταξεις? θα δεις οτι αν τα συνδυασεις ολα αυτα προκυπτει προβλημα και μαλιστα μεγαλο. και φυσικα οπου δεν υπαρχουν παιδια στην καλυτερη συγχωνευονται τμηματα και στη χειροτερη σχολεια και αν ερθει και η αυξηση του ωραριου για κατσε σκεψου ποσοι θα περισσεψουν. και δε μιλαω για αναπληρωτες αλλα για μονιμους. και απο τη στιγμη που θα εχει το υπουργειο μονιμους που δε θα ξερει τι να τους κανει λες να προσλαμβανει και αναπληρωτες κατα χιλιαδες? και γω θα ηθελα να τα βλεπω ολα ροδινα και να λεω φταιει μονο αυτο οποτε γεννατε για να υπαρχουν σχολεια και να εχουμε δουλεια, αλλα το προβλημα στο χωρο της εκπαιδευσης ειναι πολυ πιο συνθετο.
Γιωτα, συμφωνω...απλα σε μας παιρνουν πολλους αναπλωρωτες πληρους αν δε κανω λαθος καμια 1000αρα και κατι ψιλα. Ειναι πολλοι για να τους εξαφανισει! ...εκτος κι αν δε ξαναγινουν πιλοτικα 'ή στην τελικη κοψει τα αγγλικα και απο τριτη δημοτικου. Ετσι , πιστευω, ναι δε θα ξαναδουμε φως στο τουνελ! Και στην περιοχη μου γιναν συγχωνευσεις...τωρα πια μειναν μεγαλα σχολεια περιφεριακα στα χωρια, για την πολη δε το συζητω ειναι μεγαλα τα τμηματα και τα σχολεια τιγκα απο μαθητες..ποσο ακομη να συρρικνωσει και τι! Τι να πω συναδελφοι , εστω ας δινουμε κουραγιο ο ενας στον αλλον γιατι για μερικους ειναι λιγο αργα ν αλλαξουμε πια επαγγελμα... :'(

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182602
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)