0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: planety στις Σεπτεμβρίου 09, 2012, 08:35:58 pmείμαι ψόφια, γιατί αύριο έχω γενέθλια και έφτιαξα την τούρτα μου!Χρόνια πολλά και κοίτα να τα χαρείς χωρίς άγχος! Από μεθαύριο πάλι αρχίζεις να ψάχνεις για δουλειά. Ε, μια μέρα το χρόνο τη δικαιούμαστε όλοι, έτσι δεν είναι;Γιάννη, με αγχώνουν λίγο τα όσα λες για τους αναπληρωτές, αλλά ξέρω οτι έχεις στα περισσότερα δίκιο. Όχι οτι δεν παλεύουν όμως, όχι όλοι. Πέρυσι μόνο οι αναπληρωτές απεργούσαμε, άντε και κανένας-δυο από τους μόνιμους (στο σύλλογο ήμασταν γύρω στους 30). Θα μου πεις, στα ίδια ερχόμαστε, εφόσον εμείς δεν έχουμε αυξημένες υποχρεώσεις, εμείς πρέπει να βγούμε μπροστά. Αλλά με τους συνδικαλιστές (εγώ προσωπικά) δε θέλω καμία ανάμειξη.
είμαι ψόφια, γιατί αύριο έχω γενέθλια και έφτιαξα την τούρτα μου!
ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις ευχές! τουλάχιστον να ξεχνιόμαστε λίγο βρε παιδιά, γιατί θα μας πάνε στο τρελάδικο στο τέλος! αντε από αύριο πάλι να περιμενουμε, αύριο όχι, βασικά αύριο έχει μαγείρεμα και μετά φαί! και μετά καθισιό να χωνέψουμε! από τρίτη θα ξαναγχωθώ! από τρίτη αρχίζουν και τα σχολεία βρε! άντε με το καλό, να μην κάνουν τίποτα αλλο τα παιδιά εκτός από φιλολογικά και μαθηματικοφυσικές! Τα υπόλοιπα, ως δευτερεύοντα μαθήματα, δεν χρειάζονται!
δεν ειναι βασικο προβλημα η αυξηση ωραριου? συγνωμη βρε Μιλτο αλλα μας δουλευεις τωρα? και αν συνδυαστει και με συγχωνευσεις και καταργησεις σχολικων μοναδων, τοτε οχι απλα μειωση στις προσληψεις αναπληρωτων θα γινει αλλα και διορισμοι μονιμων δεν προκειται να ξαναγινουν τουλαχιστον για αρκετα χρονια.τα ειχα βαψει σοφακι μου αλλα μαλλον σε λιγες μερες θα την ξαναφανε τη βαφη τους...κι εννοειται οτι και γω στο σπιτι μονη μου τα βαφω, μονο που χρειαζομαι δυο σωληναριο τοσα που ειναι!