0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αντε βρε Γιαννη κι αργησες φετος κι ανησυχησα!
Το τηλ νουμερο ξεχασες να βαλεισ για να ειναι ολοκληρωμενη η συζητηση
η αγγλικου ειναι ετοιμη για εγκεφαλικο οποτε μαλλον δε θα χρειαστει το τηλ. Ωραια τα λεμε αλλα κινηση δε βλεπω. Ρωτησα το πρωι τον Μπρατη αν ξερει τιποτα για εμασ και ειπε οχι, αλλα θελω να παρω και στο υπουργειο πριν παραμορφοθω και δεν μπορω να μιλαω
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 05, 2012, 02:06:10 pmαντε βρε Γιαννη κι αργησες φετος κι ανησυχησα! Παράθεση από: popbat στις Σεπτεμβρίου 05, 2012, 02:07:49 pmΤο τηλ νουμερο ξεχασες να βαλεισ για να ειναι ολοκληρωμενη η συζητησηασε γιαννη αυτο θα το κανω εγω εικονα:μετα απο δεκαπεντε χρονια αναπληρωσης η γνωστη αγγλικου φτανοντας σεπτεμβριος δοκιμαζει για αλλη μια φορα να καλεσει το υπουργειο.φοραει τα γυαλια της ( της πρεσβυωπιας πλεον), βγαζει το κατατσαλακωμενο απο την χρηση χαρτακι με το τηλεφωνο (λογω ηλικιας εχει αρχισει να ξεχναει)κοιταει ενα ενα τα ψηφια και παταει εναν εναν τους αριθμους 2- 1-0- 3 -3 -4, κωστακη!!!!!ελα βρε παιδι μου να μου καλεσεις ενα νουμερο που δε βλεπω να παρω,,,,,,,to be continued.....
Την κινηση την εκανα εγω η αυτοσ? Πηρα στη δευτεροβαθμια και ειπαν οτι θα τρεξουν τουσ πινακεσ αυριο αλλα δεν ξερουν ειδικοτητες στην πρωτοβαθμια ειπαν οτι τωρα μαζεουν τα κενα ισωσ την αλλη βδομαδα θα καλεσουν