0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν εχει περασει ακομη το διμηνο, εχω παρει μονο εναν μηνα ταμειο!το χαρτι λεει οτι ειναι να παρουσιαστω μεχρι τις 24/9!!μηπως πρεπει να αρχισω να ανησυχω?
Όταν μου είπε χθες μία υπαλληλος απο το υπουργείο ότι την ίδια μέρα θα βγει η α φαση για τις ΄βασικές΄ ειδικότητες, η απάντηση μου ήταν ότι απο εμπειρία μου στο εξωτερικό οι ξένες γλώσσες θεωρούνται βασικές και γι'αυτο το λόγο ξέρω τώρα 4 γλώσσες χωρίς να έχω κάποιο πιστοποιητικό. η υπάλληλος συμφώνησε μαζι μου και είπε ότι δυστυχώς έτσι ειναι τα πραγματα εδώ...
Παράθεση από: Giannis1 στις Σεπτεμβρίου 07, 2012, 08:42:48 pmΓουί προσλάβ έβρυμπάντυ, εσπέσιαλυ νίαρ ιρέκσιον, εεεεεεεεε, ιλέκσιον τάιμ. Τοταλ ρισπεκτ!Παράθεση από: zamanfou78 στις Σεπτεμβρίου 07, 2012, 06:12:05 pmΠαίρνουμε κ εμείς σειρά ή είμαι πολύ αισιόδοξη;;;;;; Νομίζω οτι βιαζόμαστε πολύ, παιδιά. Πέρυσι τρίτη φάση που πήγα εγώ ήταν ήδη αρχές Νοέμβρη! Δε θέλω να σας τα βάφω μπλαβιά, αλλά δεν είναι νωρίς;
Γουί προσλάβ έβρυμπάντυ, εσπέσιαλυ νίαρ ιρέκσιον, εεεεεεεεε, ιλέκσιον τάιμ.
Παίρνουμε κ εμείς σειρά ή είμαι πολύ αισιόδοξη;;;;;;
Είχα πει ότι ΄φετος δεν θα κατσω πανω απο τον υπολογιστη εναν μηνα να περιμενω. Πάλι κόλλησα όμως! Και να σκεφτεί κανεις ότι εχω δηλώσει μονο στον νομο μου και δεν υπαρχει περιπτωση να μετακομισω. Απλα περιμενω. Υπομονη σε ολους και καλη ... τυχη