0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
300 ΠE06;;; ΟΚ αρχίζω κ αγχώνομαι....είμαι στο 740+, τικαρισμένο κουτάκι κ όόόόόλα τα νησιά όόόόλης της Επικράτειας πρώτα....χλωμό ε;;;
Παράθεση από: Giannis1 στις Σεπτεμβρίου 21, 2012, 01:59:49 pmΠαράθεση από: lillie στις Σεπτεμβρίου 21, 2012, 01:27:00 pmΜακάρι να με πάρουν σήμερα.Ακριβώς σ' αυτό αποσκοπεί. Στο να δημιουργείται τέτοιο κλίμα, και ο καθένας να σκέφτεται μόνος του, και μόνο για τον εαυτό του, ενδεχομένως και εχθρικά προς τους άλλους. Άντε τώρα να γινόταν αυτό που λέγαμε πιο πριν, δηλαδή με το που αναλάμβαναν οι αναπληρωτές, να έκαναν ΟΛΟΙ απεργία διαρκείας, με αίτημα την επιστροφή του 24μήνου.Εγώ προσωπικά πιστεύω οτι οφείλεται όντως στην ανοργανωσιά τους και στο γεγονός ότι θέλουν να εξοικονομίσουν λεφτά. Θα σε παρακαλέσω συνάδελφε να μην ερμηνεύεις τα λεγόμενά μου όπως σου κατέβει. Εγώ μίλησα για τον εαυτό μου, γιατί προφανώς υπάρχουν κάποιοι όπως εσύ που δε συμμερίζονται την άποψή μου και την ευχή μου να βγει η φάση σήμερα. Εσύ μπορεί να μην επείγεσαι, δε με αφορά. Συνεπώς εγώ μόνο για τον εαυτό μου μπορώ να μιλάω. Τα "μόνο για τον εαυτό του" και τα "ενδεχομένως εχθρικά" τα θεωρώ προσβλητικά από μέρους σου.
Παράθεση από: lillie στις Σεπτεμβρίου 21, 2012, 01:27:00 pmΜακάρι να με πάρουν σήμερα.Ακριβώς σ' αυτό αποσκοπεί. Στο να δημιουργείται τέτοιο κλίμα, και ο καθένας να σκέφτεται μόνος του, και μόνο για τον εαυτό του, ενδεχομένως και εχθρικά προς τους άλλους. Άντε τώρα να γινόταν αυτό που λέγαμε πιο πριν, δηλαδή με το που αναλάμβαναν οι αναπληρωτές, να έκαναν ΟΛΟΙ απεργία διαρκείας, με αίτημα την επιστροφή του 24μήνου.
Μακάρι να με πάρουν σήμερα.