0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
kat kat!!!το υπουργειο ειναι χρονια μπροστα!!κι επειδη μας θελει αψογους κυβερνοχρηστες μας ενημερωνει και μεσω mail για την τοποθετηση μας!!ειπα να το επισυναψω να γελασουμε λιγακι!!και τωρα μολις θυμηθηκα οτι περυσι μου ειχαν στειλει και απο το γραφειο της αθμιας να ε ενημερωσουν οτι με τοποθετησαν στο ταδε σχολειο!!!!!αυτα ειναι τρελα πραγματα!!!παντως δεν μπορουμε να τους πουμε ανοργανωτους,,, μιλαει η τεχνολογια,,,,,σαινια....κατ κατ αυπνιες κι εσυ???
σκορπιε μου μαλλον σου εχω φαει τη θεση,, εγω και η κυρια στο νουμερο 12++ που με την τριτεκνια της θα επιλεξει και πρωτη σχολειο!!!!και τρελαινομαι εγω,, δεν ξερω κι αν θα παρουσιαστει, μηπως ειναι απο αλλου και το θεωρησει μακρυα και δεν εμφανιστει,,, λεω τωρα εγω!!προπερσι ειχαν στειλει μειλ, περυσι τπτ!!!!
Μια χρονιά μάλιστα (επί Αρούλη αν δεν κάνω λάθος) είχαν στείλει και sms! Ε ρε μεγαλεία...
Πάντως παιδιά, με μένα συνέβη το εξής: όταν είχαν ανανεώσει τους πίνακες είδα ότι είχα πάει 1 θέση κάτω. Και τώρα που έκατσα να αντιγράψω τον πίνακα στο excel για να αρχίσω να σβήνω ονόματα, είδα ότι πήγα πάλι στη θέση που είχα το 2011. Τι στο καλό....;