0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Giannis1 στις Νοεμβρίου 07, 2012, 11:00:16 pmΠαράθεση από: daffodils στις Νοεμβρίου 07, 2012, 10:38:21 pmΑν και φέτος δε με βλέπω σε σχολείο, πολύ θα'θελα να βγει αύριο καμμιά φάση και για μας! 'Ετσι για να ξεκολλήσει λίγο το πράγμα... Να φύγει και η Γιώτα και να μας γράφει εντυπώσεις από την 'ξενιτιά' Και μια ερώτηση βρε πτηνό: την ποινή ή/και την προειδοποίηση που τη βλέπεις? Και γιατί βρήκαν εσένα να παρακολουθήσουν? Ποιός φθονεί το αστείρευτο συγγραφικόσου ταλέντο?Δάκτυλος του υπουργείου να'ναι ωρέ???1. Ακόμα και αύριο να βγεί φάση και να δουλέψουν κάποια άτομα, τί θα γίνει του χρόνου? Υπεράριθμοι θα στέλνονται όπου θέλει το υπουργείο, (προσωπικά είμαι κατά της παγκόσμιας ελληνικής συνδικαλιστικής "πατέντας" των υπεράριθμων, και βέβαια ορισμένοι μονιμάδες εκπαιδευτικοί δεν έχουν γευτεί ποτέ τη "γλύκα" του ν' αλλάζεις κάθε χρόνο σχολείο, που βιώνουν συνεχώς οι αναπληρωτές και ωρομίσθιοι), αλλά εδώ θα βρεθούν οι εκπαιδευτικοί να εργάζονται με συνθήκες που ούτε άνδρες των σωμάτων ασφαλείας δεν εργάζονται (υπενθυμίζω οτι αστυνομικοί παίρνουν "εκτός έδρας", ενώ για τους εκπαιδευτικούς "πατρίδα τους η Γή"). Αν αυτό συνδυαστεί και με αύξηση του ωραρίου, που όπως φαίνεται θα γίνει σίγουρα, και με συγχωνεύσεις σχολείων, μπορεί κανείς να δεί τί θα γίνει με τους αναπληρωτές του χρόνου.2. Επί της ερώτησης, είχε γίνει κάποιο (μάλλον λάθος) σύμφωνα με το οποίο βλέπαμε όλοι όσοι έχουμε "προειδοποίηση" και είμαστε "υπό επιτήρηση", και ήμουν από τους τόπ σκόρερ. Τώρα δε φαίνεται. πιστευω τη ζημια θα την κανει σε μας η αυξηση ωραριου. οι συγχωνευσεις ποσες πια θα ναι και να ειναι δε θα ναι πολλοι οι πε06 που θα χαθουν..τωρα για τις υποχρεωτικες μεταθεσεις υπεραριθμων πιστευετε οτι ειναι ΤΟΣΟΙ πολλοι που θα επηρεασουν τον αριθμο των αναπληρωτων κατα τοοοοοσο πολυ?? προσωπικη καθαρα αποψη, απο τη γενικη αισθηση που εχω οταν ριχνω μια ματια στα κενα μας....την αυξηση ωραριου πρεπει να φοβομαστε...
Παράθεση από: daffodils στις Νοεμβρίου 07, 2012, 10:38:21 pmΑν και φέτος δε με βλέπω σε σχολείο, πολύ θα'θελα να βγει αύριο καμμιά φάση και για μας! 'Ετσι για να ξεκολλήσει λίγο το πράγμα... Να φύγει και η Γιώτα και να μας γράφει εντυπώσεις από την 'ξενιτιά' Και μια ερώτηση βρε πτηνό: την ποινή ή/και την προειδοποίηση που τη βλέπεις? Και γιατί βρήκαν εσένα να παρακολουθήσουν? Ποιός φθονεί το αστείρευτο συγγραφικόσου ταλέντο?Δάκτυλος του υπουργείου να'ναι ωρέ???1. Ακόμα και αύριο να βγεί φάση και να δουλέψουν κάποια άτομα, τί θα γίνει του χρόνου? Υπεράριθμοι θα στέλνονται όπου θέλει το υπουργείο, (προσωπικά είμαι κατά της παγκόσμιας ελληνικής συνδικαλιστικής "πατέντας" των υπεράριθμων, και βέβαια ορισμένοι μονιμάδες εκπαιδευτικοί δεν έχουν γευτεί ποτέ τη "γλύκα" του ν' αλλάζεις κάθε χρόνο σχολείο, που βιώνουν συνεχώς οι αναπληρωτές και ωρομίσθιοι), αλλά εδώ θα βρεθούν οι εκπαιδευτικοί να εργάζονται με συνθήκες που ούτε άνδρες των σωμάτων ασφαλείας δεν εργάζονται (υπενθυμίζω οτι αστυνομικοί παίρνουν "εκτός έδρας", ενώ για τους εκπαιδευτικούς "πατρίδα τους η Γή"). Αν αυτό συνδυαστεί και με αύξηση του ωραρίου, που όπως φαίνεται θα γίνει σίγουρα, και με συγχωνεύσεις σχολείων, μπορεί κανείς να δεί τί θα γίνει με τους αναπληρωτές του χρόνου.2. Επί της ερώτησης, είχε γίνει κάποιο (μάλλον λάθος) σύμφωνα με το οποίο βλέπαμε όλοι όσοι έχουμε "προειδοποίηση" και είμαστε "υπό επιτήρηση", και ήμουν από τους τόπ σκόρερ. Τώρα δε φαίνεται.
Αν και φέτος δε με βλέπω σε σχολείο, πολύ θα'θελα να βγει αύριο καμμιά φάση και για μας! 'Ετσι για να ξεκολλήσει λίγο το πράγμα... Να φύγει και η Γιώτα και να μας γράφει εντυπώσεις από την 'ξενιτιά' Και μια ερώτηση βρε πτηνό: την ποινή ή/και την προειδοποίηση που τη βλέπεις? Και γιατί βρήκαν εσένα να παρακολουθήσουν? Ποιός φθονεί το αστείρευτο συγγραφικόσου ταλέντο?Δάκτυλος του υπουργείου να'ναι ωρέ???