0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μακαρι Σαρδελιτσα. Εσυ παντως πρεπει να εισαι η προσωποποίηση της αισιοδοξιας
δεν περιμενα ποτε οτι θα το πω αυτο αλλα περσι η Διαμαντω ηξερε και καποια πραγματα για το πως πρεπει να λειτουργησει αυτο το μπου...λουπουργειο, το τωρινο χαιβανι δεν ξερει που πανε τα 4. ασε που ειναι "οπου φυσαει ο ανεμος παω" στις οποιεσδηποτε πιεσεις. γινεται κοινως μπαχαλο απο τις πιεσεις. ειδικοτητες μπαινουν, ειδικοτητες βγαινουν, περιοχες ανοιγουν, περιοχες κλεινουν, τα νουμερα αυξομειωνονται αναλογως τη διαθεση...ειλικρινα τους εχω σιχαθει ολους!
Γιαννη σε βρισκω σαφως πιο ενεημερωμενο απο μενα αλλα θα σου πω το εξης για το οποιο ειμαι καθετη.Οποια κυβερνηση κι αν ειχε το τιμονι της σαπιοβαρκας που λεγεται Ελλαδα τη στιγμη που ξεσπαγε η κριση στο ιδιο σημειο θα μας ειχε φερει.Αν δεν τα εκανε η Διαμαντοπουλου θα τα εκανε ο αντιστοιχος της ΝΔ ντε φακτο.
Εννοειται ειμαστε κρατος που το κυβερνουν αχρηστοι συμφεροντολογοι εδω και πολλες δεκαετιες.Αλλα και μεις τους ψηφιζουμεκαι τροπον τινα τους λεμε μπραβο..
Παράθεση από: ladylav στις Νοεμβρίου 09, 2012, 02:37:12 pmΕννοειται ειμαστε κρατος που το κυβερνουν αχρηστοι συμφεροντολογοι εδω και πολλες δεκαετιες.Αλλα και μεις τους ψηφιζουμεκαι τροπον τινα τους λεμε μπραβο..Και τά 'λεγανε ο Αρτέμης και ο Ευθύμης (Αρτέμης μόνο τώρα ο Ευθύμης δε ξέρω τί έγινε, διορίστηκε? Είναι και Φιλόλογοι τα παιδιά)http://www.youtube.com/watch?v=HLty_KCm0aY