0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν μιλησατε τελικα για την αυξηση ωραριου που θα γινει του χρονου?Αντε φετος δουλευουμε αναπληρωτες οπουδηποτε στην Ελλαδα με 850 ευρω.Του χρονου σπιτια μας θα κανουμε αερα??
Παράθεση από: belw στις Αυγούστου 31, 2012, 08:37:11 pmΔεν μιλησατε τελικα για την αυξηση ωραριου που θα γινει του χρονου?Αντε φετος δουλευουμε αναπληρωτες οπουδηποτε στην Ελλαδα με 850 ευρω.Του χρονου σπιτια μας θα κανουμε αερα??Είπαμε, για φέτος όχι, για του χρόνου δεν έχει γίνει μελετη,άρα τι να συζητήσουμε άλλο,ρώτησα αν γίνει, πως σκοπεύουν, οριζόντια, και δεν πήρα απάντηση, να έβγαζα μαστίγιο;
λοιπον εν συντομιαας ξεκινησουμε απο τα γνωστα1. ασεπ οχι2. αυξηση ωραριου φετος οχι, θα δουμε για του χρονου, δεν εχει γινει καν μελετη3. αναπληρωτες 5-9 η αβαθμια και 7-9 η β βαθμια, αυτος ειναι ο προγραμματισμοςπαμε στα ουσιωδη1.οσοι εχουν φεκ σε ειδικοτητες που εχουν προβλημα θα περιμενουν, δεν τιθεται θεμα να μη διοριστουν, αλλα το πως θα διοριστουν δε μου το εξηγησε οταν ρωτησα για των αγγλικων για παραδειγμα2.οπου εχουν εξαντληθει οι πινακες θα γινουν οι απαραιτητες ρυθμισεις, ωστε να μπορουν να διορισουνθα ανοιξουν οι πινακες με την προυπηρεσια ωστε να μετρα ολη(το συζητουν), στο νεο πινακα θα εχει ο ασεπ τον πρωτο λογο(αρα προυπηρεσια και ασεπ)3. υπαρχει θεμα με τους επιλαχοντες, η καρδαμιτση που ηταν στη συναντηση ειπε οτι θα συνεδριασουν τη δευτερα να δουν τι θα γινει, αλλα δε θα χαθουν οι πιστωσεις αυτες, ουτε μια και το τονισε4.φετος αυτο που εγινε με τους μαθηματικους και τις ειδικες δε θα ξαναγινει, απλα δεν προλαβαιναν, του χρονου θα υπαρξει ρυθμιση(διορισμοι δεν ξερω αν θα υπαρχουν)5. καποιες ειδικοτητες θα ξεμπλοκαρουν , αυτες που θα μεταφερθει κοσμος στην α βαθμιαρωτηστε μηπως θυμηθω και κατι αλλοα, ολοι οι τριανταμηνιτες γυμναστες ετσι προβληματικοι και παρτακηδες ειναι;δυο στα δυο εχω μαζι τους, και στις δυο συναντησεις, και ο αλλος που ηταν μαζι εφριξεσαν παλαιος συνδικαλιστης, τετοια μαχητικοτητα ουτε ο γαπ στη μερκελ, να τον χαιροσαστε
Εντάξει,την άλλη φορά θα έχω τα κατάλληλα εργαλεία, πήγα απροετοίμαστος
Το 24μηνο,αλλά ρώτησα και για τους αλλους
Παράθεση από: physikos13 στις Αυγούστου 31, 2012, 09:20:45 pmΕντάξει,την άλλη φορά θα έχω τα κατάλληλα εργαλεία, πήγα απροετοίμαστοςEσυ εκπροσωπουσες καποια ομαδα ή πηγες αυτονομα γιατι περιμενεις τον διορισμο σου ως 24μηνιτης? Η Πανελληνια Ενωση Αδιοριστων Εκπαιδευτικων εστειλε εκπροσωπο?