*

Αποστολέας Θέμα: Συνάντηση με ειδικό γραμματέα Γκλαβά 31-8-2012  (Αναγνώστηκε 34627 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Συνάντηση με ειδικό γραμματέα Γκλαβά 31-8-2012
« Απάντηση #112 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2012, 12:17:07 am »
Δεν τον ξέρω προσωπικά, δεν είναι φίλος μου, δεν ξέρω καν το όνομά του και σίγουρα δε με έχει ανάγκη να τον υπερασπιστώ αλλά τις τελευταίες μέρες θεωρώ απαράδεκτη τη συμπεριφορά κάποιων συγκεκριμένων, που είτε με ειρωνείες είτε με υπονοούμενα έκαναν μια βρώμικη επίθεση. Εγώ είμαι χρόνια μέλος στο forum και έβλεπα πως οι πληροφορίες που μοιραζόταν μαζί μας όλα αυτά τα χρόνια ήταν αξιόπιστες, πάντα έβγαιναν αληθινές και δεν είχε διάθεση να μας παραπλανήσει. Και επαναλαμβάνω: όποιος πίστευε ότι ο φυσικός καθόριζε τους διορισμούς και ενεργούσε εις βάρος τους, γιατί δεν κατέβαινε κι ο ίδιος να μιλήσει με τον κάθε Γκλαβά; Ωραία η κριτική, στην αυτοκριτική έχουμε κάποιο πρόβλημα!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 01, 2012, 12:24:05 am από fotini18 »
Αχ, Ελλάδα σ' αγαπώ...!!!

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Συνεχώς ξεψυχάει...(Δημήτρης Χορν)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:58:25 »

Αποσυνδεδεμένος turtle

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2012, 12:24:07 am »
Δε φτάνει που κάποιος έχει το φιλότιμο να ενημερώσει ορισμένοι τον αντιμετωπίζουν λες και είναι υπάλληλός τους που έπρεπε να κάνει καλύτερα τη δουλειά που του ανατέθηκε...

Τι να πω συνάδελφοι... Ορισμένοι πραγματικά δεν έχετε καμία συναίσθηση του τι έχει συμβεί τα τελευταία 2 χρόνια στο χώρο της εκπαίδευσης...

Αποσυνδεδεμένος SOFI1981

• Πλήρες μέλος
  • ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑ!!!!!!!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2012, 12:31:49 am »
Να ρωτήσω κάτι, υπάρχει πιθανότητα  με αυτές τις πιστώσεις που δεν καλύφθηκαν να πάρουν άτομα από πρωτοβάθμια που έχουν ΦΕΚ από το 2009??Τρέφω ακόμα φρούδες ελπίδες.
Η ελπίδα εξάλλου πεθαίνει πάντα τελευταία!!!!!!
Πραγματικά μήπως μπορει κάποιος να μου απαντησει, γιατι δεν μπορω να καταλάβω τι ακριβώς εννοεί ο Φυσικός!
Φυσικέ , μήπως μπορεις εσύ να με διαφωτίσεις σχετικά με τις πιστώσεις που έμειναν?????
PLEASE!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος manosmc

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2012, 01:00:27 am »
Ο Φυσικός ήταν ένα υπόδειγμα στο να κάθεται στο φορουμ γράφοντας 2000+μηνύματα αλλά ήταν επίσης υπόδειγμα προς τους άλλους που βγήκε από το σπίτι του και πήγε στο υπουργείο όταν εμεις παραμένουμε  για Χ Ψ λόγο καθισμένοι μπροστά σε μια οθόνη και προσπαθούμε να βρούμε μια μέση λύση στα προβλήματα μέσα απο ένα φορουμ είτε με χαλαρό τρόπο είτε με μπινελίκια για να νιώσει μετά ο καθένας ανάλαφρος οτι ξέδωσε σαν να είχε καιρό να πάει κάποιος τουαλέτα επειδή δεν του έβγαιναν...
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 01, 2012, 01:24:16 am από manosmc »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:58:25 »

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2012, 01:14:11 am »
Τον φάγατε τον άνθρωπο! Αντί να τον ευχαριστούν κάποιοι που δίνει οικειοθελώς πληροφορίες και ενημέρωση, τα ακούει και από πάνω! Ε καλά κάνει και δεν ξαναγράφει μετά από τέτοια αντιμετώπιση ορισμένων. Σε όποιον δεν άρεσαν τα μαντάτα ή οτιδήποτε, να σηκώσει τον πισινό του και να πάει στο όποιο υπουργείο να θέσει ο ίδιος τις απόψεις του και να ζητάει το λόγο από τους πολιτικούς!

physikos13 θα φτιάξουμε ένα ειδικό θεματάκι χαλαρό, να μπαίνεις να γράφεις κι εσύ (ό,τι θες και όποιους θες  :D )
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2012, 01:16:20 am »
Ακριβώς, manosmc! Επιτυχέστατη η αναλογία σου! Τώρα θα βρουν κάποιον άλλον να θεωρήσουν υπεύθυνο που δε διορίζονται και θα του τα χώσουν!

Κάτι τελευταίο: νιώθω πολύ τυχερή που πριν 5 χρόνια ανακάλυψα το συγκεκριμένο forum, γιατί έμαθα τόσα πολλά για το χώρο της εκπαίδευσης όσα δεν είχα μάθει τα προηγούμενα χρόνια και επίσης "γνώρισα" αξιόλογους συναδέλφους που -κατά κάποιο τρόπο- με βοήθησαν με τις πληροφορίες τους. Συνάδελφοι, που απαντούσαν σε κάθε μας ερώτηση και όχι μόνο (physikos13, jak-13, MARKOS, ioanna89, apri, adigoni, bitch, Lasid, Sun, syrrham...συγχωρέστε με, αν ξεχνάω κάποιους!)
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 01, 2012, 01:49:08 am από fotini18 »
Αχ, Ελλάδα σ' αγαπώ...!!!

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Συνεχώς ξεψυχάει...(Δημήτρης Χορν)

Αποσυνδεδεμένος tinakipe17

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 82 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2012, 01:29:18 am »
Kαι εγω με την σειρα μου θελω να παρακαλεσω τον φυσικο13 να αγνοησει αυτους που λενε κακοηθιες.Εγω προσωπικα θελω να τον ευχαριστησω δημοσιως που μοιραστηκε μαζι μας οποιες πληροφοριες ηξερε, οχι μονο τωρα με την συναντηση στο Υπουργειο,αλλα για ολα αυτα τα χρονια που μοιραζομαστε τις ιδιες ανησυχιες.Ειμαι πολλα χρονια στην εκπαιδευση, αδιοριστη φυσικα, αλλα αυτα που εμαθα απο καποια ατομα εδω μεσα, δεν αναπληρωνονται με τιποτα οσα χρονια και να εισαι στο επαγγελμα.Ευχαριστω δημοσιως για τις οποιες πληροφοριες και συμβουλες τους physikos13, bitch.Υπαρχουν φυσικα και αλλοι αξιολογοι συναδελφοι που εχουν αξιοπιστες πληροφοριες που τις μοιραζονται μεταξυ μας.( stelios, markos,sun, pliroforiki,pa, lasid............)
Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε,
αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος nikolopol

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 4.01
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2012, 03:12:40 am »
ρε παιδια δεν καταλαβαινετε τι γινεται ???
δεν εχετε στην ακρη του μυαλου σας οτι αυτο ειναι που τσαντιζει τους συνδικαλιστες????....αυτοι τρελενονται οταν καποιος καταφερνει να βγαλει νεα που αυτοι δεν θελουν να βγαλουν γιατι δεν τους νοιαζει......τοσο καιρο ολοι μα ολοι ειμαστε σε μαυρα μεσανυχτα ....τοτε η ΠΕΑΕ που ητανε???? η ΟΛΜΕ??? μονο να φωναζουν ξερουν......και να λενε τι κανουνε ....

Τεσπα.....physike ...συναδελφε .....αστους αυτους ......αυτοι θελανε να μαθουνε μονο ποτε θα παρει αναπληρωτες λες και δεν υπολογιζαμε το ποτε.....Οι προκατοχοι αυτωνων ξερουμε τι κανανε τα προηγουμενα χρονια...και συνεχιζουν τα ιδια...τεσπα λυπαμαι για καποιους που συνεχιζουν αυτες τις βλακειες...καλο βραδυ

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
« Απάντηση #120 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2012, 03:40:31 am »
τι να πω! ειμαστε για γελια και για κλαματα. υπαρχει καποιος που σκιζεται να μας ενημερωσει και μεις τον παιρνουμε απ'τα μουτρα! συνελθετε λιγο. δε σας φταιει ο φυσικος για τις μαλακιες του υπουργειου. και αντι να τα βαλουμε με το υπουργειο, κοιταζουμε να βγαλουμε ο ενας τα ματια του αλλου. μωρε ωραιος κλαδος ειμαστε. να μας χαιρονται!
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 01, 2012, 05:30:26 am από giota8 »
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος anixia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2012, 08:04:08 am »
Mη στεναχωριεσαι φυσικε,στα μεσα του'10 οταν τους εγραφα εδω μεσα οτι ασεπ δεν θα γινει ουτε το ''11,ουτε το '12,θυμασαι ;''αντε κυρα μου πανε να πλυνεις κανενα πιατο κλπ...πανε να ταισεις τα παιδακια σου'',ειρωνιες,επιθεσεις....

Λοιπον εγω γνωριζω οτι οι διορισμοι θα'ναι μηδενικοι παλι του χρονου,τους κοψανε τη φορα απο αποψη πιστωσεων και τους προειδοποιησαν και για του χρονου.Το ωραριο φετος μου'πε θα προσπαθησουν να γινει πιο πραγματικο..... :o :P και αυξηση απο του χρονου.
Του χρονου μαλλον θελουν να παρουν φιλολογους 24μηνιτες απ'αυτους που εμειναν και τους φυσικους ΠΕ0401 επισης και ΦΕΚιτες απο αλλες ειδικοτητες.Για την επομενη χρονια ,14 ,ισως γινει ρυθμιση ,ισως,γιατι ασεπ 16 και παλι με ερωτηματικο.Αντε ορματε... σε οσους δεν αρεσουν :P

ΦΥΣΙΚΕ μη στεναχωριεσαι,βεβαια θα μου πεις και εγω γιατι σταματησα να τα γραφω ολα οσα ξερω,μερικα μελη στο forum  γνωριζουν οτι  ηξερα τα νουμερα διορισμων 3 βδομαδες πριν,δεν το γραψα για να αποφυγω αυτα που περνας τωρα.

Οπως ειπε ο Landau ,οποιος θελει ας πηγαινει στο υπουργειο ή επι χρονια ας ξοδεψει απειρες μοναδουλες στα τηλεφωνα.

Αποσυνδεδεμένος KonSam

• Πλήρες μέλος
  • Let's teach!!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2012, 08:19:03 am »
Δυστυχώς έτσι πάντα γίνεται σε αυτό το σαιτ! Μάλλον το βλέπουν σαν ψυχοθεραπεία, δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά! Οι πληροφορίες είναι απαραίτητες για όλους μας και θα έπρεπε να είμαστε ευγνώμονες σε εσάς που τις παρέχετε! Θα θέλαμε να συνεχίσετε όσο μπορείτε και εννοείται ότι όλοι εμείς θα σας υπερασπιζόμαστε! Όπως όλοι καταλαβαίνουμε οι πίνακες σταδιακά εξαντλούνται και θα πρέπει εμείς να διαπραγματευτούμε για την νέα κατάσταση, ακόμα και για τους 70-60-50 διορισμούς... όσοι είναι αφορούν εμάς, και δυστυχώς η ΟΛΜΕ μας το έχει κάνει ξεκάθαρο νομίζω... ασχολείται μόνο με τους μόνιμους....
Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι αναπληρώτρια!

Αποσυνδεδεμένος sophia_pap

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2012, 09:14:35 am »
ντροπή και ξεφτίλα για ανθρώπους υποτίθεται "μορφωμένους" να ειρωνεύονται και να μιλάνε με τέτοιον τρόπο στον φυσικό που απλά "τρέχει" για όλους μας!!!!!
 ευχαριστώ τον φυσικό που διαβάζοντας τα όσα γράφει όλα αυτά τα χρόνια έχω ενημερωθεί έγκυρα για όλα όσα μας απασχολούν.
φυσικέ "μη μασάς"  ;)

Αποσυνδεδεμένος newseditor

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2012, 09:18:01 am »
Παρακαλώ η συζήτηση να επικεντρωθεί στη συνάντηση κι όχι σε προσωπικές επιθέσεις-αντιπαραθέσεις.

Αποσυνδεδεμένος mania1

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #125 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2012, 10:19:47 am »
    Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι ελάχιστοι βρίσκονταν έξω από το υπουργείο και όλοι περιμένουν να ''ενημερωθούν" από όσους ήταν εκεί και να τους μεταφέρουν τα νέα. Καταρχήν για να υπάρχουν νέα θα πρέπει να υπάρξει πίεση προς τους ιθύνοντες για να δεσμευτούν και όχι να απαντούν γενικόλογα. Για οποιαδήποτε δέσμευση όμως θα πρέπει να υπάρξει η ανάλογη πίεση και πίεση σημαίνει να υπάρχει κόσμος έξω από το υπουργείο και ίσως για μέρες για να αναγκαστούν να μιλήσουν επί της ουσίας. Αντ`αυτού όλοι είναι μπροστά στο πληκτρεολόγιο και ασκούν πίεση στα πλήκτρα τους.
     Από το υπουργείο ζητήθηκε σε τρία άτομα να μπουν για να μιλήσουν εκ μέρους μας. Και τότε έγινε το θλιβερό. Ποιοι θα πάνε; Ήμασταν κατακερματισμένοι, 30μηνο, 24μηνο από την πεαε, τη δοε, την ολμε. Ποιοι θα μπουν; Και ποιος επέλεξε αυτούς που μπήκαν; Πώς χρήζεται εκπρόσωπός μας κάποιος; Επειδή έχει στείλει στο παρελθόν πολλά μηνύματα στο φόρουμ; Επειδή κανείς άλλος δεν ήθελε να μπει; Καταλαβαίνετε πως όταν εμείς οι ίδιοι αδιαφορούμε τελικά για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας, για την επιλογή των εκπροσώπων μας τότε τίποτε δε θα αλλάξει. Και το μόνο που καταφέρνουμε είναι κάποιες ανώδυνες "πληροφορίες" που και από το τηλέφωνο θα μας τις έδιναν. Γιατί αυτή δεν ήταν κινητοποίηση αδιορίστων αλλά συνάντηση παρέας έξω από το υπουργείο.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182683
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 681
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)