0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πληροφόρηση για φετος : 1) οι πιστωσεις ειναι περιπου 1300 και οι αιτησεις 3000. 2 ) ΓΙΑ ΕΜΑς να δω τι θα περισεψει . 3) θα αργησει 4) κενα υπαρχουν Εχω καιρο να τοποθετηθω λογω εργασιας. Καλη υπομονη σε ολους-ες μας. Αισιοδοξια και κκουραγιο .
Πήρα κι εγώ στο υπουργείο, ρώτησα για ΠΕ17 και μου είπε ότι τους ζήτησαν (προφανώς οι ανώτεροι) και έγινε επικαιροποίηση των πινάκων, όμως δεν έχει κάποια πληροφορία για άμεσες προσλήψεις. Την πίεσα λίγο για αύριο και μου διαβεβαίωσε 100% ότι δεν υπάρχει περίπτωση μέχρι και αύριο να πάρουν αναπληρωτές. "Θα περιμένετε την ερχόμενη εβδομάδα" αυτό μου είπε.Δε ξέρω, αλλά νομίζω ότι θα πάει πάλι για Παρασκευή και την άλλη Πέμπτη πάλι τα ίδια θα μου πει στο τηλ.Το μόνο πραγματικά θετικό μήνυμα που αντιλαμβάνομαι είναι όσον αφορά την επικαιροποίηση των πινάκων, πράγμα που δεν μου είχαν πει ποτέ ξανά από το τηλ (κι όταν λέω ποτέ, εννοώ και πέρυσι και πρόπερσι που παιζόταν το ίδιο σκηνικό).Θα μοιραστώ μαζί σας και μια ακόμα ανησυχία μου. Αυτό τον καιρό πολλοί συνάδελφοι υπογράφουν ή σκέφτονται αν θα υπογράψουν στον ΟΑΕΔ και κατόπιν να κάνουν ανάκληση της αίτησης στο υπουργείο. Ίσως με την επικαιροποίηση του πίνακα θέλουν να τσεκάρουν πόσοι έχουν κάνει ανάκληση, άρα για ποιους προορίζονται τα κενά. Αν δεν φτάσουν στο άτομο/α που θέλουν να βολέψουν σε συγκεκριμένες περιοχές και σχολεία (π.χ. Σιβ), θα περιμένουν και για άλλες ανακλήσεις και θα είμαστε πάλι όλοι στην αναμονή. Συμφωνεί κανείς με αυτό το σενάριο; Είμαι πολύ πονηρή και καχύποπτη;
Θα μας βοηθούσε πολύ αν κάποιος λόγω γνωριμιών θα μπορούσε να αποσπάσει πληροφορίες για τον αριθμό αναπληρωτών που προτίθεται να καλέσει το υπουργείο και να μας ενημερώσει , ευχαριστούμε για τις πληροφοριες σας.
Παράθεση από: froski στις Οκτωβρίου 04, 2012, 01:46:05 pmΠήρα κι εγώ στο υπουργείο, ρώτησα για ΠΕ17 και μου είπε ότι τους ζήτησαν (προφανώς οι ανώτεροι) και έγινε επικαιροποίηση των πινάκων, όμως δεν έχει κάποια πληροφορία για άμεσες προσλήψεις. Την πίεσα λίγο για αύριο και μου διαβεβαίωσε 100% ότι δεν υπάρχει περίπτωση μέχρι και αύριο να πάρουν αναπληρωτές. "Θα περιμένετε την ερχόμενη εβδομάδα" αυτό μου είπε.Δε ξέρω, αλλά νομίζω ότι θα πάει πάλι για Παρασκευή και την άλλη Πέμπτη πάλι τα ίδια θα μου πει στο τηλ.Το μόνο πραγματικά θετικό μήνυμα που αντιλαμβάνομαι είναι όσον αφορά την επικαιροποίηση των πινάκων, πράγμα που δεν μου είχαν πει ποτέ ξανά από το τηλ (κι όταν λέω ποτέ, εννοώ και πέρυσι και πρόπερσι που παιζόταν το ίδιο σκηνικό).Θα μοιραστώ μαζί σας και μια ακόμα ανησυχία μου. Αυτό τον καιρό πολλοί συνάδελφοι υπογράφουν ή σκέφτονται αν θα υπογράψουν στον ΟΑΕΔ και κατόπιν να κάνουν ανάκληση της αίτησης στο υπουργείο. Ίσως με την επικαιροποίηση του πίνακα θέλουν να τσεκάρουν πόσοι έχουν κάνει ανάκληση, άρα για ποιους προορίζονται τα κενά. Αν δεν φτάσουν στο άτομο/α που θέλουν να βολέψουν σε συγκεκριμένες περιοχές και σχολεία (π.χ. Σιβ), θα περιμένουν και για άλλες ανακλήσεις και θα είμαστε πάλι όλοι στην αναμονή. Συμφωνεί κανείς με αυτό το σενάριο; Είμαι πολύ πονηρή και καχύποπτη;Δυστυχώς υπάρχουν πολλά ανεξήγητα μυστήρια. Για την Σιβ που ανέφερες πχ…ΟΚ δεν έχει πάρει τεχνικές ειδικότητες γιατί δεν έχει βγει η πρώτη φάση μας…Μαθηματικούς – φιλόλογους – φυσικούς γιατί δεν έχει πάρει; Δεν χρειάζεται όντως κανέναν ή μήπως περιμένει άραγε κάτι; Τέλος πάντων, στο τέλος θα δούμε…
Fofokir τι εννοεις αν κριθουν απαραιτητα;Αφου τα εχουν ζητησει οι εκαστοτε ΔΙΔΕ δεν ειναι απαραιτητα;Δεν καταλαβαινω...