0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: panos στις Οκτωβρίου 09, 2012, 08:17:47 pmΠέντε..Και στα σοβαρά δεν έχεις καταλάβει τι γίνεται, από επίπεδο κεντρικής οργάνωσης της επαγγελματικής εκπαίδευσης από το κράτος, μέχρι συγκεκριμένων ισχυρών συντεχνιών που κανονίζουν όλο το παιχνίδι;
Πέντε..
απο φιλολογους [μην ξεροσταλιαζετε απόψε. Σε λίγο θα βγουν οι τεχνικές ειδικότητες και μόνο. Από αύριο τα σπουδαία σε εμάς]
Green, μιλάς λες και κάνουμε κάτι παράνομο και επιλήψιμο περιμένοντας να εργαστούμε. Γίνεσαι άδικα επικριτικός εκεί που δεν πρέπει....Και, όπως λες κι εσύ, στην αρχή του συγκεκριμένου μηνύματός σου, "Τα πράγματα είναι έτσι δομημένα στην τεχνική εκπαίδευση" ...δεν οφείλεται σε μας τους αναπληρωτές... η αδικία που, φυσικά, επικρατεί μεταξύ των ειδικοτήτων δεν είναι κάτι καινούργιο και το να κοντραριζόμαστε μεταξύ μας, εννοείται ότι δεν οδηγεί πουθενά... Εξ' ου και είναι σημαντικό να ενωθούμε, ίσως μέσα από τη δημιουργία του συλλόγου, και να διεκδικούμε πιο δυναμικά την άρση αυτής της αδικίας και όχι μόνο!
Παράθεση από: phni στις Οκτωβρίου 09, 2012, 08:20:11 pmαπο φιλολογους [μην ξεροσταλιαζετε απόψε. Σε λίγο θα βγουν οι τεχνικές ειδικότητες και μόνο. Από αύριο τα σπουδαία σε εμάς]Τι εννοείς "σε λίγο";;; Υπάρχει περίπτωση και για απόψε τελικά, όπως αναφέρθηκε και σε προγενεστερα μηνύματα συναδέλφων;;;
Ειλικρινά συνάδελφε έχω μια αντίληψη αλλά δε χωράει το μυαλό μου πως γίνεται στη δεδομένη φάση μαι ολόκληρη ειδικότητα να μένει έξω...Δεν υπάρχουν κενά; Δεν υπάρχουν ανάγκες; Δεν είμαστε απαραίτητοι...Τι να πω...Λυπάμαι απλά...
Παράθεση από: fofokir στις Οκτωβρίου 09, 2012, 08:24:32 pmGreen, μιλάς λες και κάνουμε κάτι παράνομο και επιλήψιμο περιμένοντας να εργαστούμε. Γίνεσαι άδικα επικριτικός εκεί που δεν πρέπει....Και, όπως λες κι εσύ, στην αρχή του συγκεκριμένου μηνύματός σου, "Τα πράγματα είναι έτσι δομημένα στην τεχνική εκπαίδευση" ...δεν οφείλεται σε μας τους αναπληρωτές... η αδικία που, φυσικά, επικρατεί μεταξύ των ειδικοτήτων δεν είναι κάτι καινούργιο και το να κοντραριζόμαστε μεταξύ μας, εννοείται ότι δεν οδηγεί πουθενά... Εξ' ου και είναι σημαντικό να ενωθούμε, ίσως μέσα από τη δημιουργία του συλλόγου, και να διεκδικούμε πιο δυναμικά την άρση αυτής της αδικίας και όχι μόνο!Γιατί, επέρριψα ευθύνες σε κάποιον εδώ μέσα για αυτό το χάλι; Όχι συνάδελφε, στο έχω ήδη πει, να κάτσω εγώ να σκοτώνομαι για να ξαναμείνω άνεργος και να δουλεύουν άλλοι, δεν πρόκειται. Και δεν πρόκειται να δεχθούν άλλοι να αρθούν οι αδικίες που λες, γιατί αναδιάρθρωση ως προς το ορθολογικότερο σημαίνει μείωση κενών από κάποιους για να πάνε σε άλλους. Μην αιθεροβατείς. Είναι αντικρουόμενα τα συμφέροντα στην τεχνική εκπαίδευση έτσι όπως έχει διαρθρωθεί, με πρώτιστη ευθύνη φυσικά της κεντρικής διοίκησης που επέλεξε ένα παραγωγικό μοντέλο που τελικά χρεοκόπησε τη χώρα. Και όπως βλέπεις συνεχίζει να το υπερασπίζεται σθεναρά.
Παράθεση από: panos στις Οκτωβρίου 09, 2012, 08:25:20 pmΕιλικρινά συνάδελφε έχω μια αντίληψη αλλά δε χωράει το μυαλό μου πως γίνεται στη δεδομένη φάση μαι ολόκληρη ειδικότητα να μένει έξω...Δεν υπάρχουν κενά; Δεν υπάρχουν ανάγκες; Δεν είμαστε απαραίτητοι...Τι να πω...Λυπάμαι απλά...Τα κενά για τους ΠΕ14.01 είναι πάνω από 100 σύμφωνα με πληροφορηση από το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου. Και γυρω στα 40 για τους ΠΕ14.04.
Και προτιμάς να παραμείνεις απαθής σ' αυτήν την αποδεδειγμένα, όπως λες, λανθασμένη κατάσταση;;;Έχω την πεποίθηση πως όχι! Κάτι πρέπει να αντιπροτείνεις, αν και δε θεωρώ ότι είναι το κατάλληλο θέμα εδώ......γιατί, προσωπικά, πιστεύω ότι το να λέμε μόνο και να μην πράττουμε (και μιλάω για τον καθένα που θεωρεί ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο βάλλεται), το μόνο που καταφέρνουμε είναι να αφήνουμε μια κατάσταση να διαιωνίζεται και, φυσικά, χωρίς κανένα όφελος! Αυτή η απάθεια του λαού μας, -που, για να μην παρεξηγούμαι, δε διακρίνω να σε χαρακτηρίζει- μας έχει οδηγήσει σ' αυτήν την κρίσιμη κατάσταση!
μου είπαν ότι τα δικά σας είναι έτοιμα να βγουν