0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μην αγνοούμε και το πόσο δραστήριοι και άμεσα ενημερωμένοι είναι οι Αιρετοί (βλ. Μπράτης) και συνολικά η ΔΟΕ, σε αντίθεση με τους δικούς μας και την ΟΛΜΕ....
Παράθεση από: atherina στις Σεπτεμβρίου 25, 2012, 02:16:48 pmκαλησπερα μηπως μπορει καποιος να με διαφωτισει τι γινεται με τον κλαδο 17.04; εχω ενα φιλο στον μηδενικης (γυρω στο 180) κ με ρωταει αν υπαρχει περιπτωση να παει ωρομισθιος..(εγω ανηκω στην πρωτοβαθμια)εψαξα λιγο στο φορουμ για να ενημερωθω ειδα κ τις περσινες φασεις αναπληρωτων αλλα θα ηθελα κ τα δικα σας φωτα μην δωσω λαθος εικονα στον φιλο μου..για τους ηλεκτρονικούς είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Με μηδενική προυπηρεσια είναι στην σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας να πάρουν κάποιον...δυστυχώς έχουμε <σβήσει> σαν ειδικότητα από την τεχνική εκπαίδευση
καλησπερα μηπως μπορει καποιος να με διαφωτισει τι γινεται με τον κλαδο 17.04; εχω ενα φιλο στον μηδενικης (γυρω στο 180) κ με ρωταει αν υπαρχει περιπτωση να παει ωρομισθιος..(εγω ανηκω στην πρωτοβαθμια)εψαξα λιγο στο φορουμ για να ενημερωθω ειδα κ τις περσινες φασεις αναπληρωτων αλλα θα ηθελα κ τα δικα σας φωτα μην δωσω λαθος εικονα στον φιλο μου..
................."Σήμερα όχι. Για επόμενη εβδομάδα δεν υπάρχει κάποια πληροφόρηση..." .................................Άλλη μία λοιπόν ενθαρρυντική τηλ.συνδιάλεξη με τα τζιμάνια του υπουργείου. Καλά Χριστούγεννα..
Παράθεση από: ArcMythologian στις Σεπτεμβρίου 28, 2012, 01:23:17 pm................."Σήμερα όχι. Για επόμενη εβδομάδα δεν υπάρχει κάποια πληροφόρηση..." .................................Άλλη μία λοιπόν ενθαρρυντική τηλ.συνδιάλεξη με τα τζιμάνια του υπουργείου. Καλά Χριστούγεννα.. Εγω εμαθα οτι δεν υπαρχει πιθανοτατα πληροφορηση για μεσα στον μηνα Οκτωβριο...δηλαδη οτι θα παει απο Νοεμβρη μερια.....οσο για τον μεσο ορο 7μηνες συμβασεις ισχυει το απαντησανε απο υπουργειο...αρα μαντεψτε ποιοι θα κανουν την κατωτερη τιμη?
Και ενώ η πρώτη φάση πρωτοβάθμιας τοποθετήθηκε… Οι γενικών ειδικοτήτων δευτεροβάθμιας επίσης…Οι πρωτοβάθμιας ειδικής αγωγής επίσης…Οι δευτεροβάθμιας ειδικής επίσης…Οι απανταχού μουσικοί επίσης…Γυμναστές, πληροφορικάριοι επίσης…Με τη δεύτερη φάση πρωτοβάθμιας να αναμένεται σε μία δύο μέρες…Με τη δεύτερη φάση δευτεροβάθμιας να αναμένεται σε μια δύο βδομάδες…Με… με… με…Εμείς συνάδελφοι περιμένουμε να πέσουνε του κριαριού τα αρχ…..!!!Δυστυχώς έτσι αντιμετωπίζεται η τεχνική εκπαίδευση στην Ελλάδα (για όσους έχουν ακόμη αμφιβολίες)...