0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Oύτε εγώ θέλω να το πιστέψω. Δε λέω, πολλά άτομα η πρώτη φάση, αλλά τόσο χάλια οι επόμενες; ; ; Ο Καψαλάκης δεν ήταν που έλεγε ότι τα κενά είναι περισσότερα; Να και η δήλωσή του λίγες μέρες νωρίτερα στο fb: Στον πίνακα με προϋπηρεσία στους δασκάλους υπάρχουν 2.234 συνάδελφοι. Αυτό σημαίνει ότι θα μπει η φάση αυτή και στον πίνακα μηδενικής προϋπηρεσίας καθώς ένα ποσοστό δεν έβαλε το "κουτάκι"! Ρωτάτε για τα κενά: Στις 28/8/2012 ήταν πανελλαδικά 2602 για δασκάλους και 1460 νηπιαγωγούς. Σήμερα είναι πολύ περισσότερα, ενώ παρατηρώ και ε΄να κύμα φυγής παλιών δασκάλων, καθώς οι συζητήσεις που γίνονται για αύξηση ηλικίας στο συνταξιοδοτικό, θα οδηγήσει κόσμο στην έξοδο... ΚαψαλάκηςΤώρα πώς άλλαξαν τα πράγματα; ; ;
Μέσα στο Σεπτέμβριο θα πργματοποιηθεί η β΄ φάση προσλήψεων αναπληρωτών εκπαιδευτικών Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από το Υπουργείο Παιδείας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η πιθανότερη ημερομηνία είναι στο διάστημα 24 - 28/9.ας περιμενουμε λοιπον...
Aυτο σημαινει kyra daskala οτι υπαρχει περιπτωση να μην ανοιξει σε καμια φαση η β αθηνας για δασκαλους;
Πριν από λίγο σε π.μ με τον Καψαλάκη μου είπε πως η β φάση θα είναι γύρω στα 120 άτομα ίσως και κάτι παραπάνω, αλλά οι επόμενες θα είναι μικρές. Βέβαια μου είπε ότι μέσω εσπα θα προσληφθούν περίπου 800-1000 δάσκαλοι (ζεπ +παράλληλη)
Παράθεση από: MP στις Σεπτέμβριος 08, 2012, 01:31:39 μμΠριν από λίγο σε π.μ με τον Καψαλάκη μου είπε πως η β φάση θα είναι γύρω στα 120 άτομα ίσως και κάτι παραπάνω, αλλά οι επόμενες θα είναι μικρές. Βέβαια μου είπε ότι μέσω εσπα θα προσληφθούν περίπου 800-1000 δάσκαλοι (ζεπ +παράλληλη)τι τουβλο ηταν αυτο τωρα??ουτε 500?πιστευα οτι 500 θα τους παρει...πω τι μας ειπες τωρα...που ειναι το ξενοιαστο σκ λενακι88?