0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μολις ακουσα στη Νετ τον υφυπουργο μας να λεει οτι τα κενα τα εχουν συγκρατησει και οτι τυχον κενα που θα προκυψουν με το κουδουνι και δε τα γνωριζουν θα τα καλυψουν το πολυ σε μια βδομαδα..Μην απελπιζεστε.Ακομα ειναι πολυ νωρις για να μας παρει απο κατω
Μας έκανες την καρδιά περιβόλι tzoy...... Αχ και πάνω που είχα αρχίσει να ελπίζω.....Αν γίνουν αυτές οι αλλαγές σύντομα τότε θα κλαίμε με μαύρο δάκρυ...
Παράθεση από: xelonaki88 στις Σεπτεμβρίου 09, 2012, 01:11:40 pmΜας έκανες την καρδιά περιβόλι tzoy...... Αχ και πάνω που είχα αρχίσει να ελπίζω.....Αν γίνουν αυτές οι αλλαγές σύντομα τότε θα κλαίμε με μαύρο δάκρυ...αστα...και γω το πρψι εσκασα
Παράθεση από: tzoy στις Σεπτεμβρίου 09, 2012, 03:41:18 pmΠαράθεση από: xelonaki88 στις Σεπτεμβρίου 09, 2012, 01:11:40 pmΜας έκανες την καρδιά περιβόλι tzoy...... Αχ και πάνω που είχα αρχίσει να ελπίζω.....Αν γίνουν αυτές οι αλλαγές σύντομα τότε θα κλαίμε με μαύρο δάκρυ...αστα...και γω το πρψι εσκασαΡε παιδια αυτα τα ξερουμε απτην αρχη.Ειναι για του χρονου..Γιαυτο χαρειτε τη χρονια αυτη με το αγχος της προσληψης γτ δε θα το ξαναζησουμε
Τα κενά συνεχώς αυξάνονται.Στην πρωτοβάθμια Δωδεκανήσου προσέλαβαν 118 άτομα για 111 λειτουργικά κενά αρχικά και χθες εμφανίστηκαν άλλα 8 λειτουργικά κενά. Από φίλους συναδέλφους και από γνωστούς διευθυντές ξέρω ότι υπάρχουν και άλλα κενά που για κάποιους λόγους δεν τα έχουν εμφανίσει καν. Επομένως δεν χρειάζεται καμία απελπισία. Θα εμφανιστούν και άλλα κενά με το χτύπημα του πρώτου κουδουνιού και εύχομαι γρήγορα να πραγματοποιηθεί και η δεύτερη και όσες άλλες φάσεις.
Καλήμερα, φέτος πρώτη φορά έκανα τα χάρτια μου για αναπληρωτές έχω κάτι απορίες για την β΄ φάση χρειάζεται να ξανακάνουμε τα χαρτιά; και δεν έχω καταλάβει για το εσπα για εκεί κάνουμε αιτήσεις;