0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με σημερινή απόφαση (δείτε τις ανακοινώσεις στο pde http://www.pde.gr/index.php?page=5292) ανοίγουν ολοήμερα στο νομό Πέλλας...και δεν είναι κ λίγα...
γεια σε ολους!!!!!!!!!!καλη τυχη στις τοποθετησεις σας.επειδή βλέπω οτι ενημερώνεστε για τις εξελίξεις,ηθελα να ρωτησω: ειμαι στον πινακα β και με προσπερασε το σύστημα,ειμαι περιπου στην 300 θεση απο τους εναπομειναντες του πινακα μου,έχω δηλώσει μανησια,τι γνωρίζεται υπάρχουν κενα,να ελπίζω για β φάση;ευχαριστώ..........
15 θέσεις είναι. Ξέρει κανείς αν η Πέλλα έχει υπεράριθμους δασκάλους; να δούμε τι μας γίνεται!
Παράθεση από: papaz στις Σεπτέμβριος 12, 2012, 01:12:41 μμγεια σε ολους!!!!!!!!!!καλη τυχη στις τοποθετησεις σας.επειδή βλέπω οτι ενημερώνεστε για τις εξελίξεις,ηθελα να ρωτησω: ειμαι στον πινακα β και με προσπερασε το σύστημα,ειμαι περιπου στην 300 θεση απο τους εναπομειναντες του πινακα μου,έχω δηλώσει μανησια,τι γνωρίζεται υπάρχουν κενα,να ελπίζω για β φάση;ευχαριστώ.......... Λογικά είσαι λίγο πιο κάτω από μένα γιατι εγω ειμαι γυρω στο 270 στους εναπομείναντες...Δυστυχώς δεν ξέρουμε και πολλά πέρα απο αυτά που διάβασες στην συζήτηση...Για μαγνησια ξερουμε ότι έχει 10 λειτουργικά κενά(σύμφωνα με την ανακοινωνση που βγηκε χθες) και στη Λαρισα 25....Ειναι όμως αρκετοι πάνω απο μας που εχουν δηλωσει αυτες τις περιοχες, μαζι τους και εγώ....Δεν ξερουμε τι θα γινει, γιατι δν ξερουμε που θα δωσει θεσεις το υπουργειο και ποσες....Αμα παρακολουθεις τη συζητηση όλο και κατι θα μάθεις....
παιδιά γεια σας. ξέρει κανένας για τα κενά στην Α Λέσβου?
Παράθεση από: dimitraks στις Σεπτέμβριος 12, 2012, 01:46:42 μμπαιδιά γεια σας. ξέρει κανένας για τα κενά στην Α Λέσβου?Στην ανακοινωση των κενων δεν ειχε στοιχεια για Λεσβο...Αυτο βεβαιαισως ειναι καλό....Αμα δν ειχαν θα ελεγε 0.Αρα ισως προκυψουν...