0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σας εχω πληροφορια απο διευθυντη σχολειου για τα τμηματα Ζεπ: Οσα τμηματα λειτουργησαν περυσι ,δε χρειαζονται νεο Φεκ για να δημιουργηθουν και διατηρουνται και φετος.Οποτε τα 500 τμηματα ζεπ που λειτουργησαν περυσι τα γνωριζουν και φετος και μπορουν να γινουν αμεσα προσληψεις.Μονο για ιδρυση νεων τμηματων θα καθυστερησει η διαδικασια
Παράθεση από: fwteinoula στις Σεπτέμβριος 14, 2012, 03:27:10 μμΣας εχω πληροφορια απο διευθυντη σχολειου για τα τμηματα Ζεπ: Οσα τμηματα λειτουργησαν περυσι ,δε χρειαζονται νεο Φεκ για να δημιουργηθουν και διατηρουνται και φετος.Οποτε τα 500 τμηματα ζεπ που λειτουργησαν περυσι τα γνωριζουν και φετος και μπορουν να γινουν αμεσα προσληψεις.Μονο για ιδρυση νεων τμηματων θα καθυστερησει η διαδικασια από τα καλύτερα νέα που ακούω τις τελευταίες μέρες...είναι σίγουρος ο διευθυντής; ;;;μήπως τον ενημέρωσαν πότε θα στείλουν άτομα;
μα το ζεπ είναι μέσω εσπα πώς γίνεται;
Παράθεση από: MP στις Σεπτέμβριος 14, 2012, 08:17:53 μμμα το ζεπ είναι μέσω εσπα πώς γίνεται;MP τι ερωτηση ειναι αυτη??? στην ΕΛΛΑΔΑ ζεις... στην α' φαση πηραν εναν φιλο μου στο Λασιθι Κρητης, 2η χρονια δουλευει το παιδι (νεος δηλαδη στη δουλεια), την πρωτη μερα μετα τον αγιασμο τον ζηταει ο διευθυντης στο γραφειο και του λεει: Βασιλη επειδη καθημερινα φτιαχνω χαρτια και δεν προλαβαινω, τρεις μερες την βδομαδα θα καθεσαι και στο ολοημερο (χωρις να πληρωνεται παραπανω φυσικα)...
Δεν θελω να σας χαλασω το βραδυ αλλα στο σχολειο που ημουν περσυ ζεπ ( Α αθηνα) την θεση την εχει αναλαβει μονιμος!!