0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απο Δευτέρα εντείνεται η αγωνία των υποψηφίων αναπληρωτών εκπαιδευτικών καθώς μέσα στην εβδομάδα και το πιθανότερο την Τρίτη ή την Τετάρτη αναμένεται η ανακοίνωση νέων προσλήψεων αναπληρωτών. Οι προσλήψεις θα αφορούν την Αθμια εκπαίδευση άλλα και την ειδική αγωγή. Μόλις έχουμε νεότερα θα σας ενημερώσουμεΤΟ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΗ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ: ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΜΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΑΣ.ΥΠΟΜΟΝΗ...ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΚΕΝΑ ΑΠΟ ΑΔΕΙΕΣ ΚΥΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΓΧΕΙΡΙΣΕΙΣ ΑΡΧΕΣ ΟΚΤΩΒΡΗ.ΤΑ ΚΕΝΑ ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΗΔΗ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΦΕΚ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ.ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ.ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ
ΚΕΝΑ ΠΕ70 ΘΕΣΣΑΛΙΑ, Α ΚΑΙ Γ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΝΑ .ΓΙΑ Β ΚΑΙ Δ ΑΘΗΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΚΕΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕ 70 ΘΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΕΙ ΓΙΑ ΖΕΠ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗ (ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ)ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕ 71-61 ΚΑΙ ΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΤΑΞΗΣ.ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΠΕ71-61 ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ (ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ-ΖΕΠ)ΝΕΩΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/9
Επειδή δεχθήκαμε αρκετές ερωτήσεις για τις προσλήψεις αναπληρωτών που αναμένονται αυτή την εβδομάδα να ενημερώσουμε ότι θα αφορούν ειδικότητες για την Αθμια Εκπαίδευση (Αγγλικών, Πληροφορικής κλπ).Επίσης με τη λήξη των ενστάσεων για την ειδική αγωγή ξεκινά και η διαδικασία για την ανακοίνωση της Α φάσης ειδικής. Εκτός απροόπτου μέχρι και την Πέμπτη το αργότερο θα έχουν ανακοινωθεί οι προσληφθέντες. Υπομονή λοιπόν.Δεν αφορουσαν εμας οι προσληψεις στην αβαθμια.Αρα εμεις μαλλον απο βδομαδα
καλημερα!!εδω ειμαστε ξανα ολοι...λοιπον φιλες μου στην πρωτοβαθμια νησιου μου ειπαν οτι η διευθυντρια εκπαιδευσης τους ανακοινωσε οτι τριτη-τεταρτη περιμενουν να βγει η φαση..δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αλλα κατι παραπανω δεν θα ξερουν αυτοι;
Παράθεση από: matou88 στις Σεπτέμβριος 17, 2012, 11:32:46 πμκαλημερα!!εδω ειμαστε ξανα ολοι...λοιπον φιλες μου στην πρωτοβαθμια νησιου μου ειπαν οτι η διευθυντρια εκπαιδευσης τους ανακοινωσε οτι τριτη-τεταρτη περιμενουν να βγει η φαση..δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αλλα κατι παραπανω δεν θα ξερουν αυτοι;Στις νηπιαγωγους ειπε μια οτι ο Μπατης λεει οτι αυριο η μεθαυριο θα γινει η β φαση.Μπορει καποιος με φεις να το διασταυρωσει?