0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάναμε και εμείς αναπληρωτές αλλά δεν κάναμε έτσι..Απάντηση τμήματος μισθοδοσίας... )θεωρω οτι τετοιου ειδους τοποθετησεις δεν αρμοζουν σε ανθρωπους της προηγουμενης γεννιας καθως ολοι ξερουμε οτι ανθρωποι με ελλιπή μορφωση,καλλιεργεια και προσοντα καταφεραν ολα αυτα τα χρονια να υπηρετουν σε προνομιακες θεσεις αναπληρωτες η μονιμοι απο πελατιακες σχεσεις και μονο!!!!!!!!και ποσο μαλλον οι υπάλληλοι του υπουργείου!!!!!!!!!ας κρατηθεί το επίπεδο υψηλό γιατι νομιζω οτι δε τους συμφερει!!!!!!!κανουν πολλη υπομονή συναδελφοι!!!!!!!!!!ευχομαι τα καλυτερα!!!!!!
(Δεν γνωρίζω, αλλά) ίσως η μεταφορά των μαθητών είναι αρμοδιότητα άλλου υπουργείου, οπότε το ΥΠΕΠΘ (πάντα ΥΠΕΠΘ θα είναι για μένα, δεν μπορώ να μαθαίνω τα αρκτικόλεξά τους κάθε φορά ) δείχνει μείωση εξόδων...
Παιδιά έμαθα ότι δεν εχουν εγκριθει ακόμη πιστωσεις εσπα για μουσικους(για αυτο πηραν στα μουσικα τωρα με κρατικο προυπολογισμό)...Μηπως δεν εχουν εγκριθει και για παραλληλη και αργουν τόσο?Ξερει κανεις?
Παράθεση από: Sofaki στις Σεπτεμβρίου 25, 2012, 07:05:32 pmΠαιδιά έμαθα ότι δεν εχουν εγκριθει ακόμη πιστωσεις εσπα για μουσικους(για αυτο πηραν στα μουσικα τωρα με κρατικο προυπολογισμό)...Μηπως δεν εχουν εγκριθει και για παραλληλη και αργουν τόσο?Ξερει κανεις?από πμ με Καψαλάκη μου είπε ότι δεν έχουν δοθεί ακόμα οι εγκρίσεις στα κεδδυ αλλά αυτο΄ς πιστεύει ότι θα βγει η παράλληλη πριν την β φάση. κ οταν ρώτησα αν οι 800 πιστώσεις π είπε ο Παληγιάννης είναι μόνο για ΠΕ, μου απάντησε πώς δεν ξέρει.
Παράθεση από: MP στις Σεπτεμβρίου 25, 2012, 07:13:24 pmΠαράθεση από: Sofaki στις Σεπτεμβρίου 25, 2012, 07:05:32 pmΠαιδιά έμαθα ότι δεν εχουν εγκριθει ακόμη πιστωσεις εσπα για μουσικους(για αυτο πηραν στα μουσικα τωρα με κρατικο προυπολογισμό)...Μηπως δεν εχουν εγκριθει και για παραλληλη και αργουν τόσο?Ξερει κανεις?από πμ με Καψαλάκη μου είπε ότι δεν έχουν δοθεί ακόμα οι εγκρίσεις στα κεδδυ αλλά αυτο΄ς πιστεύει ότι θα βγει η παράλληλη πριν την β φάση. κ οταν ρώτησα αν οι 800 πιστώσεις π είπε ο Παληγιάννης είναι μόνο για ΠΕ, μου απάντησε πώς δεν ξέρει.Ο Καψαλάκης πάντα κατατοπιστικός...
η ΔΟΕ που μια βδομαδα νωριτερα απαιτουσε προσληψεις αναπληρωτων,αφου δεν θα γινονταν αποσπασεις,(γιατι ειμαστε και σε δευτερη μοιρα) που ειναι?αυτες οι απαιτησεις στριμωχτηκαν σε ενα φυλλο χαρτι και τερμα?