0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κ ε΄γω έβαλα παράλληλη ...Η Γ Λάρισσας δεν ξέρω, όπως και η Α Αθήνας, τώρα η Δ Αθήνας λογικά θα βγάλει μερικά κενά. Εξαρτάται τι θέση έχεις. Ολα βέβαια είναι εικασίες.
από νηπιαγωγούς: Κορίτσια και αγόρια δυστυχως τα πραγματα δεν είναι καλά και χειροτερεύουν όλο και περισσότερο.Μην ψαχνετε για κενά που υπάρχουν διότι το υπουργείο δημιουργεί ή καταργεί κενα συμφωνα με αυτά που θέλει ή με αυτά που το βολεύουν.Άλλα κενά στέλνουν οι προιστάμενοι και άλλα πιστώνουν στο υπουργείο. π.χ. προισταμενοσ :10 κενα νηπιαγωγων , υπουργείο : πιστώσεις για 10 δασκάλους και 1 νηπιαγωγό, προισταμενος : δεν χρειαζομαι δασκάλους -νηπιαγωγεία έχω κλειστα, υπουργείο:παρε 10 δασκάλους (γιατί έχουν το μεσον) και άνοιξε το 1 νηπιαγωγείο.!!!!!!!!!!!!!!!!Β φαση μαλλον την παρασκευή και γ-δ φάση από Δεκέμβρη!ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
αντε προσληψεις βλεπω.. παμε δυνατα και μεις!
Εντάξει, ας μην τα πιστεύουμε και όλα. Κυρίως τις προσωπικές εκτιμήσεις και τα "άκουσα που είπε κάποιος, ο οποίος με τη σειρά του άκουσε από έναν τρίτο" κλπ κλπ. Το καλό είναι ότι σήμερα βγήκαν αρκετές προσλήψεις (β'βαθμια ειδικής αγωγής και 3 ειδικότητες στην ΠΕ) και ότι θα πάρουμε κι εμείς σειρά σιγά σιγά! Υπομονή λοιπόν!
Καλησπέρα! Πόσοι δάσκαλοι ειδικής αγωγής έχουν μείνει; Από αυτούς φαντάζομαι πως δεν έχουν δηλώσει όλοι τους την παράλληλη στήριξη. έτσι δεν είναι;
Και εγω αυτο κοιτουσα.Ανανεωθηκαν οι πινακες της ειδικης...Μηπως γινει κανα θαυμα και βγει η παραλληλη?Ο Μπρατης παντως δεν ξερει κατι...