0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά νομιζω το ξεραμε ότι θα γινει κατι τετοιο...Εγω προσωπικα δν περιμενα να βγουν σημερα....Και τελικα ο Καψαλακης μαλλον εχει δικιο που λεει Δευτερα...Τωρα όσον αφορα τις πιστωσεις 5700 ειναι μονο η α φαση δασκαλων και νηπιαγωγων. Αρα 2000 ειναι καλος αριθμος ακομη πιστευω.Απο αυτους τουλαχιστον οι 1000 θα ειναι δασκαλοι...Αρα μας παιρνει για φαση 600 ατομων(μην πω παραπανω) γιατι ετσι κ αλλιως μετα απο γ δ φαση δεν κανουν μεγαλες φασεις...Αυτο που με νευριαζει ειναι οτι μας κοροιδευουν....
Παράθεση από: Sofaki στις Οκτώβριος 04, 2012, 11:31:32 πμΠαιδιά νομιζω το ξεραμε ότι θα γινει κατι τετοιο...Εγω προσωπικα δν περιμενα να βγουν σημερα....Και τελικα ο Καψαλακης μαλλον εχει δικιο που λεει Δευτερα...Τωρα όσον αφορα τις πιστωσεις 5700 ειναι μονο η α φαση δασκαλων και νηπιαγωγων. Αρα 2000 ειναι καλος αριθμος ακομη πιστευω.Απο αυτους τουλαχιστον οι 1000 θα ειναι δασκαλοι...Αρα μας παιρνει για φαση 600 ατομων(μην πω παραπανω) γιατι ετσι κ αλλιως μετα απο γ δ φαση δεν κανουν μεγαλες φασεις...Αυτο που με νευριαζει ειναι οτι μας κοροιδευουν....ξεχνας τις ειδικοτητες γαλλικα γερμανικα
Παράθεση από: fwteinoula στις Οκτώβριος 04, 2012, 11:33:22 πμΠαράθεση από: Sofaki στις Οκτώβριος 04, 2012, 11:31:32 πμΠαιδιά νομιζω το ξεραμε ότι θα γινει κατι τετοιο...Εγω προσωπικα δν περιμενα να βγουν σημερα....Και τελικα ο Καψαλακης μαλλον εχει δικιο που λεει Δευτερα...Τωρα όσον αφορα τις πιστωσεις 5700 ειναι μονο η α φαση δασκαλων και νηπιαγωγων. Αρα 2000 ειναι καλος αριθμος ακομη πιστευω.Απο αυτους τουλαχιστον οι 1000 θα ειναι δασκαλοι...Αρα μας παιρνει για φαση 600 ατομων(μην πω παραπανω) γιατι ετσι κ αλλιως μετα απο γ δ φαση δεν κανουν μεγαλες φασεις...Αυτο που με νευριαζει ειναι οτι μας κοροιδευουν....ξεχνας τις ειδικοτητες γαλλικα γερμανικαΑυτοι δεν πανε μεσω εσπα?Και εστω ότι ειναι εδω ποσοι ειναι αυτοι?Εχουν ερθει και πολλοι απο δευτεροβαθμια.