*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 266777 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος lefa

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #14 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2012, 07:19:03 pm »
γ φαση ημουν στο σχολειο3 /10....το θεμα ειναι ποσα κενα θα βγουν ..τα περισσοτερα καλυφτηκαν

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:39:02 »

Αποσυνδεδεμένος Astropeleki

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
    • Astropeleki - Just another star in the webSky
Απ:
« Απάντηση #15 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2012, 07:23:01 pm »
Ναι, η Ημαθία πέρυσι πήρε πολλούς, φέτος πήρε όμως πολλούς αποσπασμένους. Για
Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να ασχολείσαι με μικρά παιδιά!
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος ath79

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #16 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2012, 07:32:22 pm »
ειλικρινά έχεις δίκιο και δεν είναι μόνο θέμα χρημάτων...είναι που κάθε χρόνο έχεις να κάνεις με ένα σύστημα που απλά δεν τον νοιάζει τι θα υποστεί ο καθένας προσωπικά παρα μόνο να κάνει τη δουλειά του..θα ταξιδέψει ο άλλος 1000 χιλιόμετρα σε μια μέρα για να παρουσιαστεί στη δουλειά του?αδιαφορεί..σε χρησιμοποίησε πέρυσι και το σχολείο του δούλευε κανονικά και φέτος δεν τον βολεύεις?σε πετάει...σε πληρώνει λιγότερα για μια ίδια εργασία που κάνει ο μόνιμος,σου δίνει λιγότερες άδειες,δεν σου αναγνωρίζει καμία εργασία και κόπο και όλα αυτά τα υπομένουμε γιατί κάποια στιγμή απλά θέλουμε την αναγνώριση μέσω του διορισμού..απλά κορίτσια βράζω...... >:( >:( >:( >:( >:(
εμπρός καλά μου στρουμφάκια...

Αποσυνδεδεμένος fan_

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60!!!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #17 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2012, 07:54:21 pm »
Κορίτσια θέλω να πιστεύω ότι θα υπάρξουν κενά στη Μακεδονία όπως έγινε και πέρσι στη γ΄φάση, ίσως κάποιες να τα καταφέρουν!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:39:02 »

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #18 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2012, 08:01:47 pm »
ειλικρινά έχεις δίκιο και δεν είναι μόνο θέμα χρημάτων...είναι που κάθε χρόνο έχεις να κάνεις με ένα σύστημα που απλά δεν τον νοιάζει τι θα υποστεί ο καθένας προσωπικά παρα μόνο να κάνει τη δουλειά του..θα ταξιδέψει ο άλλος 1000 χιλιόμετρα σε μια μέρα για να παρουσιαστεί στη δουλειά του?αδιαφορεί..σε χρησιμοποίησε πέρυσι και το σχολείο του δούλευε κανονικά και φέτος δεν τον βολεύεις?σε πετάει...σε πληρώνει λιγότερα για μια ίδια εργασία που κάνει ο μόνιμος,σου δίνει λιγότερες άδειες,δεν σου αναγνωρίζει καμία εργασία και κόπο και όλα αυτά τα υπομένουμε γιατί κάποια στιγμή απλά θέλουμε την αναγνώριση μέσω του διορισμού..απλά κορίτσια βράζω...... >:( >:( >:( >:( >:(

Έχεις απόλυτο δίκιο... Τουλάχιστον θα έπρεπε να σου δίνουν ένα κίνητρο... να λες, οκ ο μισθός μειώθηκε και μειώνεται... αλλά τουλάχιστον σου αναγνωρίζει την προϋπηρεσία... Κουτσά στραβά... να έχεις την ελπίδα... Πλέον ελπίδα γιοκ τσοκ!
Ας ελπίσουμε, μετά από 3 χρόνια αναπλήρωσης, να δουλέψουμε και φέτος... έστω και πιο αργά, αλλά τουλάχιστον κοντά στα σπίτια μας!

Ας ελπίσουμε η
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #19 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2012, 08:02:53 pm »
Άσε, με το θέμα του συστήματος είμαι κι εγώ καμμένη.
Κάθε χρόνο ήμουν στο παρά τσακ, αλλά λόγω των μειώσεων κάθε χρόνο έμενα απ' έξω. Όμως κάθε Σεπτέμβριο είχα κάποιες ελπίδες, οπότε ήμουν κολλημένη στον υπολογιστή με τις ώρες... για μήνες... Ελπίζοντας να βρεθώ σ' ένα νηπιαγωγείο, έστω και στη Γαύδο, αρκεί να κάνω αυτό που είχα τόσο πολύ μεράκι.
Πέρυσι, μετά από ακόμα ένα στραπάτσο, αποφασίζω ότι αφού δε μου κάθεται η αναπλήρωση και ο ΑΣΕΠ καθυστερεί, να κάνω το μεταπτυχιακό το οποίο ονειρευόμουν. Υπό την προϋπόθεση ότι και φέτος θα περνούσα μια απ' τα ίδια και στο τέλος θα έμενα και πάλι απ' έξω (θυμάστε τι έλεγαν από την άνοιξη για μειώσεις αναπληρωτών, κ.λπ.).
Μπαίνω στο μεταπτυχιακό και λέω στις αιτήσεις να μη τα δηλώσω όλα, γιατί και να με καλούσαν θα με καλούσαν το Φεβρουάριο και θα παρατούσα στη μέση και το μεταπτυχιακό χωρίς μεγάλο όφελος. Και σήμερα, ξαφνικά, βλέπω ότι η Α' φάση με φτάνει στα 30 άτομα, δηλαδή τέλη Σεπτεμβρίου θα ήμουν σε σχολείο! Και εφόσον ήταν αρχή της χρονιάς μπορούσα να πάρω ένα χρόνο αναβολή απ' το μεταπτυχιακό.
Τώρα το βρίζεις αυτό κ@#$υπουργείο ή δε το βρίζεις; Αυτό το κ@#$σύστημα το οποίο δε σ' αφήνει να σχεδιάσεις τη ζωή σου; Γιατί, ήθελα να 'ξερα, στην Κύπρο ειδοποιούν τους αναπληρωτές από την άνοιξη αν θα δουλέψουν την επόμενη χρονιά; Δηλαδή είναι τόοοοοσο δύσκολο και έχουν καταφέρει άλλα κράτη να βρουν ένα σωστό σύστημα κι εμείς είμαστε τόσο άχρηστοι;
ΠΕ60

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #20 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2012, 08:20:03 pm »
Μπράτης: ΡΩΤΗΣΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΓΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ.ΑΥΡΙΟ ΘΑ
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος liberty

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #21 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2012, 08:57:06 pm »
Άσε, με το θέμα του συστήματος είμαι κι εγώ καμμένη.
Κάθε χρόνο ήμουν στο παρά τσακ, αλλά λόγω των μειώσεων κάθε χρόνο έμενα απ' έξω. Όμως κάθε Σεπτέμβριο είχα κάποιες ελπίδες, οπότε ήμουν κολλημένη στον υπολογιστή με τις ώρες... για μήνες... Ελπίζοντας να βρεθώ σ' ένα νηπιαγωγείο, έστω και στη Γαύδο, αρκεί να κάνω αυτό που είχα τόσο πολύ μεράκι.
Πέρυσι, μετά από ακόμα ένα στραπάτσο, αποφασίζω ότι αφού δε μου κάθεται η αναπλήρωση και ο ΑΣΕΠ καθυστερεί, να κάνω το μεταπτυχιακό το οποίο ονειρευόμουν. Υπό την προϋπόθεση ότι και φέτος θα περνούσα μια απ' τα ίδια και στο τέλος θα έμενα και πάλι απ' έξω (θυμάστε τι έλεγαν από την άνοιξη για μειώσεις αναπληρωτών, κ.λπ.).
Μπαίνω στο μεταπτυχιακό και λέω στις αιτήσεις να μη τα δηλώσω όλα, γιατί και να με καλούσαν θα με καλούσαν το Φεβρουάριο και θα παρατούσα στη μέση και το μεταπτυχιακό χωρίς μεγάλο όφελος. Και σήμερα, ξαφνικά, βλέπω ότι η Α' φάση με φτάνει στα 30 άτομα, δηλαδή τέλη Σεπτεμβρίου θα ήμουν σε σχολείο! Και εφόσον ήταν αρχή της χρονιάς μπορούσα να πάρω ένα χρόνο αναβολή απ' το μεταπτυχιακό.
Τώρα το βρίζεις αυτό κ@#$υπουργείο ή δε το βρίζεις; Αυτό το κ@#$σύστημα το οποίο δε σ' αφήνει να σχεδιάσεις τη ζωή σου; Γιατί, ήθελα να 'ξερα, στην Κύπρο ειδοποιούν τους αναπληρωτές από την άνοιξη αν θα δουλέψουν την επόμενη χρονιά; Δηλαδή είναι τόοοοοσο δύσκολο και έχουν καταφέρει άλλα κράτη να βρουν ένα σωστό σύστημα κι εμείς είμαστε τόσο άχρηστοι;
Συμφωνώ απόλυτα μαζι σου. κι εγω που δεχτηκα τη θέση στο ιδιωτικό πιστεύοντας πως δε θα με καλέσουν φέτος και σήμερα εφτασα  στα 15 ατομα τι να κάνω;και δεν ήθελα με τίποτα να κρεμάσω την εργοδότριά μου που με κάλεσε μόνη της για δουλειά.τώρα από Δευτέρα αρχίζω και βλέπουμε. :-\

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #22 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2012, 09:09:04 pm »
Συμφωνώ απόλυτα μαζι σου. κι εγω που δεχτηκα τη θέση στο ιδιωτικό πιστεύοντας πως δε θα με καλέσουν φέτος και σήμερα εφτασα  στα 15 ατομα τι να κάνω;και δεν ήθελα με τίποτα να κρεμάσω την εργοδότριά μου που με κάλεσε μόνη της για δουλειά.τώρα από Δευτέρα αρχίζω και βλέπουμε. :-\
Άσε, αυτό ακριβώς εννοούσα!
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος raniasop

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #23 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2012, 09:15:43 pm »
Επειδή ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ,μου λέτε δηλαδή ότι τα περισσότερα κενά έχουν καλυφθεί;Νιώθω να πνίγομαι σήμερα.Στον ανανεωμένο πίνακα έχω 300+ άτομα μπροστά μου για τη β' φάση.Και δηλωμένη ανατ.Αττική  α'(που πήρε 69 ήδη)και α' β' και δ' Αθήνας.Σα να λέμε δηλαδή ταμείο ανεργίας...Λέτε να μην υπάρχει ελπίδα;

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #24 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2012, 09:25:39 pm »
Επειδή ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ,μου λέτε δηλαδή ότι τα περισσότερα κενά έχουν καλυφθεί;Νιώθω να πνίγομαι σήμερα.Στον ανανεωμένο πίνακα έχω 300+ άτομα μπροστά μου για τη β' φάση.Και δηλωμένη ανατ.Αττική  α'(που πήρε 69 ήδη)και α' β' και δ' Αθήνας.Σα να λέμε δηλαδή ταμείο ανεργίας...Λέτε να μην υπάρχει ελπίδα;
Ράνια μου,μαζί θα κλάψουμε... στον καφέ...της παρηγοριάς! Lol
ΠΕ60

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #25 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2012, 09:28:16 pm »
Ε, δε νομίζω να μη βγάλει άλλα κενά η Ανατ. Αττική. Πέρυσι έβγαζε κενά σε κάθε φάση. Τον επόμενο μήνα θα γίνουν εκατοντάδες προσλήψεις, ηρεμήστε.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος NHP2

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60!!!!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #26 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2012, 09:38:00 pm »
Μια απο τα ιδια κι εγω.....με 220+ ατομα μπροστα μου δε βλεπω να με καλουν γ Αθηνας....... Δυστυχως ατυχυσαμεν....
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 05, 2012, 11:09:26 pm από alexel »
Παντα θα ελπιζω για κατι καλυτερο......!

Αποσυνδεδεμένος sophia_pap

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #27 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2012, 10:20:26 pm »
καλησπέρα και από μένα!  Συγχαρητήρια σε όσους κάλεσαν σήμερα  και καλή δύναμη στο έργο τους!!!!!!    μετά το σημερινό σοκ προσπαθώ και γω να συνέλθω!!!! τόσα  λίγα ατομα στη Μακεδονία και Θράκη.......  τι να πω πια...  με 132 σειρά στον ανανεωμένο πίνακα πάμε για β φάση.. και σαφώς καταλαβαίνω ότι κανείς δε ξέρει πότε θα βγει αλλά μπας και υπάρχει καμιά πρόβλεψη??  προσωπικά πιστεύω οτι μέχρι τις 20 του μήνα θα βγει...
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 05, 2012, 10:22:01 pm από sophia_pap »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144