0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι, η Ημαθία πέρυσι πήρε πολλούς, φέτος πήρε όμως πολλούς αποσπασμένους. Για
ειλικρινά έχεις δίκιο και δεν είναι μόνο θέμα χρημάτων...είναι που κάθε χρόνο έχεις να κάνεις με ένα σύστημα που απλά δεν τον νοιάζει τι θα υποστεί ο καθένας προσωπικά παρα μόνο να κάνει τη δουλειά του..θα ταξιδέψει ο άλλος 1000 χιλιόμετρα σε μια μέρα για να παρουσιαστεί στη δουλειά του?αδιαφορεί..σε χρησιμοποίησε πέρυσι και το σχολείο του δούλευε κανονικά και φέτος δεν τον βολεύεις?σε πετάει...σε πληρώνει λιγότερα για μια ίδια εργασία που κάνει ο μόνιμος,σου δίνει λιγότερες άδειες,δεν σου αναγνωρίζει καμία εργασία και κόπο και όλα αυτά τα υπομένουμε γιατί κάποια στιγμή απλά θέλουμε την αναγνώριση μέσω του διορισμού..απλά κορίτσια βράζω......
Άσε, με το θέμα του συστήματος είμαι κι εγώ καμμένη.Κάθε χρόνο ήμουν στο παρά τσακ, αλλά λόγω των μειώσεων κάθε χρόνο έμενα απ' έξω. Όμως κάθε Σεπτέμβριο είχα κάποιες ελπίδες, οπότε ήμουν κολλημένη στον υπολογιστή με τις ώρες... για μήνες... Ελπίζοντας να βρεθώ σ' ένα νηπιαγωγείο, έστω και στη Γαύδο, αρκεί να κάνω αυτό που είχα τόσο πολύ μεράκι.Πέρυσι, μετά από ακόμα ένα στραπάτσο, αποφασίζω ότι αφού δε μου κάθεται η αναπλήρωση και ο ΑΣΕΠ καθυστερεί, να κάνω το μεταπτυχιακό το οποίο ονειρευόμουν. Υπό την προϋπόθεση ότι και φέτος θα περνούσα μια απ' τα ίδια και στο τέλος θα έμενα και πάλι απ' έξω (θυμάστε τι έλεγαν από την άνοιξη για μειώσεις αναπληρωτών, κ.λπ.).Μπαίνω στο μεταπτυχιακό και λέω στις αιτήσεις να μη τα δηλώσω όλα, γιατί και να με καλούσαν θα με καλούσαν το Φεβρουάριο και θα παρατούσα στη μέση και το μεταπτυχιακό χωρίς μεγάλο όφελος. Και σήμερα, ξαφνικά, βλέπω ότι η Α' φάση με φτάνει στα 30 άτομα, δηλαδή τέλη Σεπτεμβρίου θα ήμουν σε σχολείο! Και εφόσον ήταν αρχή της χρονιάς μπορούσα να πάρω ένα χρόνο αναβολή απ' το μεταπτυχιακό.Τώρα το βρίζεις αυτό κ@#$υπουργείο ή δε το βρίζεις; Αυτό το κ@#$σύστημα το οποίο δε σ' αφήνει να σχεδιάσεις τη ζωή σου; Γιατί, ήθελα να 'ξερα, στην Κύπρο ειδοποιούν τους αναπληρωτές από την άνοιξη αν θα δουλέψουν την επόμενη χρονιά; Δηλαδή είναι τόοοοοσο δύσκολο και έχουν καταφέρει άλλα κράτη να βρουν ένα σωστό σύστημα κι εμείς είμαστε τόσο άχρηστοι;
Συμφωνώ απόλυτα μαζι σου. κι εγω που δεχτηκα τη θέση στο ιδιωτικό πιστεύοντας πως δε θα με καλέσουν φέτος και σήμερα εφτασα στα 15 ατομα τι να κάνω;και δεν ήθελα με τίποτα να κρεμάσω την εργοδότριά μου που με κάλεσε μόνη της για δουλειά.τώρα από Δευτέρα αρχίζω και βλέπουμε.
Επειδή ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ,μου λέτε δηλαδή ότι τα περισσότερα κενά έχουν καλυφθεί;Νιώθω να πνίγομαι σήμερα.Στον ανανεωμένο πίνακα έχω 300+ άτομα μπροστά μου για τη β' φάση.Και δηλωμένη ανατ.Αττική α'(που πήρε 69 ήδη)και α' β' και δ' Αθήνας.Σα να λέμε δηλαδή ταμείο ανεργίας...Λέτε να μην υπάρχει ελπίδα;