0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προσωπικά το θεωρώ γελοίο... φάγαμε τόσα χρόνια στην αναπλήρωση, ήρθε η ώρα που σταμάτησαν να μας μετράνε την προϋπηρεσία, με τους σημερινούς ρυθμούς διορισμών δεν θα μονιμοποιηθούμε ποτέ και τώρα θα χάνουμε και την αναπλήρωση!! Αν μετά από 3,4,5,.. χρόνια αναπλήρωσης ανα την Ελλάδα (κ μιλάμε για ραχούλες κ ξερονήσια) δεν μπορείς να δουλέψεις κ μια χρονιά στο σπίτι σου -και δεδομένου δε οτι για πολλά χρόνια ακόμα θα τρέχεις εδώ κι εκεί- πότε αυτό θα γίνει???Εχω απογοητευτεί ατελείωτα!!!!!! Καπου διάβασα ο μισθός του αναπληρωτή τελικά είναι 850.. οι συνάδελφοι που μπήκαν φέτος με το κουτάκι και δεν εχουν προυπηρεσία πριν το 2010 ξέρετε πόσα θα παίρνουν?? 610! πέρυσι με τον τρόπο που μας εντάξανε στο ενιαίο μισθολόγιο εγώ Ιανουάριο- Ιούνιο επαιρνα 580! Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε μια αποζημείωση την οποία πάντα κρατούσα.. φέτος όχι αποζημείωσ, ούτε κάν 1 ευρω αποταμίευση, πώς λοιπόν να τρέξεις να παρουσιαστείς οπουδήποτε ανά την Ελλάδα και να περιμένεις πως και πώς να πληρωθείς στις 10 του Νοέμβρη?Δεν ξέρω τι θα φέρουν οι επόμενες φάσεις... αλλά τα βλέπω όλα μαύρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
για αιτωλοακαρνανια και αχαια μονο τι γνωμη εχετε? εγω εχω σειρα 442 περιπου τωρα αλλα εχω υπολογισει οτι πανω απο μενα γυρω στα 38 ατομα δεν ξερω τι εχουν βαλει
Κορίτσια (και αγόρια αν υπάρχουν), καλό κουράγιο σε όλες. Για να σας ανεβάσω λίγο, ότι είναι να γίνει, θα γίνει μην σκάτε. Πάτε καμιά βολτίτσα και ανεβείτε λίγο και ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός, σας το υπόσχομαι...