0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μακάρι να δώσουν από τη δεύτερη φάση πολλές θέσεις και για Αθήνα και για
Ευχαριστώ Demetroula και σου εύχομαι καλή τοποθέτηση!
Ξέρει κανείς πόσα κενά είχα ζητήσει στην α αθήνας;Ρωτάω γιατί χθες κάποια κοπέλα ανέφερε ότι ήταν λιγότεροι οι αναπληρωτές απ'όσους ζήτησαν.Η Δ Αθήνας μόνο έναν ήθελε;Επίσης,γνωρίζετε αν έγιναν τοποθετήσεις αποσπασμένων σήμερα;Συγγνώμη που κάνω εκατό ερωτήσεις,αλλά έχω αγχωθεί υπερβολικά από προχθές.
καλησπέρα κι απο εμένα !!!!! ήθελα να ρώτησω μήπως γνώριζει κάνεις πόσα κένα ήθελε η βοιωτία πριν γίνει η φάση???πήρε αρκετά άτομα βέβαια αλλά μακάρι να πάρει και άλλα γιατί ειναι το μόνο μάκρινο που δήλωσα μαζί με την κέρκυρα!!!!τι στο καλό θα πάρει και άλλους δεν μπορεί ::)με 400 και κατι ατομα μπροστα μου παίζει και να μην φύγω φέτος
Παράθεση από: gth στις Σεπτεμβρίου 07, 2012, 07:54:45 pmΞέρει κανείς πόσα κενά είχα ζητήσει στην α αθήνας;Ρωτάω γιατί χθες κάποια κοπέλα ανέφερε ότι ήταν λιγότεροι οι αναπληρωτές απ'όσους ζήτησαν.Η Δ Αθήνας μόνο έναν ήθελε;Επίσης,γνωρίζετε αν έγιναν τοποθετήσεις αποσπασμένων σήμερα;Συγγνώμη που κάνω εκατό ερωτήσεις,αλλά έχω αγχωθεί υπερβολικά από προχθές.στην α' Αθήνας είχαν ζητήσει για αναπληρωτές 35 άτομα, αλλά τους έστειλαν μόνο 16. Ελπίζω και εγώ να τα δώσουν στην επόμενη φάση. Επίσης, και η γ' Αθήνας είχε βγάλει 48 κενά και πάλι δεν πήραν τόσα άτομα.