0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είπα τραβάω τα μαλλιά μου και να σημειώσω ότι πολλές κατηγορούμε τον εαυτό μας που δε δηλώσαμε πολλές περιοχές.Που να ξέραμε ότι θα κλειναν οι θέσεις;Demetroula σ'ευχαριστώ γιατί μ'αυτό που είπες ελπίζω με την Αθήνα που πήγα και δήλωσα.
Καλημέρα... Καψαλάκης: 20 Σεπτεμβρίου περίπου η
Άρα μάλλον ήταν συνειδητοποιημένη απόφαση , απλώς τώρα το κατάλαβα.Καλό Σ/Κ συνάδελφοι!
έχω μια εντύπωση από ότι μπόρεσα να μάθω ότι και η δ αθήνας θα βγάλει κενά...κάποιες συνταξιοδοτήσεις και κάποιες εγκυμοσύνες δεν τις συμπεριέλαβαν στα κενά...σε ένα σχολείο δε που ξέρω...την πέμπτη αφού είχε βγει η φάση συνειδητοποίησαν ότι είχε κενό...
όταν έχεις οικογένεια και παιδιά και πάμπολλες υποχρεώσεις δεν μπορεις να φύγεις σε αυτές τις εποχές πάλι μακρια... αύτο βέβαια δεν αναιρεί το οτι είμαστε σε κακή ψυχολογική διαθεση.
Παράθεση από: raniasop στις Σεπτεμβρίου 08, 2012, 11:47:32 am Άρα μάλλον ήταν συνειδητοποιημένη απόφαση , απλώς τώρα το κατάλαβα.Καλό Σ/Κ συνάδελφοι!Πίστεψε με Ράνια μου... Πέρσυ όταν βγήκε η
Αυτή ακριβώς την αντίδραση είχα και'γω Ευδοκία μου!Ακόμα το θυμάμαι.Εγώ Ιεράπετρα και η επόμενη από μένα Γλυκά Νερά 10 μέρες μετά.Ζορίστηκα τρελά.Και δεν έχω παιδιά αλλά άλλες υποχρεώσεις.Απλώς αγχώνομαι γιατί 15 κενά εδώ,10 κενά εκεί,20 κενά πιο πέρα δεν με φτάνουν με τίποτα εμένα που είμαι 300+ στον πίνακα.Εκεί έχω φρικάρει λίγο.Εγώ θέλω συνολικά 150 κενά στην Αττική για να με φτάσουν στον πίνακα και... δεν το βλέπω.