*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 267704 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος arietta

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΖΗΣΤΕ ΜΕ ΤΡΕΛΑ,Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #266 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2012, 11:35:21 am »
Σπουδάζαμε τόσα χρόνια για να κάνουμε κάτι που μας αρέσει να μπούμε σε μια τάξη γεμάτη από παιδιά!
Κάναμε θυσίες όλα αυτά τα χρόνια και δώσε ξανα εξετάσεις να δούμε αν αξίζεις να μπεισ στη τάξη και ξαναδώσε εξετάσεις, και να δεν μπορείς να κάνεις οικογένεια γιατί τη μια χρονιά θα δουεύεις στη κωλοπετινίτσα και την αλλη αν θα δουλεύεις θα είσαι στη κατω κωλοπετινίτσα!
Α! και μετα σου λέει έκανες και οικογένεια ε; παρτην μαζί σου έτσι ταξιδάκια για να γνωρίσετε όλοι την Ελλάδα!
Τι άρχισες να δηλώνεις μόνο περιοχε΄ς κοντα στο τοπο κατοικίας σου; ΟΧΙ πάρε και μια ακύρωση όλης της προυπηρεσίας σου έτσι για να μάθεις να μην δηλώσεις ότι θες εσύ!Πάρε και μείωση του μισθού ίσα ίσα να σε φτάνει για να τρως και μην πολύμιλάς γιατί έχω και άλλα σχεδια για σένα!

ΠΟΤΕ δεν ήθελα να φύγω απο την Ελλάδα ,αλλα πλεον το σκεφτομαι σοβαρα γιατί εδω δεν ειμαστε εκπαιδευτικοί , δεν ειμαστε Ανθρωποι , είμαστε ενα κοπάδι ζωων που μας πεταν απο το ένα μαντρι στο άλλο μεχρι να έρθει η σειρά μας για σφαγή!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:14:40 »

Αποσυνδεδεμένος arietta

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #267 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2012, 11:36:10 am »
ΟΥΦ! είπα κάποια από αυτα που με πνίγουν γιατί πραγματικα δεν αντέχω αλλο!

Συγνώμη αν σας κούρασα!

Αποσυνδεδεμένος happyhippo

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #268 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2012, 11:37:59 am »
Θα δηλώνει ο καθένας τον τόπο του και οι τυχεροί θα είναι αυτοί που ζουν σε περιοχές όπου υπάρχουν κενά. Αν και ο Κάτσικας, επειδή είναι φιλόλογος, μπορεί να αναφερόταν κυρίως στους καθηγητές. Εκτός κι αν αυξήσουν το ωράριό μας στις40 διδακτικές ώρες την εβδομάδα, ΔΕΝ γίνεται να μειώσουν τους αναπληρωτές!
ο κάτσικας μίλησε γένικα για όλους τους αναπλήρωτες δεν άναφέρθηκε σε κάποια ειδικότητα συγκεκριμένα!!ράδιο αρβύλα η όχι εγώ απλώς μετέφερα αυτά που άκουσα στην έκπομπη!

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #269 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2012, 11:57:33 am »
Ναι, σίγουρα θα τα είπε, δε σε αμφισβητώ. Απλά έχω πρακτικές απορίες: πώς γίνεται να αυξηθεί το ωράριο δύο ώρες τη βδομάδα και να εξοικονομηθεί η θέση μιας νηπιαγωγού; Αυτό, πραγματικά, δεν μπορώ να το καταλάβω! Απλά, επειδή αυτά τα ακούμε κάθε χρόνο (θυμάστε τι έβγαινε να λέει η προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου κάθε τρεις και λίγο) μόνο και μόνο για να μας ταράζουν και εν τέλει έκαναν το 10-20% των όσων έλεγαν.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:14:40 »

Αποσυνδεδεμένος arietta

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #270 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2012, 12:03:54 pm »
Ελα μου ντε;

Αποσυνδεδεμένος mrsour

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #271 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2012, 12:04:42 pm »
Δυστυχως δεν θα αυξηθει 2 ώρες την εβδομάδα, αλλά 2 ώρες την ημέρα :-[ :-[ :-[ επίσης, από φέτος απαγορεύονται οι τραπεζοκόμοι στα σχολεία.. Τουλάχιστον στο δικό μου νομό. Εγώ πάντως δεν ζεσταίνω 27 πιάτα, ας φέρνουν ξηρά τροφή.. Μόνο την καθαρίστρια δεν μας έχουν βάλει να κάνουμε ακόμα >:(
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 10, 2012, 12:06:15 pm από Μαρία!! »

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #272 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2012, 12:10:12 pm »
Όχι, όταν αναφερόμαστε σε ωράριο μιλάμε πάντα για το εβδομαδιαίο. Λένε δασκάλων-νηπιαγωγών θα αυξηθεί 2 ώρες και των καθηγητών και πανεπιστημιακών 3 ώρες.
ΠΕ60

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #273 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2012, 01:10:55 pm »
Ο Μπράτης έγραψε πριν λίγο στο facebook ότι δεν ξέρει τίποτα ακόμα για τα κενά της Αττικής.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος happyhippo

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #274 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2012, 01:17:09 pm »
Ναι, σίγουρα θα τα είπε, δε σε αμφισβητώ. Απλά έχω πρακτικές απορίες: πώς γίνεται να αυξηθεί το ωράριο δύο ώρες τη βδομάδα και να εξοικονομηθεί η θέση μιας νηπιαγωγού; Αυτό, πραγματικά, δεν μπορώ να το καταλάβω! Απλά, επειδή αυτά τα ακούμε κάθε χρόνο (θυμάστε τι έβγαινε να λέει η προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου κάθε τρεις και λίγο) μόνο και μόνο για να μας ταράζουν και εν τέλει έκαναν το 10-20% των όσων έλεγαν.
;έυλογες οι απορίες σου και συμφωνώ άλλα δυστυχώς τους έχω ικανούς φέτος να εφαρμόσουν αυτά που λένε :( :(το 2013 θα είναι άσχημα τα πράγματα αν και δεν νομίζω μέχρι τότε να υπάρχει κόσμος που να άντεξει αυτήν την εξαθλίωση!!ελπίζω σε μια μεγάλη αλλαγή και σύντομα.......... :( :(

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #275 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2012, 01:19:57 pm »
Ακριβώς αυτό! Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα εφαρμόσουν ότι παράλογο τους έρθει στο μυαλό (έχουν αποθρασυνθεί εντελώς πια), απλά ας ελπίσουμε του χρόνου τέτοια εποχή να εξαθλιωθούμε τόσο που να ζητάμε μια αλλαγή, αλλιώς δε μας βλέπω καλά ως χώρα!
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος Dimitrios 66

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #276 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2012, 01:50:36 pm »
N.ρερε KIΛΚΙΣ 27 κενα μετα την β' φαση αποσπασεων πηρε 8 αναπληρωτες,ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ μια η αλλη 14 με 14.

Αποσυνδεδεμένος lefa

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #277 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2012, 02:10:47 pm »
οποιοσ ξερει κενα για β φαση ασ γραψει μπασ και βγαλουμε κανενα αποτελεσμα.......

Αποσυνδεδεμένος lefa

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #278 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2012, 02:11:14 pm »
οποιοσ ξερει κενα για β φαση ασ γραψει μπασ και βγαλουμε κανενα αποτελεσμα.......

Αποσυνδεδεμένος evdokia

• Έμπειρο μέλος
  • Δεν ελπίζω τίποτα,δεν φοβάμαι τίποτα,έχω ξενερώσει
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #279 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2012, 02:13:47 pm »
Κάθε μερα και χειρότερα, τα νέα που φτάνουν... Εγώ το μόνο που λέω στον εαυτό μου και προσπαθώ να παρηγορηθώ (καθώς πλέον φτάνω όλο κ πιο κοντά στο να μείνω απ' έξω) είναι το ενδεχόμενο μιας στάσης πληρωμών...?? κ τι θα έκανα αν ήμουν μακριά!!

Δεν έχω σκοπό να κάνω πολιτική συζήτηση. Όλοι μας έχουμε τους ίδιους προβληματισμούς! Ποδοπάτησαν το μέλλον μας.. ας κάνουμε μια μικρή αρχή, ακόμα κι αν είμαστε υποψήφιοι αναπληρωτές ας παρουσιαστούμε αυριο στις διευθύνσης πρωτοβάθμιας των περιοχών μας και να συνδράμουμε τους μόνιμους και αναπληρωτές συναδέλφους μας στον συμβολικό αποκλεισμό στον οποίο θα προβούν!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182587
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)