*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 267700 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kalinaki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #280 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2012, 02:57:33 pm »
απλά ας ελπίσουμε του χρόνου τέτοια εποχή να εξαθλιωθούμε τόσο που να ζητάμε μια αλλαγή, αλλιώς δε μας βλέπω καλά ως χώρα!

Δυστυχώς ΈΤΣΙ ακριβώς σκεφτόμαστε ΟΛΟΙ!!!!"Του χρόνου"... Ζούμε την καθημερινότητά μας σαν να έχουμε 100 ζωές μπροστά μας!!Τόσο καιρό ακούγαμε ανθρώπους, ελάχιστους δυστυχώς, να μας προειδοποιούν για το τι μέλλει γενέσθαι..
Πόσοι ΜΟΝΙΜΟΙ  και  ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ  έκαναν πέρυσι απεργία;;;;;;10,100;;Πόσοι από αυτούς διεκδίκησαν τα δικαιώματά μας;;;;;Έχω ακούσει πολλές φορές συναδέλφους να προφασίζονται τον χαμηλό μισθό για να αποφύγουν την απεργία. Έχουν κι αυτοί δίκιο,όμως εάν δε σπάσουμε τα αβγά δε θα έχουμε ομελέτα!!
Φτάσαμε στο σημείο να προσπερνά το σύστημα άτομα με προϋπηρεσία!!Μπαίνουν άτομα στην ά φάση για πρώτη φορά φέτος (ίσως μπω κ εγώ εφόσον για λίγα άτομα έμεινα απέξω)και χαίρονται που θα εργαστούν στο Δημόσιο!!!Όμως βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος...Μας πετάνε ψίχουλα κι εμείς τρέχουμε σαν πεινασμένα αρπακτικά να πάρουμε ό, τι προλάβουμε!!Δεν είναι τυχαίο που αρκετοί επέλεξαν ελάχιστους νομούς!Και του χρόνου που θα βάλουν ξανά ΟΛΟΙ το κουτάκι, εμείς;;;;;Θα μείνουμε φυσικά πάλι απέξω!!Στην ουσία είμαστε η "Ρεζέρβα" του συστήματος!!Και δε φτάνουν όλα αυτά, μας αυξάνουν και το ωράριο...Κι εμείς σκεφτόμαστε τι θα φορέσουμε στον αγιασμό και πώς θα χτενίσουμε τα μαλλιά μας!!!!(γιατί το έχω ακούσει κι αυτό) Πώς θα φαινόταν στον αγαπητό μας υπουργό εάν δεν πήγαινε κανείς για μάθημα;Εάν βγαίναμε όλοι στους δρόμους, σε κάθε γωνιά αυτής της χώρας που αργοπεθαίνει;Για μέρες, εβδομάδες, μήνες!!!!!!!!!Προφανώς το μικρό σπίτι στο λιβάδι μας τελείωσε!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:13:12 »

Αποσυνδεδεμένος evdokia

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Δεν ελπίζω τίποτα,δεν φοβάμαι τίποτα,έχω ξενερώσει
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #281 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2012, 03:34:46 pm »
kalinaki.... τα ειπες ολα!

Αποσυνδεδεμένος gerly

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Στα όρη, στ'άγρια βουνά...
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #282 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2012, 04:20:14 pm »
Μας έχουνε τρελάνει...Είμαστε τα αποφάγια της κάθε διεύθυνσης και αν πεις και κάτι σου λένε αναπληρώτρια είσαι, κοινώς δεν έχεις γλώσσα να μιλήσεις στην έχουμε κόψει, εμείς θα σου χτυπάμε κι εσύ θα χορεύεις!!!! Κι όλο και ακούω ό,τι θα μας κάνει ωρομίσθιες για να ταiζουμε και να κοιμίζουμε μόνο.H προυπηρεσία μας;;;;;;;;;; Όταν τους λετουργούσαμε τα σχολεία ήταν καλά; Εγώ πέρυσι καθάριζα και το σχολείο γιατί η καθαρίστρια έκανε επίσχεση εργασίας, ήμουν προισταμένη και μου κόψανε το επίδομα παρόλο που συνέχιζα να τρέχω εδώ κι εκεί για να κάνω deal με τους μαγαζάτορες για να με προμηθεύσουν με πίστωση! Τα ξέρετε, τα'χετε ζήσει, τα'χετε δει...Κορίτσια καμμία ανοχή, είναι τα χρόνια μας, η δουλειά μας, αυτό σπουδάσαμε. Δε θα είμαι νηπιαγωγός μόνο στα χαρτιά... Θα μας στερήσουν την ιδιότητα μας;;; Και μετά τι;;;

Αποσυνδεδεμένος protovathmites

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #283 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2012, 04:28:03 pm »
καλησπερα και απο μενα
τοποθετηθηκαν οι νηπιαγωγοι στην β δυτικης αττικης (τοποθετηθηκα εντος ελευσίνας)
τα κενα που εχουν απομεινει ειναι 10 αλλα ολα εκτος ελευσινας τα κοντινοτερα ειναι μανδρα Ν. Περαμος και εμτα μεγαρα κτλ.
οι δασκαλοι εχουν πολλα κενα περιπου 35
απο την διευθυνση πιεζουν να βγει η β φαση ακομα και 14/9 αλλα το βλεπουν δυσκολα μετα τις 20 ειπαν
καλη αρχη σε ολους και σε ολες

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:13:12 »

Αποσυνδεδεμένος lefa

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #284 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2012, 04:35:06 pm »
  σε ευχαριστω για την ενημερωση τουλαχιστον υπαρχου κενα..

Αποσυνδεδεμένος fan_

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60!!!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #285 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2012, 04:36:11 pm »
N.ρερε KIΛΚΙΣ 27 κενα μετα την β' φαση αποσπασεων πηρε 8 αναπληρωτες,ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ μια η αλλη 14 με 14.

Είναι σίγουρο αυτό για Κιλκίς?Γιατί στην α' φάση για ένα άτομο δε με πήρανε και το έχω 2η επιλογή μετά από Θεσ/νίκη!Μακάρι...

Αποσυνδεδεμένος maro2804

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #286 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2012, 04:53:23 pm »
Είναι η πρώτη φορά που δεν ξέρει κανεις τι γίνεται.απο παντού φτάνουν πληροφορίες για κενά αλλα οταν πρόκειται για επίσημες ενημερώσεις όλοι λένε ότι έχουν καλυφθεί.και συγνωμη λέω εγω με το φτωχό μυαλό μου.δηλαδη φετος σε Πειραιά κ Αθήνα 60+ ήταν όλα κι όλα τα κενά;τι θέλουν να μας πουν;θα μας τρελάνουν εντελώς;εγω έμαθα ότι μονο η η η Αθήνας εχει κενα

Αποσυνδεδεμένος maro2804

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #287 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2012, 04:54:45 pm »
Sorry γ Αθήνα εννοώ

Αποσυνδεδεμένος fk28

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #288 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2012, 05:39:20 pm »
γεια σας κορίτσια!είμαι νέο μέλος  και θα ήθελα τη γνώμη σας.με σειρά περίπου 2170 δηλωμένα νησιά και κουτάκι υπάρχει ελπίδα να με καλέσουν σε επόμενες φάσεις?

Αποσυνδεδεμένος evdokia

• Έμπειρο μέλος
  • Δεν ελπίζω τίποτα,δεν φοβάμαι τίποτα,έχω ξενερώσει
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #289 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2012, 05:41:51 pm »
gerly.... η ιστορία σου κάτι μου θυμίζει (την περσινη δική μου!)

για Δυτική Αττική Ν. Περαμος, οποια ενδιαφέρεται ειναι super!! ήμουν προπερσυ!

να σχολιασω την ανακληση των τοποθετησεων Α Αθηνας????? Μάλλον θα φοβηθηκαν με αυτο που έγινε κάπου

Αποσυνδεδεμένος rose_

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #290 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2012, 05:45:26 pm »
Sorry γ Αθήνα εννοώ
Απο που το έμαθες? είναι έγκυρη η πηγή σου? Μακάρι να ναι έτσι...

Αποσυνδεδεμένος kalinaki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #291 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2012, 06:36:33 pm »
Δημήτρης Μπράτης
ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΟΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ,ΔΗΛΩΣΕ, ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ,ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΔΙΕΤΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΜΕΤΡΗΘΕΙ Η ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 30-6-10.ΕΠΙΣΗΣ, ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ

Αποσυνδεδεμένος tina_nt

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #292 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2012, 07:05:47 pm »
Πολύ αισιόδοξο...Μήπως ονειρεύομαι? :)

Αποσυνδεδεμένος Boldini

• Έμπειρο μέλος
  • όχι άλλο κάρβουνο(ΠΕ60)
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #293 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2012, 07:32:31 pm »
ακριβώς
και μετά θα ξυπνήσουμε

για όσους ενδιαφέρονται για Κρήτη,στο νομό Ηρακλείου παρουσιάστηκαν μόνο οι 113 από αυτές που κάλεσαν(120 άτομα νομίζω)υπολογίστε λοιπόν 7 επιπλέον θέσεις στα κενά του

και η β φάση μετά τις 20 Σεπτέμβρη σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αιρετού πυσπε του νομού

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182587
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)