*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 267506 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Dimitrios 66

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #308 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2012, 12:32:13 am »
Η Πιερία έχει 9 κενα..
Δε θα με χαλουσε το ενα.Περυσι περασα μια χαρα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:39:09 »

Αποσυνδεδεμένος Dimitrios 66

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #309 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2012, 12:37:03 am »
Αυτό με το ξεκλειδωμα των πινάκων που ανακοίνωσε η ΔΟΕ θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει περισσότερο:
Tελικά για ποιους είναι καλό το άνοιγμα των πινάκων;
Για τους μη έχοντες προυπηρεσία και ΑΣΕΠ, κοινώς τους νέους αποφοίτους; ΟΧΙ
Για τους έχοντες μικρή προυπηρεσία;ΟΧΙ (γιατί θα προσμετρήσει όλων η προυπηρεσία και άρα πάλι στην ίδια θέση θα βρεθούν)
Για τους έχοντες μεγάλη προυπηρεσία;ΟΧΙ (γιατί πιθανώς θα χάσουν κάποιες θέσεις από αλεξιπτωτιστές ή στην καλύτερη περίπτωση θα μείνουν εκεί που είναι)
Γιατί λοιπόν να είναι αίτημα της ΔΟΕ;
Για να αδικήθούν οι λίγοι που επέλεξαν να μην δουλέψουν για τους Χ λόγους βασιζόμενοι στο νόμο του κράτους;
Ντροπή στους συνδικαλιστές που έχουν αιτήματα μόνο για να τα έχουν...
θα ειναι καλο για τους μη εχοντες οικονομικο προβλημα ιδιαιτερο και πανε παντου

Αποσυνδεδεμένος NHP2

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ60!!!!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #310 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2012, 12:40:20 am »
Υπαρχουν πολυ πιο σημαντικα θεματα που θα επρεπε να μας απαςχολουν , οπως το ωραριο ,ο αριθμος των παιδιων στη ταξη , η διετης υποχρεωτικη προσχολικη εκπαιδευση κλπ . Τι κι αν ανοιξουν οι πινακες με τις προυπηρεσιες αν δε παιρνουν αναπληρωτες ? Τι ειναι αυτο που τελικα κερδιζουμε ?........
Παντα θα ελπιζω για κατι καλυτερο......!

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #311 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2012, 09:49:28 am »
Ρε παιδιά, και μένα τόσα χρόνια που βλέπω αυτό το αίτημα των συνδικαλιστών, με κάνει και απορώ. Ο Μπράτης το είχε αυτό παντιέρα και έλεγε ότι είναι η απόλυτη αδικία για τους εκπαιδευτικούς.
Έχω την εντύπωση ότι το ζητούσαν κυρίως οι δάσκαλοι που δούλευαν χωρίς προϋπηρεσία (υπάρχουν άτομα που δουλεύουν 2 χρόνια και έχουν 0 μόρια). Αυτοί που πήγαν στα δυσπρόσιτα θέλουν να "καβαλήσουν" τους συναδέλφους τους στον πίνακα. Αλλά από 'κει και πέρα δεν θα υπάρξει ιδιαίτερη διαφορά στον πίνακα. Κι όμως είναι αίτημα. Επίσης οι εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων (και ωρομίσθιοι και αναπληρωτές μειωμένου) θέλουν να προσπεράσουν στον πίνακα συναδέλφους τους που δεν πήγαν στα νησιά π.χ., είτε με ωρομισθία είτε με κανονικό ωράριο.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:39:09 »

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #312 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2012, 09:59:10 am »
Μπράτης: ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΕΤΙΑΣ ΠΕΡΥΣΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΤΙΑΣ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ.ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ,ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ,ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΘΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΕΤΙΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠ ΟΛΟΥΣ...ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ Η ΔΟΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜ
ΠΕ60

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #313 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2012, 10:04:13 am »
Μπράτης: ΤΟ ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ,ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ.
Εννοεί, δηλαδή, ότι όταν θα ανανεωθούν οι πίνακες τον Αύγουστο του 2013 θα γίνει αναδρονική πρόσθεση των μορίων στα υπάρχοντα μόρια των αναπληρωτών. Παιδιά, εμένα αυτό με καταστρέφει. Τώρα έχω 21,63 μόρια και του χρόνου όσες είναι από κάτω μου θα έχουν 8 μόρια παραπάνω. Δηλαδή, συγνώμη, κράτος είναι αυτό; Αυτά τα αναδρονικά μας έχουνε φάει, γ@#$% το στανιό μου!!!  >:( >:( >:(
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος ioanna60

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #314 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2012, 10:46:24 am »
δεν θα σε περασουν 8  μορια αλλα 0,8 γιατι με τον νεο νόμο η μοριοδώτηση άλλαξε. για τους πρώτους 8 μήνες παιρνουμε ο,1 μόριο τον κάθε μήνα... καλημερα :)

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #315 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2012, 10:55:10 am »
Όχι, δεν κατάλαβες!!!!!!! Πάνε για αναδρομική προσμέτρηση της προϋπηρεσίας, με το παλιό σύστημα μοριοδότησης, το ερχόμενο καλοκαίρι!!!!! Εννοείται πριν τον ΑΣΕΠ.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος ioanna60

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #316 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2012, 11:01:33 am »
ειπαν ότι θα ισχύσει το παλιο σύστημα μοριοδότησης?? εγώ κατάλαβα ότι θα προσμετρηθεί η προυπηρεσία από σεπτ. του 10 και μετά. η προηγούμενη έχει ήδη προσμετρηθεί. από το 10 και μετά ο 3848 λέι πως μήνας και 0,1 μόριο κτλ..

Αποσυνδεδεμένος fwteinoula

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #317 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2012, 11:02:16 am »
Εντός των ημερών οι προσλήψεις
2.700 αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην Ειδική Αγωγή

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας και τις ανακοινώσεις του Υπουργού κ. Αρβανιτόπουλου κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησής του με το Δ.Σ. της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας, εντός των ημερών θα προσληφθούν για την κάλυψη αναγκών προσωπικού στην Ειδική Αγωγή 2.700 αναπληρωτές.

Απ' αυτούς 1.470, περίπου, στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και 1.230 στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Από τους 1.470 της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, 1.000, περίπου, θα είναι δάσκαλοι και νηπιαγωγοί.
Ταυτόχρονα, θα προσληφθούν 860 εκπαιδευτικοί μέσω ΕΣΠΑ για παράλληλη στήριξη. Συνολικά θα προσλήφθούν 3330 αναπληρωτές σε δομές της ειδικής αγωγής

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #318 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2012, 11:26:58 am »
ειπαν ότι θα ισχύσει το παλιο σύστημα μοριοδότησης?? εγώ κατάλαβα ότι θα προσμετρηθεί η προυπηρεσία από σεπτ. του 10 και μετά. η προηγούμενη έχει ήδη προσμετρηθεί. από το 10 και μετά ο 3848 λέι πως μήνας και 0,1 μόριο κτλ..
Όταν θα γινόταν ΑΣΕΠ θα προσμετρούνται όλη η προϋπηρεσία (και αυτή μετά τον Αύγουστο του 2010). Αλλά μέχρι τότε δε θα προσμετρούνταν στον Ενιαίο Πίνακα Αναπληρωτών. Τώρα η ΔΟΕ ζήτησε, και το υπουργείο δέχτηκε, να προσμετρηθούν στον υπάρχοντα πίνακα (από την ανανέωση του Αυγούστου 2013) και τα μόρια που έχουν πάρει οι εκπαιδευτικοί από το 2010 και μετά. Και όταν λέμε μόρια εννοούμε 1 μόριο ανά μήνα και 2 μόρια ανά μήνα για τα δυσπρόσιτα (ακριβώς όπως ήταν πριν). Όταν γίνει ΑΣΕΠ θα ισχύσει ο νόμος Διαμαντοπούλου με 0,1 μόριο ανά μήνα.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος ioanna60

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #319 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2012, 11:33:58 am »
φανταστικά...

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #320 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2012, 11:37:13 am »
Άσε κάηκε η γούνα μου πρωινιάτικα. Δε με θέλει με τίποτα, ρε παιδί μου. Είναι σαν έχω ένα μαύρο σύννεφο πάνω απ' το κεφάλι μου. I can't catch a break!
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος Astropeleki

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
    • Astropeleki - Just another star in the webSky
Απ:
« Απάντηση #321 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2012, 11:40:54 am »
Συγνώμη βρε κορίτσια! Αλλά είναι άδικο να προσμετρηθεί  προϋπηρεσία σε όσους δουλεύουν μετά το κλείδωμα των πινάκων;
Γιατί νομίζω ή πως έχετε άδικο ή πως κάτι εγώ δεν καταλαβαίνω!
Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να ασχολείσαι με μικρά παιδιά!
ΠΕ60

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182567
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144