0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα κι από εμένα. Εγώ πήγα σήμερα στο σχολείο που ήμουν πέρισυ και είχε 2 κενά και ενώ περιμένανε τις αναπληρώτριες δεν παρουσιάστηκε καμία γιατί δεν τις βόλευε το ωράριο(!) και θα ζητήσουν μετακίνηση για άλλο σχολείο. Μιλάω για Α Αθήνας που πήρε όλους κι όλους 16 άτομα.
Είναι εναλλασσόμενο.
Παράθεση από: vickara στις Σεπτεμβρίου 14, 2012, 03:02:16 pmΚαλησπέρα κι από εμένα. Εγώ πήγα σήμερα στο σχολείο που ήμουν πέρισυ και είχε 2 κενά και ενώ περιμένανε τις αναπληρώτριες δεν παρουσιάστηκε καμία γιατί δεν τις βόλευε το ωράριο(!) και θα ζητήσουν μετακίνηση για άλλο σχολείο. Μιλάω για Α Αθήνας που πήρε όλους κι όλους 16 άτομα.Πρώτον: τοποθέτησαν τις αναπληρώτριες στην Α Αθήνας;Δεύτερον: δεν ήξεραν ότι τα περισσότερα νηπιαγωγεία έχουν ολοήμερα τμήματα;
Μπράτης: ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!...ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ...ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΣΙΤΙΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ,ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΔΥΣΗ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΟΥΣ....ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΕΓΧΟ...ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΑΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΥΞΗΣΟΥΝ,ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΚΟΥΣ ΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ....ΘΛΙΨΗ,ΟΡΓΗ ,ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ,ΝΤΡΟΠΗ...ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!