*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 267645 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος raniasop

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #700 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2012, 02:00:27 pm »
Καλά εννοείται...Εμείς για να σωθούμε θέλουμε πάνω από 150 κενά και το λέω έτσι χοντρά γιατί δεν ξέρω πόσες από αυτές που είναι μπροστά μας στον πίνακα θέλουν Αθήνα και ποιες

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:40:13 »

Αποσυνδεδεμένος SOFI1981

• Πλήρες μέλος
  • ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑ!!!!!!!!!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #701 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2012, 02:05:22 pm »
Η πληροφόρησή μου, με αφορμή τα λιγοστά κενά που βγήκαν χθες στο διαδίκτυο για δασκάλους και νηπιαγωγούς, λέει ότι υπάρχει εντολή άνωθεν να πορευτούμε με όσο το δυνατόν λιγότερους διορισμούς αναπληρωτών. Αυτό τι σημαίνει:
•   Κλειστά ολοήμερα.
•   Πληθωρικά τμήματα.
•   Υπολειτουργούντα ολοήμερα.
•   Φυγή των προνηπίων από τα ολοήμερα.
•   Καταποντισμό των ολιγοθεσίων, καθώς θα δουλέψουν με το ελάχιστο δυνατόν προσωπικό.
Έχουμε υποχρέωση οι αιρετοί και γενικά όλοι όσι θέλουμε να λεγόμαστε «συνδικαλιστές» να αναδείξουμε τα κενά, ονομαστικά πλέον, ένα προς ένα και να απαιτήσουμε διορισμούς. Επίσης έχουμε την υποχρέωση ΟΛΟΙ οι δάσκαλοι (μόνιμοι και αναπληρωτές) να μην δεχθούμε να αναλάβουμε υπερωριακή απασχόληση, καθώς δεν θα την πληρωθούν και καθώς –το κυριότερο- θα στερήσουν το ψωμί από συναδέλφους μας, δασκάλους και γυμναστές. Στόχος + ένας ή δύο δάσκαλοι σε σχολεία που έχουν υπερωρίες δασκάλων και γυμναστής σε σχολεία που χρειάζεται…
Το γνωρίζαμε όλοι ότι η φετινή χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη. Όμως ο καλός δάσκαλος φαίνεται από το πώς χειρίζεται τον δύσκολο μαθητή. Το ίδιο και ο ικανός συνδικαλιστής. Πιστεύω ότι είναι στο χέρι μας, με ανάδειξη των προβλημάτων, να επιδιώξουμε και λύσεις.
Καλό μεσημέρι! Ζαχαρίας Καψαλάκης

Αποσυνδεδεμένος maro2804

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #702 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2012, 02:06:38 pm »
Όλες ειμαστε στην ίδια μοίρα κ φυσικα ας μην πέσουμε ποτε στο επίπεδο να βγάλει η μια το μάτι της άλλης.αν μη τι άλλο ας μη τους κάνουμε τη χάρη να γίνουμε ζώα σαν αυτούς που μας έφεραν σε αυτήν την κατάσταση,ανθρωποι με πανεπιστημιακή εκπαιδευση να παρακαλαμε κ να φυτόζωουμε.εγω νομιζω ότι θα πρέπει να το αποκλεισω για να μην περιμενω άδικα κ χαλιεμαι πια!!

Αποσυνδεδεμένος NHP2

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60!!!!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #703 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2012, 02:11:53 pm »
Για φετος ημουν και σίγουρη. :o.να πάψω να περιμενω ετσι δεν ειναι βρε κορίτσια;360+ κ μονο α Πειραιά κ Αθήνα σωστά δε λέω;ας με διαφωτίσει κάποια γιατι εχει σαστισει το μυαλό μου
Για φετος κι εγω με σειρα 22+ και μονο γΑθηνας ,το ξεγραψα απο το μυαλο μου με οσα ακουσα - διαβασα χτες . Καιρος να αρχισουμε να κοιταμε για αλλου δουλεια ........
Παντα θα ελπιζω για κατι καλυτερο......!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:40:13 »

Αποσυνδεδεμένος maro2804

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #704 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2012, 02:31:37 pm »
Λοιπόν εγω λέω να μαζευτουμε να  κάνουμε ενα νηπιαγωγείο μεγάλο όλες μαζι να μαζέψουμε τα παιδάκια που πέταξαν κ φετος απ'εξω. ;)

Αποσυνδεδεμένος kalinaki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #705 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2012, 02:35:16 pm »
Η πληροφόρησή μου, με αφορμή τα λιγοστά κενά που βγήκαν χθες στο διαδίκτυο για δασκάλους και νηπιαγωγούς, λέει ότι υπάρχει εντολή άνωθεν να πορευτούμε με όσο το δυνατόν λιγότερους διορισμούς αναπληρωτών. Αυτό τι σημαίνει:
•   Κλειστά ολοήμερα.
•   Πληθωρικά τμήματα.
•   Υπολειτουργούντα ολοήμερα.
•   Φυγή των προνηπίων από τα ολοήμερα.
•   Καταποντισμό των ολιγοθεσίων, καθώς θα δουλέψουν με το ελάχιστο δυνατόν προσωπικό.
Έχουμε υποχρέωση οι αιρετοί και γενικά όλοι όσι θέλουμε να λεγόμαστε «συνδικαλιστές» να αναδείξουμε τα κενά, ονομαστικά πλέον, ένα προς ένα και να απαιτήσουμε διορισμούς. Επίσης έχουμε την υποχρέωση ΟΛΟΙ οι δάσκαλοι (μόνιμοι και αναπληρωτές) να μην δεχθούμε να αναλάβουμε υπερωριακή απασχόληση, καθώς δεν θα την πληρωθούν και καθώς –το κυριότερο- θα στερήσουν το ψωμί από συναδέλφους μας, δασκάλους και γυμναστές. Στόχος + ένας ή δύο δάσκαλοι σε σχολεία που έχουν υπερωρίες δασκάλων και γυμναστής σε σχολεία που χρειάζεται…
Το γνωρίζαμε όλοι ότι η φετινή χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη. Όμως ο καλός δάσκαλος φαίνεται από το πώς χειρίζεται τον δύσκολο μαθητή. Το ίδιο και ο ικανός συνδικαλιστής. Πιστεύω ότι είναι στο χέρι μας, με ανάδειξη των προβλημάτων, να επιδιώξουμε και λύσεις.
Καλό μεσημέρι! Ζαχαρίας Καψαλάκης

Οι νηπιαγωοί πουθενά;;;;;;;;Κάποιος πρέπει να τους τα "χώσει" νομίζω!!!! Όσοι συνάδελφοι έχουν τη δυνατότητα επικοινωνίας με αιρετούς ας δείξουμε ότι ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ!!!!Γιατί δε διώχνουν τα πρωτάκια από τα σχολεία, όπως διώχνουν τα προνήπια;;;;;Πότε θα καταλάβουν επιτέλους πως είμαστε κι εμείς ΣΧΟΛΕΙΟ και όχι χώρος φύλαξης;;;;;;Τα νεύρα μου μεσημεριάτικα!!

Αποσυνδεδεμένος LAaleXXX

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
Φτάσε εκεί που δεν μπορείς να φτάσεις..

Αποσυνδεδεμένος ath79

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #707 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2012, 03:39:51 pm »
υπάρχει και η ΔΟΕ...και έλεγα τι είχα ξεχάσει...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ

Είκοσι ημέρες μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς το Υπουργείο Παιδείας εξακολουθεί να εμπαίζει τους εκπαιδευτικούς και την ελληνική κοινωνία αποκρύπτοντας τα πραγματικά κενά εκπαιδευτικών, θέλοντας να ωραιοποιήσει την κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία, με μοναδικό στόχο την εξοικονόμηση πόρων από τις προσλήψεις αναπληρωτών στην Ειδική Αγωγή, στα κλασικά τμήματα και στα ολοήμερα σχολεία.

Ενώ τα χιλιάδες κενά εκπαιδευτικών ειδικοτήτων είναι γνωστά στις υπηρεσίες του Υπουργείου από τις 5 του Σεπτέμβρη δεν προχωρεί σε προσλήψεις με αποτέλεσμα να χάνονται χιλιάδες διδακτικές ώρες καθημερινά και να μη λειτουργούν τα ολοήμερα.

Το Δ.Σ .της Δ.Ο.Ε. απαιτεί άμεσα να προχωρήσουν οι προσλήψεις των αναπληρωτών εκπαιδευτικών και να καλυφθούν όλα τα κενά στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Από τη Δ.Ο.Ε.
εμπρός καλά μου στρουμφάκια...

Αποσυνδεδεμένος ioanna60

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #708 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2012, 04:15:31 pm »

Αποσυνδεδεμένος kalinaki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #709 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2012, 07:11:18 pm »
Δημήτρης Μπράτης
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ 900 ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ....ΠΕΡΙΠΟΥ 7ΟΟ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ 200 ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ!ΙΣΩΣ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΙ.

Πόσα άτομα λέτε να φύγουν από πάνω μας;;;;;;Ελπίζω όσα περισσότερα γίνεται!!!! :)

Αποσυνδεδεμένος SOFI1981

• Πλήρες μέλος
  • ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑ!!!!!!!!!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #710 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2012, 07:14:33 pm »
Μακάρι,  μακάρι!!!!Έχω σταυρώσει τα χέρια και προσεύχομαι!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος kalinaki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #711 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2012, 08:23:18 pm »
Μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει σχετικά με το πόσα άτομα μέχρι το 2.000 είναι στον πίνακα ειδικής; ΠΕ60.50. Προσπαθώ να τον ανοίξω, αλλά δεν μπορώ!
Επισυνάπτω τον πίνακα!

http://e-aitisi.sch.gr/eniaios_smea_anap_12_A/index.html

Αποσυνδεδεμένος LAaleXXX

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #712 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2012, 12:32:08 am »
Μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει σχετικά με το πόσα άτομα μέχρι το 2.000 είναι στον πίνακα ειδικής; ΠΕ60.50. Προσπαθώ να τον ανοίξω, αλλά δεν μπορώ!
Επισυνάπτω τον πίνακα!

http://e-aitisi.sch.gr/eniaios_smea_anap_12_A/index.html

Επειδή το είχα κοιτάξει χθες, εγώ είμαι 2090+, και βρήκα 15 άτομα, όμως δεν έχουν όλες καλές θέσεις ώστε να τις καλέσουν αύριο.. Αν γίνει η φάση αύριο θα σας πω πιο σίγουρα..
Φτάσε εκεί που δεν μπορείς να φτάσεις..

Αποσυνδεδεμένος arietta

• Πλήρες μέλος
  • ΖΗΣΤΕ ΜΕ ΤΡΕΛΑ,Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #713 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2012, 06:32:15 am »
καλημερα! ελπιζω σημερα η μερα να δωσει κατι θετικο!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182577
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)