0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
το ήξερα αλλά είχα μια μικρήηηη ελπίδα ότι δεν θα είναι έτσι!Δε θέλω να κουράσω με τα δικά μου, αλλά με σειρά 2096 και εκεί που έφτασε ο πίνακας με την Α φάση, πιστεύετε ότι θα είμαι μέσα στην επόμενη; Έχω δηλώσει όλη την Ελλάδα, αλλά πλέον ζω Αγγλία και έχω κάνει καλή αρχή με ιδιαίτερα και σχολεία. Ίσως προτρέχω, αλλά αν με καλέσουν θα είμαι σε τεράστιο δίλημμα, ειδικά όπως είναι τα πράγματα στην Ελλάδα. Αλλά από τη μία είναι τα μόρια προυπηρεσίας, από την άλλη ότι θα μπω επιτέλους σε νηπιαγωγείο και θα κάνω αυτό που θέλω και φοβάμαι ότι αν με καλέσουν θα δεχτώ.. αν έχετε κάποια συμβουλή καλοδεχούμενη!
Εγώ στη θέση σου ούτε θα το σκεφτόμουν να έρθω πίσω στην Ελλάδα!!Έχεις στρωμένη ζωή ΚΑΙ δουλειά στην Αγγλία και το σκέφτεσαι!!!!!Τι θα χάσεις τα 700 ευρώ μισθό που δεν θα σου φτάνουν ούτε για τα βασικά?
AndriaSP όντως πολυυύ δύσκολη απόφαση! Σε καταλαβαίνω γιατί κι εγώ σκέφτομαι πολύ σοβαρά κάτι ανάλογο για του χρόνου για Αγγλία! Αλλά εγώ λέω να μην κάνω από την αρχή δήλωση για να μην αναγκαστώ να αρνηθώ σε περίπτωση που με καλέσουν! Για έναν χρόνο και μετά θα δω για τον επόμενο! Εσύ σκέφτηκες να είσαι καλυμμένη από όλες τις απόψεις φαντάζομαι..
Καλησπέρα σας! Να ρωτήσω, αν με καλέσουν για αναπλήρωση και αρνηθώ, ξέρετε αν απλά βγαίνω από τον πίνακα για φέτος, ή στερούμαι και του δικαιώματός μου να κάνω αίτηση το καλοκαίρι για το σχολικό έτος 2013-14;Επίσης αν κάποια-ος ξέρει να μου δώσει πληροφορίες για την αίτηση εξαίρεσης θα ήταν πολύ χρήσιμο. Ευχαριστώ και ελπίζω να μην είμαι εκτός θέματος καλή υπομονή σε όλους!