*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 267599 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος raniasop

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1064 στις: Οκτωβρίου 03, 2012, 02:39:19 pm »
                 Καλησπέρα καλησπέρα!Μόλις επέστρεψα από ορκομωσία στο πανεπιστήμιο Αθηνών και σε κουβέντα που έπιασα με γνωστούς ,μου προέκυψε μαμά η οποία μένει παλαιά Πεντέλη και μου είπε ότι έχει γίνει χαμός γιατί δεν λειτουργεί το ολοήμερο αλλά μόνο το κλασικό τμήμα του νηπ/γειου .Το ίδιο πρόβλημα έχουν και στα Μελίσσια.Οι γονείς διαμαρτύρονται και η απάντηση του διευθυντή ήταν ότι μέχρι τις 15 Οκτωβρίου θα έχει λυθεί το πρόβλημα.
                Και προκύπτουν 2 ερωτήματα.Γιατί μέχρι τις 15 και γιατί μας έλεγαν ότι η β' Αθήνας δεν έχει κενά;Αυτή η περιφέρεια θεωρείται φιλετάκι για τις μόνιμες και απλησίαστη για τις αναπληρώτριες.Αν συμβαίνει αυτό στη β' Αθήνας φανταστείτε αλλού.Αυτά τα νέα μου και σήμερα!Τα συμπεράσματα δικά σας!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:19:19 »

Αποσυνδεδεμένος liberty

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1065 στις: Οκτωβρίου 03, 2012, 03:50:58 pm »
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 03, 2012, 04:07:25 pm από alexel »

Αποσυνδεδεμένος kalinaki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1066 στις: Οκτωβρίου 03, 2012, 04:14:10 pm »
Λυπάμαι πραγματικά πολύ που η συνάδελφος κατάλαβε πως ο στόχος μου είναι να επιπλήξω τον Μπράτη!!!!!!!!!!!
Είναι πολύ σημαντικό να καταλαβαίνουμε τι γράφουμε και να αποκωδικοποιούμε σωστά τον γραπτό λόγο...
Δεν είχα και δεν έχω κανένα λόγο να κάνω κάτι τέτοιο. Σχολίασα 2 θέματα που ανέρτησαν συνάδελφοι:
1.Το γεγονός στην Α/θμια Αθήνας, με την κάλυψη κενών, παρά το γεγονός ότι δε με ενδιαφέρει η περιοχή.
2.Την αντίδραση του Μπράτη, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε συνάδελφος, στο θέμα των εναπομείναντων διοριστέων νηπιαγωγών, παρά το γεγονός πως δεν είμαι διοριστέα.

Θεωρώ πως τα θέματα θα έπρεπε να αφορούν όλους μας, είτε είμαστε αναπληρωτές, είτε μόνιμοι, είτε πολίτες αυτής της χώρας, που κάποιοι συνεχίζουν να τρώνε με χρυσά κουτάλια, την ώρα που δεκάδες άνθρωποι οδηγούνται στο θάνατο, γιατί στερούνται τα απαραίτητα!!Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα την άποψή του και όπως είπε και ο

Αποσυνδεδεμένος dimi-asia

• Ιστορικό μέλος
  • Κάθε εμπόδιο για καλό!!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1067 στις: Οκτωβρίου 03, 2012, 04:31:15 pm »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:19:19 »

Αποσυνδεδεμένος baboulino

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1068 στις: Οκτωβρίου 03, 2012, 04:56:19 pm »
Λυπάμαι πραγματικά πολύ που η συνάδελφος κατάλαβε πως ο στόχος μου είναι να επιπλήξω τον Μπράτη!!!!!!!!!!!
Είναι πολύ σημαντικό να καταλαβαίνουμε τι γράφουμε και να αποκωδικοποιούμε σωστά τον γραπτό λόγο...
Δεν είχα και δεν έχω κανένα λόγο να κάνω κάτι τέτοιο. Σχολίασα 2 θέματα που ανέρτησαν συνάδελφοι:
1.Το γεγονός στην Α/θμια Αθήνας, με την κάλυψη κενών, παρά το γεγονός ότι δε με ενδιαφέρει η περιοχή.
2.Την αντίδραση του Μπράτη, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε συνάδελφος, στο θέμα των εναπομείναντων διοριστέων νηπιαγωγών, παρά το γεγονός πως δεν είμαι διοριστέα.

Θεωρώ πως τα θέματα θα έπρεπε να αφορούν όλους μας, είτε είμαστε αναπληρωτές, είτε μόνιμοι, είτε πολίτες αυτής της χώρας, που κάποιοι συνεχίζουν να τρώνε με χρυσά κουτάλια, την ώρα που δεκάδες άνθρωποι οδηγούνται στο θάνατο, γιατί στερούνται τα απαραίτητα!!Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα την άποψή του και όπως είπε και ο

Αποσυνδεδεμένος baboulino

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1069 στις: Οκτωβρίου 03, 2012, 05:23:36 pm »
                 Καλησπέρα καλησπέρα!Μόλις επέστρεψα από ορκομωσία στο πανεπιστήμιο Αθηνών και σε κουβέντα που έπιασα με γνωστούς ,μου προέκυψε μαμά η οποία μένει παλαιά Πεντέλη και μου είπε ότι έχει γίνει χαμός γιατί δεν λειτουργεί το ολοήμερο αλλά μόνο το κλασικό τμήμα του νηπ/γειου .Το ίδιο πρόβλημα έχουν και στα Μελίσσια.Οι γονείς διαμαρτύρονται και η απάντηση του διευθυντή ήταν ότι μέχρι τις 15 Οκτωβρίου θα έχει λυθεί το πρόβλημα.
                Και προκύπτουν 2 ερωτήματα.Γιατί μέχρι τις 15 και γιατί μας έλεγαν ότι η β' Αθήνας δεν έχει κενά;Αυτή η περιφέρεια θεωρείται φιλετάκι για τις μόνιμες και απλησίαστη για τις αναπληρώτριες.Αν συμβαίνει αυτό στη β' Αθήνας φανταστείτε αλλού.Αυτά τα νέα μου και σήμερα!Τα συμπεράσματα δικά σας!

το μέχρι 15 έχει μια βάση γιατί και αύριο αν γίνει η β φάση...θέλουμε 3 μέρες να παρουσιαστούμε και λογικά κανά 2 ακόμα μέχρι να γίνει πύσπε για να μας τοποθετήσουν, βάλε και τα σκ μέσα...άρα κάπως βγαίνουν οι μέρες...όσο για τα κενά της β...είναι όντως φιλετάκι αλλά απλησίαστη και από τις μόνιμες...αν έχεις παρατηρήσει μεταθέσεις και αποσπάσεις δεν παίρνει ιδιαίτερες αλλά αναπληρώτριες λίγες παίρνει καθώς σκάνε άδειες κτλ αργότερα...όλες οι πρωτοβάθμιες πρέπει να έχουν κενά...βγήκαν παραιτήσεις, έγιναν ανακλήσεις, αποσπάσεις...δόθηκαν αναρρωτικές και επαπειλούμενες που δεν έγιναν όλες τις πρώτες μέρες...και φυσικά όλα αυτά δεν τα παίρνουν είδηση από την αρχή οι διευθύνσεις...

Αποσυνδεδεμένος lefa

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1070 στις: Οκτωβρίου 03, 2012, 05:41:09 pm »
και γω πιστευω πωσ η β φαση θα εχει αρκετεσ θεσεισ για αθηνα...

Αποσυνδεδεμένος raniasop

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1071 στις: Οκτωβρίου 03, 2012, 05:49:54 pm »
           Σωστόοοο!Με μια πιο ψύχραιμη παρατήρηση,έχεις δίκιο!Απλά όταν ταράζομαι γράφω λίγο πιο γρήγορα....Συν του ότι ονειρεύομαι καμιά φορά να είμαι αναπληρώτρια και να δουλέψω δίπλα στο σπίτι μου,στην κυριολεξία όμως δίπλα όχι 50-60 χλμ μακριά.Και αυτό θα συνέβαινε αν μ'έπαιρναν β'Αθήνας.Αλλά μετά ξυπνάω :'(.Δεν ξέρω γιατί πάντως σήμερα πιστεύω ότι όντως η Αθήνα θα βγάλει κενά!Lefa  στην ίδια σειρά είμαστε...

το μέχρι 15 έχει μια βάση γιατί και αύριο αν γίνει η β φάση...θέλουμε 3 μέρες να παρουσιαστούμε και λογικά κανά 2 ακόμα μέχρι να γίνει πύσπε για να μας τοποθετήσουν, βάλε και τα σκ μέσα...άρα κάπως βγαίνουν οι μέρες...όσο για τα κενά της β...είναι όντως φιλετάκι αλλά απλησίαστη και από τις μόνιμες...αν έχεις παρατηρήσει μεταθέσεις και αποσπάσεις δεν παίρνει ιδιαίτερες αλλά αναπληρώτριες λίγες παίρνει καθώς σκάνε άδειες κτλ αργότερα...όλες οι πρωτοβάθμιες πρέπει να έχουν κενά...βγήκαν παραιτήσεις, έγιναν ανακλήσεις, αποσπάσεις...δόθηκαν αναρρωτικές και επαπειλούμενες που δεν έγιναν όλες τις πρώτες μέρες...και φυσικά όλα αυτά δεν τα παίρνουν είδηση από την αρχή οι διευθύνσεις...

Αποσυνδεδεμένος lefa

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1072 στις: Οκτωβρίου 03, 2012, 05:54:30 pm »
 κατσε μη δουμε φαση των 50 ατομων ....και ξυπνησουμε ολοι δεν ξερω και γω πωσ.....

Αποσυνδεδεμένος xara.k

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1073 στις: Οκτωβρίου 03, 2012, 06:11:50 pm »
αν ανακοινωθούν μέχρι την παρασκευή αύριο λογικά θα ξέρουμε τον αριθμό της φάσης... οπότε κορίτσια υπομονή....τα 50 άτομα μου φαίνονται πολύ λίγα... εγώ λέω γύρω στα 400(να ανεβούμε λίγο ψυχολογικά)...και ότι παραπάνω καλοδεχούμενο.... :) :) εύχομαι να τελειώσει όλων μας το μαρτύριο αυτό και μέχρι την παρασκευή να είναι  ο καθένας μας στις πρώτες του επιλογές.

Αποσυνδεδεμένος SOFI1981

• Πλήρες μέλος
  • ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑ!!!!!!!!!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1074 στις: Οκτωβρίου 03, 2012, 06:20:29 pm »
Δεν πιστεύω ότι θα είναι μόνο 50 τα άτομα της

Αποσυνδεδεμένος evdokia

• Έμπειρο μέλος
  • Δεν ελπίζω τίποτα,δεν φοβάμαι τίποτα,έχω ξενερώσει
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1075 στις: Οκτωβρίου 03, 2012, 06:32:27 pm »
δεν την παλεύω άλλο...! μακάρι να βγει επιτελους  :o :o :o :o :o :o :o :o

Αποσυνδεδεμένος xara.k

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1076 στις: Οκτωβρίου 03, 2012, 06:37:11 pm »
και εγώ evdokia δεν την παλεύω άλλο....σαν ζόμπι κυκλοφορώ μέσα στο σπίτι....αν με έβλεπε κανείς θα γελούσε με τα χάλια μου...περισσότερο με νοιάζει πλέον  να με πάρουν ακόμη και στην τελευταία μου επιλογή, παρά να περιμένω για ακόμη ένα μήνα την επόμενη φάση...

Αποσυνδεδεμένος evdokia

• Έμπειρο μέλος
  • Δεν ελπίζω τίποτα,δεν φοβάμαι τίποτα,έχω ξενερώσει
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1077 στις: Οκτωβρίου 03, 2012, 06:54:23 pm »
πάντως τόοοοοοση καθυστέρηση και με τοσα προβληματα (ολοημερα κλειστα, κλασικά με ενοποιημένα τμήματα, κτλ...) είναι πολύ περίεργη. και δεν νομιζω να τους νοιαζει το αν θα μπει η δοση ή οχι για να μας προσλάβουν.. αν γινει το μεγάλο μπαμ τι να αφησουν απλήρωτους 1000 τι 1200!!!!!!!
 μ αρεσει που ανακοινωσαν κ το ανοιγμα των πινάκων.. μέχρι το καλοκαιρι δεν θα εχει μεινει πετρα πανω στην πετρα.. !!! αχ!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182568
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)