0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: baboulino στις Οκτωβρίου 05, 2012, 05:04:56 pmΠαράθεση από: NHP2 στις Οκτωβρίου 05, 2012, 05:01:24 pmΠαράθεση από: lefa στις Οκτωβρίου 05, 2012, 04:46:49 pmποσοι περιμενουμε για αθηνα ;;Εγω γ Αθηνα ....και μονο !!!! Σειρα 227 μετα α φαση.και εγώ για αθήνα και πειραιά με σειρά κάπου στο 45 μετά τη α φάσηΣίγουρα θα πάρουν Αθήνα! Αποκλείεται να μην πάρουν!
Παράθεση από: NHP2 στις Οκτωβρίου 05, 2012, 05:01:24 pmΠαράθεση από: lefa στις Οκτωβρίου 05, 2012, 04:46:49 pmποσοι περιμενουμε για αθηνα ;;Εγω γ Αθηνα ....και μονο !!!! Σειρα 227 μετα α φαση.και εγώ για αθήνα και πειραιά με σειρά κάπου στο 45 μετά τη α φάση
Παράθεση από: lefa στις Οκτωβρίου 05, 2012, 04:46:49 pmποσοι περιμενουμε για αθηνα ;;Εγω γ Αθηνα ....και μονο !!!! Σειρα 227 μετα α φαση.
ποσοι περιμενουμε για αθηνα ;;
Ναι αλλα ποσους ? Σοβαρα τωρα , εγω πιστευω οτι θα με προσπερασει και ειναι συνεπεια της επιλογης μου ! Τι να κανουμε παιξαμε και χασαμε . Αλλιως τα υπολογιζεις και αλλιως ερχονται ! ΥΓΕΙΑ πανω απο ολα και καλο κουραγιο . Η ΕΛΠΙΔΑ πεθαινει παντα τελευταια.......Παράθεση από: NHP2 στις Οκτωβρίου 05, 2012, 05:01:24 pmΠαράθεση από: lefa στις Οκτωβρίου 05, 2012, 04:46:49 pmποσοι περιμενουμε για αθηνα ;;Εγω γ Αθηνα ....και μονο !!!! Σειρα 227 μετα α φαση.και εγώ για αθήνα και πειραιά με σειρά κάπου στο 45 μετά τη α φάση
Παράθεση από: dimi-asia στις Οκτωβρίου 05, 2012, 05:12:09 pmΣυγνωμη 18 άτομα δεν είχε πάρει η Α Πειραιά στην Α φάση?Σίγουρα θα πάρει κι αλλά!Ελεος αν δεν πάρει!Εδω Πέλλα κ Χαλκιδική ζητάνε κι άλλους!Ολοκληρος Πειραιάς όχι?Ελπίζω να πανε όλα καλά σε όλους σας παιδιά!καλη υπομονή!Κι εγώ μαζι σαςτο σίγουρο είναι κάτι παράλογο πλέον εκεί που φτάσαμεεεεεε... η αθήνα ( όχι αττική)και ο πειραιάς πήραν με το ζόρι 60-70 άτομα στην α φάση
Συγνωμη 18 άτομα δεν είχε πάρει η Α Πειραιά στην Α φάση?Σίγουρα θα πάρει κι αλλά!Ελεος αν δεν πάρει!Εδω Πέλλα κ Χαλκιδική ζητάνε κι άλλους!Ολοκληρος Πειραιάς όχι?Ελπίζω να πανε όλα καλά σε όλους σας παιδιά!καλη υπομονή!Κι εγώ μαζι σας
εγω λεω να παμε για ένα πιο... ουσιαστικό τοπικ: αδιοριστοι αναπληρωτές με τουλάχιστον 3ετη προϋπηρεσία χωρίς ελπίδα!
Παράθεση από: evdokia στις Οκτωβρίου 05, 2012, 04:38:45 pmεγω λεω να παμε για ένα πιο... ουσιαστικό τοπικ: αδιοριστοι αναπληρωτές με τουλάχιστον 3ετη προϋπηρεσία χωρίς ελπίδα!αδιοριστη αναπληρωτρια!εκτη χρονια φετος!χωρις ελπιδα....μακαρι να βγει σημερα η δευτερη φαση..σας το ευχομαι....εμενα με πηραν στην πρωτη...και περιμενω αναπληρωτρια για να γινει επιτελους το τμημα μου ολοημερο!!!!!!καθεμερα εχω τους γονεις και ρωτανε...
Παράθεση από: fiona στις Οκτωβρίου 05, 2012, 05:18:14 pmΠαράθεση από: evdokia στις Οκτωβρίου 05, 2012, 04:38:45 pmεγω λεω να παμε για ένα πιο... ουσιαστικό τοπικ: αδιοριστοι αναπληρωτές με τουλάχιστον 3ετη προϋπηρεσία χωρίς ελπίδα!αδιοριστη αναπληρωτρια!εκτη χρονια φετος!χωρις ελπιδα....μακαρι να βγει σημερα η δευτερη φαση..σας το ευχομαι....εμενα με πηραν στην πρωτη...και περιμενω αναπληρωτρια για να γινει επιτελους το τμημα μου ολοημερο!!!!!!καθεμερα εχω τους γονεις και ρωτανε...Κι εγώ Fiona. αδιοριστη , αναπληρώτρια για 5η χρόνια φέτος. Κι εγω έχω φύγει με την Α φάση, πράγμα που δεν το περίμενα. Καλά αποτελέσματα σε όλους σας παιδια!
και τώρα θα βγει ο Μπράτης και θα πει το "έθιμο" πια της Παρασκευής, ότι έπεσε το σύστημα να μην περιμένουμε η β φάση πάει απο Δευτέρα....