0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σε όλους,Φυσικά και θα διορθώσουν το λάθος, όμως "δεν ήξεραν τον τρόπο και πήρα εκατό τηλέφωνα στο υπουργείο για να βρώ το πως θα διορθωθεί. Σήμερα το πρωι μου είπαν ότι το διόρθωσαν αλλά δεν περάστηκε στον e-φακελο στο athena ακόμα.Αυτό ίσως συμβαίνει γιατί η βάση δεδομένων δεν ενημερώνεται άμεσα;;;;; δεν γνωρίζω. Φυσικά μου έκαναν και άλλα λάθη που με έβγαλαν από τα ρούχα μου. Δεν δικαιούμαι λέει μόρια εντοπιότητας (εννοείται ότι έβαλα πιστοποιητικό κλπ)γιατί την έβαλα δεύτερη επιλογή. Αυτό δεν ισχύει είπαν από το υπουργείο να δούμε πότε θα διορθωθεί και αυτό.
Καλησπέρα! Διορίστηκα το 2008 και τοποθετήθηκα σε σχολική βιβλιοθήκη χωρίς αίτησή μου, για τις ανάγκες της υπηρεσίας και για υπηρεσιακούς λόγους, οπώς αναγράφει το χαρτί της πράξης του ΠΥΣΔΕ που έχω. Θεωρώντας ότι έχω υπηρετήσει την οργανική μου κάνω αίτηση για μετάθεση όλα τα επόμενα χρόνια και παίρνω αποσπάσεις για την περιοχη μόνιμης κατοικίας μου.Μου τηλεφωνούν σήμερα απο τη διεύθυνση στην οποία ανήκω και μου είπαν ότι τώρα - μετά απο 4 χρόνια- ο υπάλληλος που καταχωρεί τις αιτήσεις βρήκε ότι είχα τοποθετηθεί σε βιβλιοθήκη και ότι δεν έχω υπηρετήσει την οργανική μου και ότι πρέπει να ξανα πάω και να την υπηρετήσω και ότι δεν θεμελιώνω δικαίωμα μετάθεσης. Τους τόνισα τη διατύπωση της απόφασης του ΠΥΣΔΕ και μου είπαν ότι θα το ξανα ψάξουν και θα μου πουν σίγουρα αύριο.Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη!!
με το σύζυγο μου είμαστε στην ίδια σχολική μονάδα. Για τη βελτίωση στην περιοχή συνυπηρέτησης γράφει σχολείο και όχι το δήμο που ανήκει. Δεν θα έπρεπε να γράφει το δήμο αφού έχουμε μόρια συνυπηρέτησης για όλα του σχολεία του δήμου;
Bitch κ οποιος αλλος ξερει!πως μπορω να τσεκαρω το μορια αφου δεν ξερω πως βγαινουν κ υπολογιζω στο περιπου!πχσχεδον 8 μηνες αναπληρωτης σε σχολειο με 1 μοριο βγαζει μορια 0,66 ;σωστο ή λαθος πως το υπολογιζω;
Να ρωτήσω και εγώ κάτι? Αν είσαι σε ένα σχολείο με 1 μόριο τρεις μέρες και σε άλλο σχολείο με 2 μόρια δύο μέρες για 10 μήνες τι μόρια παίρνεις? Ευχαριστώ