0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πραγματικά πόσοι από εσάς που δεν είχατε δικαίωμα για μετάθεση....τελικά αν καταθέτατε τα χαρτιά σας θα παίρνατε μετάθεση;;;το πραγματικό θέμα είναι η εφαρμοζόμενη πολιτική που κλείνει σχολεία, δημιουργει 30αρια τμηματα, καταργεί ειδικότητες στα επαλ και η coming soon αυξηση του ωραριου και τριπλά να σας δώσει τα μόρια των 2010 και μετά....και τριψηφια να γίνουν τα μόρια όλων....μετάθεση δεν έχει!!
Παράθεση από: kamakis στις Νοεμβρίου 29, 2012, 06:07:16 pmΠραγματικά πόσοι από εσάς που δεν είχατε δικαίωμα για μετάθεση....τελικά αν καταθέτατε τα χαρτιά σας θα παίρνατε μετάθεση;;;το πραγματικό θέμα είναι η εφαρμοζόμενη πολιτική που κλείνει σχολεία, δημιουργει 30αρια τμηματα, καταργεί ειδικότητες στα επαλ και η coming soon αυξηση του ωραριου και τριπλά να σας δώσει τα μόρια των 2010 και μετά....και τριψηφια να γίνουν τα μόρια όλων....μετάθεση δεν έχει!! κανω ξανά post μόνο το σημείο που θεωρώ ότι έχει βαρύνουσα σημασίαπροκείμενου όποιος μπει στο κοπο να απαντήσει ή να πιαστεί απο τη συγκεκριμενη αποψη να σταθεί σε αυτάκαι όχι σε αυτά που θεωρώ και εγω ο ιδιος κατακρίνω ότι αποτελούν το δέντρο (και μας κανουμε να χανουμε το δασος)ευχαριστω
ειμαι περιεργος....τι ειδικοτητα εισαι που με δυο χρονια το πολυ υπηρεσια εχεις μορια για τις περισινες μεταθέσεις;
Πραγματικά πόσοι από εσάς που δεν είχατε δικαίωμα για μετάθεση....τελικά αν καταθέτατε τα χαρτιά σας θα παίρνατε μετάθεση;;;το πραγματικό θέμα είναι η εφαρμοζόμενη πολιτική που κλείνει σχολεία, δημιουργει 30αρια τμηματα, καταργεί ειδικότητες στα επαλ και η coming soon αυξηση του ωραριου
Υπατία, καθόλου υποκριτική δεν είναι. Επειδή όπως εξήγησα το θέμα δε με "καίει" άμεσα (έχω 8 χρόνια υπηρεσίας σε δυσπρόσιτο και πάμπολλα μόρια, ώστε να μη με "απειλεί" κανένας διορισμένος από το 2010 και μετά -οι οποίοι παρεμπιπτόντως στην ειδικότητά μου είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του χεριού) μπορώ να βλέπω το όλο ζήτημα πιο αποστασιοποιημένα.