0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ολοι οι παραπανω λογοι συντρεχουν.Απλως λεω οτι αν παρω τωρα τον Φλεβαρη οργανικη θα εχω δικαιωμα να ζητησω αμοιβαια ή θα πρεπει να υπηρετησω εναν ακομη χρονο.Γιατι ουσιαστικα, οταν θα γινουν οι αιτησεις για αμοιβαιες μπορει κ να εχω οργανικη.
καλησπέρα παιδιά και από εμένα! θα ηθελα και εγώ να ρωτήσω κάτι σχετικά με τη συνυπηρέτηση και αν μπορεί καποιος ας μου απαντήσει. με σύζυγο που πέρσι εργαζόταν σε ιδιώτικό σχολείο (1 σχολικό έτος), αλλά φέτος εργάζεται μόνο σε φροντιστήριο στην ίδια περιοχή, παίρνω μόρια συνυπηρέτησης ή όχι?
ξέρεις κανεις να μου απαντήσειθα υποβαλλω χαρτια για μεταθεση (οριστική τοποθέτηση) εντος του ίδιου νομου που είμαι και φέτος. ο συζυγός μου δουλευει ήδη στον ίδιο νόμο. υποβάλω τα χαρτια για συνηπηρέτηση; παίρνω μόρια; ή εφόσον ειμαι στον ίδιο νόμο δε χρειάζεται; αλλα εαν καποιος θέλει να έρθει από άλλο νομο και έχει τα μόρια της συνηπηρέτησης γιατι να μην τα έχω και εγω ασχέτως εαν δε θέλω να μετακινηθώσας ευχαριστω
δεν ξέρω αν αντιμετωπίσατε το ίδιο πρόβλημα αλλά τα site των διδε είναι απαράδεκτα..έψασνα για τα κενά και ελάχιστα βρήκα.Απορώ ποιός ασχολείται με τη σχεδίαση των ιστοσελίδων.Πολύ χάλια..Να που χρειάζονται οι πληροφορικοί.Τεσπα δεν έβγαλα άκρη με τα κενά.Σε πολλά διδε δεν υπάρχουν τα αρχεία.Επίης δεν θα έπρεπε να βγάλουν κενά και για τα σχολεία εκτός από μουσικά κλπ;
Παράθεση από: fatme στις Ιανουαρίου 20, 2013, 03:37:09 pmκαλησπέρα παιδιά και από εμένα! θα ηθελα και εγώ να ρωτήσω κάτι σχετικά με τη συνυπηρέτηση και αν μπορεί καποιος ας μου απαντήσει. με σύζυγο που πέρσι εργαζόταν σε ιδιώτικό σχολείο (1 σχολικό έτος), αλλά φέτος εργάζεται μόνο σε φροντιστήριο στην ίδια περιοχή, παίρνω μόρια συνυπηρέτησης ή όχι?Ναι, παίρνεις."Προκειμένου περί εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα ή ελεύθερων επαγγελματιών, βεβαίωση του ασφαλιστικού τους φορέα (ΙΚΑ, ΤΕ
Bitch, πες μου, σε παρακαλώ πολύ, πού μπορώ να βρω τα οργανικά κενά σε ΣΜΕΑΕ και ΚΕΔΔΥ που ανέφερες ότι έχουν ήδη ανακοινωθεί από το υπουργείο; Θα με βοηθούσες εξαιρετικά! Ευχαριστώ εκ των προτέρων.