0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σας! Υπάρχει κάποια αλλαγή στις ειδικές κατηγορίες; Ρωτάω μήπως πρεστέθηκαν κι άλλες ασθένειες ή κάτι ανάλογο...
Mια απορία:τι εννοεί η εγκύκλιος με το <Ο χρόνος επιδότησης ανεργίας προσμετράται για τη συνυπηρέτηση, εφόσον προσκομίζεται σχετική βεβαίωση από τον οικείο ασφαλιστικό φορέα και εφόσον κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης για μετάθεση του εκπαιδευτικού υπάρχει ενεργός σύμβαση εργασίας του ή της συζύγου του (σχετ.αρ.250/89 ατομική γνωμοδότηση Ν.Υ.Δ./Κ.Υ. ΥΠΔ
Μία ερώτηση.Εάν κάποιος έχει εντοπιότητα στο δήμο Αιγάλεω,για ποιες άλλες περιοχές πάιρνει τα μόρια εντοπιόητας;
Kαι τι θα γίνει για τους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ οι οποίοι δεν έχουν ταμείο ανεργίας;Δηλ,κάποιος έκλεισεν την επιχείρηση και μετα από ένα δύο μήνες ασφαλίστηκε στο ΙΚΑ ή στον ΟΓΑ;Χάνεται η συνυπηρέτηση για το/η σύζυγο;Δεν είναι άδικο;
Καλησπέρα σας. Καταρχάς bitch συγχαρητήρια για τη βοήθεια που προσφέρεις. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Για τα μόρια της συνυπηρέτηση αν ο συζυγος είναι στρατιωτικός χρειάζεται να καταθέσω τιποτα άλλο πέρα απο μία βεβαίωση;
Bitch,ΔΔΕ είναι οι Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης; Να υποθέσω ότι τα κενά ΣΜΕΑΕ και ΚΕΔΔΥ θα έχουν αποσταλεί από το Υπουργείο και στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης; Γιατί εγώ ανήκω στην πρωτοβάθμια.
Καλησπέρα.Να ρωτησω κατι για να δω αν καταλαβα καλα!Ειμαι στην διαθεση του ΠΥΣΔΕ στην Γ περιοχη και ηθελα μεταθεση στην Δ. Τωρα που ο νομος εγινε μια περιοχη κανω αιτηση οριστικης τοποθετησης και μπορω να δηλωσω(οποτε μας καλεσουν) σχολεια απο ολο το νομο; Ευχαριστω
Παράθεση από: mkoum στις Ιανουαρίου 20, 2013, 11:27:18 pmΚαλησπέρα.Να ρωτησω κατι για να δω αν καταλαβα καλα!Ειμαι στην διαθεση του ΠΥΣΔΕ στην Γ περιοχη και ηθελα μεταθεση στην Δ. Τωρα που ο νομος εγινε μια περιοχη κανω αιτηση οριστικης τοποθετησης και μπορω να δηλωσω(οποτε μας καλεσουν) σχολεια απο ολο το νομο; ΕυχαριστωΚαι όποιος απαντήσει σε αυτό (νομίζω ότι η απάντηση είναι ναι, γιατί ενδιαφέρομαι κι εγώ, αλλά ας μας πει και κάποιος άλλος για σιγουριά), ας κάνει ένα κόπο να μας πει επίσης : πρέπει να γράψουμε και σε αυτή την περίπτωση όλη την προϋπηρεσία μας στην αίτηση;Και να επισυνάψουμε και τα δικαιολογητικά μας τώρα ή μετά που θα βγουν τα κενά για να δηλώσουμε σχολεία; (εντοπιότητας και οικογενειακής κατάστασης;)Τα Μ.Σ.Δ (έτσι τα λένε;) πού θα τα βρούμε; Και επίσης αυτό που παίρνεις συν ένα μόριο ("της χρονιάς" έχω ακούσει να το λένε) για κάθε χρόνο το βάζουμε;; (σόρυ αν ρωτάω βλακείες...)