0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ό,τι ξέρεις ξέρω επ΄αυτού!! Με τις προηγούμενες εγκυκλίους έδιναν 15 ημέρες μετά τη λήξη υποβολής αιτήσεων, δλδ ως 15 δεκέμβρη. Αν πάει αναλογικά, και εφόσον όπως αναφέρει το υπό ψήφιση άρθρο η υποβολή θα γίνει ως 31/12 τότε η παράταση θα ειναι ως 15/1 - μόνο που αυτή τη φορά μεσολαβεί και μια βδομάδα διακοπών.. διακοπών που έχουμε προγραμματίσει πολύ καιρό πριν γιατί προφανώς στο γραφείο δεν κλειδώνουμε για δυο βδομάδες και φεύγουμε.... θα δουμε... ελπίζω να πάνε όλα καλά! για όλους!!
TO edata μένει ανοιχτό μόνο για καταχώριση αιτήσεων οριστικής /βελτίωσης. Για τις μεταθέσεις "κλειδώνει" την ορισμένη ημερομηνία. Εξάλλου αν δεις την εγκύκλιο (πχ την περσινή) λέει ως τις 15 Δεκεμβρίου γίνεται η καταχώριση των αιτήσεων και στις 16 Δεκεμβρίου ανακοινώνονται οι πινακες με τα μόρια. Όταν λοιπον έχεις μια εγκύκλιο που σου δίνει συγκεκριμένα deadlines αν είσαι υπεύθυνος οφειλεις να τα ακολουθήσεις. Αλλιώς ελάτε να με βρείτε στα χιονοδρομικά που θα κάνω σκι και αν θέλετε μόρια θα σας κουνάω το μαντήλι. Πάντως εγώ που έπρεπε να αλλάξω τη μοριοδότηση αιτήσεων μετάθεσης που λανθασμένα είχαν καταχωριστεί απο τα πρώην γραφεία ζητούσα ειδική άδεια απο το υπουργείο - σε συνεργασία με τα παιδιά του edata εκεί - μου "ξεκλείδωναν" το σύστημα για συγκεκριμένη ώρα και αφού είχα κάνει τις διορθώσεις το "κλείδωναν" εκ νέου. Επομένως, όχι , το data δεν ειναι ανοικτό ως τον αιώνα τον άπαντα και πάντως όχι για όλες του τις εφαρμογές. Μάλιστα πριν μισό μήνα είχε κλειδώσει ακόμα και το περιβάλλον "δοκιμαστικής καταχώρισης". Καλύτερα λοιπόν να μην παίζουμε με τη φωτιά!!
Δεν έχει κατατεθεί το νομοσχέδιο. Αν υποθέσουμε ότι αυτό γίνεται αύριο και ψηφίζεται με τη διαδικασία του κατεπείγοντος τότε θα έχουμε αιτήσεις μετά τις 17 Δεκεμβρίου (γιατί πρέπει να δημοσιευθεί σε Φ.Ε.Κ.).Υπάρχει βέβαια και η λύση να βγει η εγκύκλιος πριν την κατάθεση του νομοσχεδίου και να λαμβάνει υπόψη "μελλοντική" νομοθετική ρύθμιση αρκεί να έχει ψηφισθεί μέχρι τις 31/12 που υποτίθεται ότι θα είναι η τελευταία ημέρα κατάθεσης αιτήσεων.