0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ακριβώς!! Αν γυρίσουν οι χιλιάδες αποσπασμένοι στα σχολεία τους πάπαλα οι αποσπάσεις εντός και εκτος πυσδε και πάπαλα και οι αναπηρωτές!!
Παράθεση από: PA στις Ιανουαρίου 11, 2013, 12:23:46 amΠαράθεση από: bitch στις Ιανουαρίου 10, 2013, 08:44:08 pmακριβώς!! Αν γυρίσουν οι χιλιάδες αποσπασμένοι στα σχολεία τους πάπαλα οι αποσπάσεις εντός και εκτος πυσδε και πάπαλα και οι αναπηρωτές!!Συνάδελφε bitch συγνώμη για την παρέμβαση, απλά βρίσκω την ευκαιρία να διατυπώσω την γνώμη μου σχετικά με το αν χρειάζονται εκπαιδευτικοί με απόσπαση στην διοίκηση της εκπαίδευσης.Πιστεύω ακράδαντα ότι πρέπει να απαγορευθεί "δια ροπάλου" η απασχόληση οποιουδήποτε εκπαιδευτικού σε διοικητικά καθήκοντα ( γραφεία).
Παράθεση από: bitch στις Ιανουαρίου 10, 2013, 08:44:08 pmακριβώς!! Αν γυρίσουν οι χιλιάδες αποσπασμένοι στα σχολεία τους πάπαλα οι αποσπάσεις εντός και εκτος πυσδε και πάπαλα και οι αναπηρωτές!!Συνάδελφε bitch συγνώμη για την παρέμβαση, απλά βρίσκω την ευκαιρία να διατυπώσω την γνώμη μου σχετικά με το αν χρειάζονται εκπαιδευτικοί με απόσπαση στην διοίκηση της εκπαίδευσης.Πιστεύω ακράδαντα ότι πρέπει να απαγορευθεί "δια ροπάλου" η απασχόληση οποιουδήποτε εκπαιδευτικού σε διοικητικά καθήκοντα ( γραφεία).
ακριβώς!! Αν γυρίσουν οι χιλιάδες αποσπασμένοι στα σχολεία τους πάπαλα οι αποσπάσεις εντός και εκτος πυσδε και πάπαλα και οι αναπηρωτές!!Συνάδελφε bitch συγνώμη για την παρέμβαση, απλά βρίσκω την ευκαιρία να διατυπώσω την γνώμη μου σχετικά με το αν χρειάζονται εκπαιδευτικοί με απόσπαση στην διοίκηση της εκπαίδευσης.Πιστεύω ακράδαντα ότι πρέπει να απαγορευθεί "δια ροπάλου" η απασχόληση οποιουδήποτε εκπαιδευτικού σε διοικητικά καθήκοντα ( γραφεία).
Παράθεση από: teogan στις Ιανουαρίου 11, 2013, 11:32:10 amΠαράθεση από: PA στις Ιανουαρίου 11, 2013, 12:23:46 amΠαράθεση από: bitch στις Ιανουαρίου 10, 2013, 08:44:08 pmακριβώς!! Αν γυρίσουν οι χιλιάδες αποσπασμένοι στα σχολεία τους πάπαλα οι αποσπάσεις εντός και εκτος πυσδε και πάπαλα και οι αναπηρωτές!!Συνάδελφε bitch συγνώμη για την παρέμβαση, απλά βρίσκω την ευκαιρία να διατυπώσω την γνώμη μου σχετικά με το αν χρειάζονται εκπαιδευτικοί με απόσπαση στην διοίκηση της εκπαίδευσης.Πιστεύω ακράδαντα ότι πρέπει να απαγορευθεί "δια ροπάλου" η απασχόληση οποιουδήποτε εκπαιδευτικού σε διοικητικά καθήκοντα ( γραφεία).Δηλαδή ένας εκπαιδευτικός με μεταπτυχιακές σπουδές (μεταπτυχιακό, διδακτορικό) στη διοίκηση της εκπαίδευσης γιατί να μην αξιοποιηθεί σε μια διοικητική θέση αν το επιθυμεί; Μην τα ισοπεδώνουμε όλα, θα πρέπει να υπάρχουν και εκπαιδευτικοί στη διοίκηση, για τους λόγους που αναφέρει η bitch, αλλά η απόσπασή τους θα πρέπει να διέπεται από αντικειμενικά κριτήρια, με μόρια, όπως και οι αποσπάσεις από περιοχή σε περιοχή.Δεν είναι δυνατόν να πιστεύουμε ότι σε σχέση με έναν εκπαιδευτικό με υψηλά τυπικά προσόντα στο χώρο της διοίκησης της εκπαίδευσης, τη δουλειά θα την κάνει καλύτερα ένας διοικητικός δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με μετάταξη από οποιαδήποτε άλλη δημόσια υπηρεσία, πόσο μάλλον οι μεταταχθέντες από τον ΟΣΕ και άλλες ΔΕΚΟ, που αμφίβολο είναι αν τελείωσαν το γυμνάσιο...