0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: eudaimwn στις Ιανουαρίου 22, 2013, 09:03:29 pmΚαλησπέρα συνάδελφοι,Διαβάζοντας την εγκύκλιο των μεταθέσεων του 2013 παρατήρησα ότι:α) δεν υπάρχει σαφής αναφορά στη διαδικασία υποβολής αίτησης βελτίωσης θέσης εντός ΠΥΣΔΕ και, β) ούτε γίνεται κάποια σαφής αναφορά στα δικαιολογητικά που χρειάζονται σ' αυτή την περίπτωση.Θα μπορούσε κάποιος να δώσει διευκρινίσεις επ' αυτού; Ευχαριστώ η διαδικασία, οι προθεσμίες και τα δικαιολογητικά ειναι ακριβώς ίδιος με αυτόν των μεταθέσεων.Η βελτιωση δεν ειναι παρά μετάθεση εντός της ίδιας περιοχής. Η διαφορά ειναι πως αυτη κρίνεται απο το οικείο υπηρεσιακό συμβούλιο (ΠΥΣΔΕ) ενώ οι μετάθεση σε άλλη περιοχή κρίνεται κεντρικά από το ΚΥΣΔΕ.
Καλησπέρα συνάδελφοι,Διαβάζοντας την εγκύκλιο των μεταθέσεων του 2013 παρατήρησα ότι:α) δεν υπάρχει σαφής αναφορά στη διαδικασία υποβολής αίτησης βελτίωσης θέσης εντός ΠΥΣΔΕ και, β) ούτε γίνεται κάποια σαφής αναφορά στα δικαιολογητικά που χρειάζονται σ' αυτή την περίπτωση.Θα μπορούσε κάποιος να δώσει διευκρινίσεις επ' αυτού; Ευχαριστώ
Εμείς που θα στείλουμε ταχυδρομικώς την αίτηση, θα πρέπει να περιμένουμε την ανακοίνωση των μορίων (15 μέρες μετά την λήξη των αιτήσεων) για να διορθώσουμε τυχόν λάθη στην καταχώριση;
Στην ελλάδα του σήμερα έχει αποδειχθεί πως όλα γίνονται .Αμφιβάλλει κανείς γι ' αυτό πλέον; Αρκεί μία πράξη νομοθετικού περιεχομενου !
Τζάκο εγώ δέχομαι την διαφωνία, και δέχομαι και το δικαιωμα του άλλου να έχει διαφορετική άποψη και να την διατυπώνει. Και το να έχω εκφράσει μια άποψη διαφορετική απο κάποιον άλλον δε σημάινει οτι αν αυτός ο άλλος γράψει κάποια άλλη στιγμή κάτι άσχετο θα μπω και θα τον "στολίσω" με ωραιότατους χαρακτηρισμούς. Επιπροσθετα, δεν έβρισα κανέναν εδώ μέσα ποτέ, ενώ αντίθετα έχω γινει πλειστάκις αποδέκτης διάφορων χαρακτηρισμών και σχολίων από κάποιους που δεν τους αρέσουν οι απόψεις μου.
Στο δε περσινό περιστατικό στο οποιο αναφέρθηκα κατηγορήθηκα ότι "τρομοκρατώ" τους συναδέλφους σου εκπαιδευτικούς μόνο που αυτός που το έγραψε αυτό δεν έχει μπει ούτε μία φορά στο νήμα των μεταθέσεων να προσφέρει τις γνώσεις του δεδομένου ότι εκείνος έχει σαφέστατα αγαθότερες προθέσεις της δικιάς μου.... Αντίθετα εγώ έχω απαντησει σε ένα σωρό ερωτήματα - το βλέπετε όλοι σας εξάλλου, και δεν το κάνω ούτε για να ακουσω το μπράβο , ούτε για να πάρω τα εύσημα ( εξάλλου ελάχιστοι εδώ μέσα γνωρίζουν την πραγματική μου ταυτότητα).
Αντίθετα, επειδή αγαπώ τον μάχιμο εκπαιδευτικό θέλω αυτός να αναδεικνύεται και όσο μπορώ και με τον τρόπο που μπορώ τον βοηθάω. Δε νομίζω ότι κάνω κάτι κακό...ωστοσο δε σημαίνει αυτο ότι πρέπει να μη στηλιτεύω κιόλας τα κακώς κειμενα.
Επί της ουσίας τώρα, δεν πρόκειται να σχολιάσω τίποτα. Όπως έγραψα και στο προηγούμενο μήνυμά μου, τα λεγόμενά μου παρεξηγήθηκαν άπαξ επομένως δε θα μπω καν στη διαδικασία αυτή.
Ενδιαφέρον. Πέρσυ την καταθέσαμε στο γραφείο, αλλά έκλεισε πια.Θα γράψω στην αίτηση να μου στείλουν με mail το αντίγραφο κι ελπίζω να μην με αγνοήσουν!