0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δήμος θεσ/νικης, περιοχή;;;;
Τότε και μία τράπεζα στην Λαμία θα δώσει βεβάιωση για την έδρα που είναι στην Αθήνα? Δεν νομίζω δαίδαλε.
Παράθεση από: dimitra_pirea στις Ιανουαρίου 23, 2013, 02:04:25 pmΤότε και μία τράπεζα στην Λαμία θα δώσει βεβάιωση για την έδρα που είναι στην Αθήνα? Δεν νομίζω δαίδαλε.Το υποκατάστημα της Λαμίας έχει έδρα τη Λαμία, αυτή θα δηλώσει και ο εργαζόμενος στην τράπεζα της Λαμίας. Αν όμως κάποιος δουλεύει για παράδειγμα σε μια κατασκευαστική εταιρεία που εδρεύει στην Αθήνα και αυτός χτίζει πολυκατοικία στα
Ναι, ισχύει.
χαιρόμαστε να σας εξυπηρετούμε!! ωστόσο θα κάνω ένα διαλειμματάκι για κάτι δουλίτσες.... Παράθεση από: corsair05 στις Ιανουαρίου 22, 2013, 04:39:11 pmΜαζι με το χαρτι που δινει η εταιρεια καταθετουμε κ ενσημα για ποσο χρονικο διαστημα; αρκει το τελευταιο 3μηνο; Αναφερομαι για περιπτωση συνυπηρετησης.για την τελευταία διετία ! ( ως την ημερομηνία υποβολής της αίτησης). Δλδ αν η αίτηση υποβάλλεται 30/1/2013 τα ένσημα θα πρέπει να καλύπτουν συνεχόμενα την περίοδο απο 31/1/2011. Αν υπάρχουν μεσοδιαστήματα χωρίς ένσημα θα πρέπει να καλύπτονται απο βεβαίωση του ΟΑΕΔ για απόδοση ταμείου ανεργίας.
Μαζι με το χαρτι που δινει η εταιρεια καταθετουμε κ ενσημα για ποσο χρονικο διαστημα; αρκει το τελευταιο 3μηνο; Αναφερομαι για περιπτωση συνυπηρετησης.
Να κανω ερωτησεις που ισως εχουν απαντηθεί...αλλα δεν τις εχω δει...α) στην πρωτη σελιδα στα ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ στο πεδιο ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ σημειωνουμε το νομο που ειμαστε διορισμενοι και οχι το νομο που θελουμε να παρουμε μεταθεση?β)στη ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΜΕ ΩΣ ΑΝΑΠΛΩΡΩΤΕΣ. ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΤΛ στη τελευται στηλη "Μοναδες" σημειώνουμε τισ μοναδες με βαση τον τυπο ΚΑΤΗΡΟΡΙΑ Χ ΗΜΕΡΕΣ Ε
Παράθεση από: bitch στις Ιανουαρίου 22, 2013, 10:12:06 pmΣτην ελλάδα του σήμερα έχει αποδειχθεί πως όλα γίνονται .Αμφιβάλλει κανείς γι ' αυτό πλέον; Αρκεί μία πράξη νομοθετικού περιεχομενου ! Αν και το συγκεκριμένο το θεωρώ εξόχως δύσκολο, ξαναγράφω ότι δεν είμαι κατηγορηματικός. Ωστόσο, μετά από ένα χρόνος κάποιοι πιθανόν να έμειναν μακρυά από τα σπίτια τους φοβούμενοι τη μετάθεση.Ωστόσο οι αριθμοί όσων υπέβαλαν αίτηση μετάθεσης, άλλα έδειξαν.Παράθεση από: bitch στις Ιανουαρίου 22, 2013, 10:12:06 pmΤζάκο εγώ δέχομαι την διαφωνία, και δέχομαι και το δικαιωμα του άλλου να έχει διαφορετική άποψη και να την διατυπώνει. Και το να έχω εκφράσει μια άποψη διαφορετική απο κάποιον άλλον δε σημάινει οτι αν αυτός ο άλλος γράψει κάποια άλλη στιγμή κάτι άσχετο θα μπω και θα τον "στολίσω" με ωραιότατους χαρακτηρισμούς. Επιπροσθετα, δεν έβρισα κανέναν εδώ μέσα ποτέ, ενώ αντίθετα έχω γινει πλειστάκις αποδέκτης διάφορων χαρακτηρισμών και σχολίων από κάποιους που δεν τους αρέσουν οι απόψεις μου.Αν και θεωρώ υπερβολικά αυτά που γράφεις, δεν με αφορούν και δεν πρόκειται να απαντήσω. Κι ας έγραψες κάπου αλλού σήμερα ότι δεν σ`αρέσει ο ρόλος του θύματος...αν οι χαρακτηρισμοί αναφέρονταν σ' εσένα προφανώς δε θα τα θεωρούσες το ΄ιδιο υπερβολικά. Και πρόσεχε : ενοχλημένη νιώθω, όχι θύμα - μην μπερδεύεσαι. Παράθεση από: bitch στις Ιανουαρίου 22, 2013, 10:12:06 pmΣτο δε περσινό περιστατικό στο οποιο αναφέρθηκα κατηγορήθηκα ότι "τρομοκρατώ" τους συναδέλφους σου εκπαιδευτικούς μόνο που αυτός που το έγραψε αυτό δεν έχει μπει ούτε μία φορά στο νήμα των μεταθέσεων να προσφέρει τις γνώσεις του δεδομένου ότι εκείνος έχει σαφέστατα αγαθότερες προθέσεις της δικιάς μου.... Αντίθετα εγώ έχω απαντησει σε ένα σωρό ερωτήματα - το βλέπετε όλοι σας εξάλλου, και δεν το κάνω ούτε για να ακουσω το μπράβο , ούτε για να πάρω τα εύσημα ( εξάλλου ελάχιστοι εδώ μέσα γνωρίζουν την πραγματική μου ταυτότητα). Ούτε αυτά με αφορούν. Ωστόσο θα σου πω ότι δεν έχει αξία να προσφέρεις κάτι για να το χρησιμοποιείς. Υπάρχουν πολλοί που δίνουν απαντήσεις δημόσια και με πμ. ακριβώς έτσι : δημόσια και σε πμ. Το δημόσια κάποιων δεν το βλέπω βέβαια....Παράθεση από: bitch στις Ιανουαρίου 22, 2013, 10:12:06 pmΑντίθετα, επειδή αγαπώ τον μάχιμο εκπαιδευτικό θέλω αυτός να αναδεικνύεται και όσο μπορώ και με τον τρόπο που μπορώ τον βοηθάω. Δε νομίζω ότι κάνω κάτι κακό...ωστοσο δε σημαίνει αυτο ότι πρέπει να μη στηλιτεύω κιόλας τα κακώς κειμενα.Κι εμείς σ`αγαπάμε, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να διαφωνούμε μαζί σου. κάθε άλλο - αρκει να το κάνετε κόσμια.Παράθεση από: bitch στις Ιανουαρίου 22, 2013, 10:12:06 pmΕπί της ουσίας τώρα, δεν πρόκειται να σχολιάσω τίποτα. Όπως έγραψα και στο προηγούμενο μήνυμά μου, τα λεγόμενά μου παρεξηγήθηκαν άπαξ επομένως δε θα μπω καν στη διαδικασία αυτή.Θεωρώ ότι για άλλο λόγο δεν απαντάς αφού μάλιστα πιστεύεις ότι παντού παρεξηγείσαι.φαντάζομαι θα μου επιτρέψεις να ξέρω εγώ καλύτερα για ποιον λόγο δεν απαντάω.ω Σε κάθε περίπτωση όλο αυτό δεν ειναι κάτι που αφορά το παρόν νήμα, επομένως, ο,τι θες απο δω και κάτω , σε πμ παρακαλώ.
Στην ελλάδα του σήμερα έχει αποδειχθεί πως όλα γίνονται .Αμφιβάλλει κανείς γι ' αυτό πλέον; Αρκεί μία πράξη νομοθετικού περιεχομενου !
Τζάκο εγώ δέχομαι την διαφωνία, και δέχομαι και το δικαιωμα του άλλου να έχει διαφορετική άποψη και να την διατυπώνει. Και το να έχω εκφράσει μια άποψη διαφορετική απο κάποιον άλλον δε σημάινει οτι αν αυτός ο άλλος γράψει κάποια άλλη στιγμή κάτι άσχετο θα μπω και θα τον "στολίσω" με ωραιότατους χαρακτηρισμούς. Επιπροσθετα, δεν έβρισα κανέναν εδώ μέσα ποτέ, ενώ αντίθετα έχω γινει πλειστάκις αποδέκτης διάφορων χαρακτηρισμών και σχολίων από κάποιους που δεν τους αρέσουν οι απόψεις μου.
Στο δε περσινό περιστατικό στο οποιο αναφέρθηκα κατηγορήθηκα ότι "τρομοκρατώ" τους συναδέλφους σου εκπαιδευτικούς μόνο που αυτός που το έγραψε αυτό δεν έχει μπει ούτε μία φορά στο νήμα των μεταθέσεων να προσφέρει τις γνώσεις του δεδομένου ότι εκείνος έχει σαφέστατα αγαθότερες προθέσεις της δικιάς μου.... Αντίθετα εγώ έχω απαντησει σε ένα σωρό ερωτήματα - το βλέπετε όλοι σας εξάλλου, και δεν το κάνω ούτε για να ακουσω το μπράβο , ούτε για να πάρω τα εύσημα ( εξάλλου ελάχιστοι εδώ μέσα γνωρίζουν την πραγματική μου ταυτότητα).
Αντίθετα, επειδή αγαπώ τον μάχιμο εκπαιδευτικό θέλω αυτός να αναδεικνύεται και όσο μπορώ και με τον τρόπο που μπορώ τον βοηθάω. Δε νομίζω ότι κάνω κάτι κακό...ωστοσο δε σημαίνει αυτο ότι πρέπει να μη στηλιτεύω κιόλας τα κακώς κειμενα.
Επί της ουσίας τώρα, δεν πρόκειται να σχολιάσω τίποτα. Όπως έγραψα και στο προηγούμενο μήνυμά μου, τα λεγόμενά μου παρεξηγήθηκαν άπαξ επομένως δε θα μπω καν στη διαδικασία αυτή.
Πηγε σημερα ο συζυγος στο ικα κ η βεβαιωση των ενσημων ειναι μεχρι κ τον 8 του 2012. Τα υπολοιπα δε φαινονται στο συστημα. Τι γινεται τωρα; Επισης η βεβαιωση σπο τη δουλεια του ειναι η εξης: Ο κ. ...... Εργαζεται στην εταιρεια μας που εδρευει ......με συμβαση αοριστου χρονου απο ..... Εως κ σημερα. Ειναι οκ η χρειαζεται κατι αλλο;
Η βεβαιωση ειναι οκ;