0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ti ειναι η ΑΠΔ?
ας τα πάρουμε με τη σειρά :η εγκύκλιος αναφέρει ποια κριτήρια ( σταθερά όπως τα μόρια των σχολείων ) και μη σταθερά (όπως αυτά που προκύπτουν απο την οικογενειακή κατάσταση και άρα τα λαμβάνουν όσοι τα δικαιούνται ) προσμετρώνται για την μοριοδότηση των μεταθέσεων. το 4- μονάδες συνθηκών διαβίωσης ( δυσμενών συνθηκών) ή όπως αλλιώς τα λέμε ΜΣΔ / ΜΔΣ είναι αυτο που λέμ ότι το κάθε σχολείο δίνει πχ 5 μόρια τη χρονιά. Αφορά όλα τα σχολεία γιατί όλα τα σχολεια ( και φορείς ) ανήκουν σε μία κατηγορία μοριοδότησης. Πχ τα σχολεια της Αθήνας λαμβάνουν 1 μοριο τη χρονιά ενώ του Αγρινίου 2. το πιστοποιητικό εντοπιοτητας μπορει να αναζητηθεί αυτεπάγγελτα αρκει να το ζητήσει ο ενδιαφερόμενος. Η εγκύκλιος αναφέρει πως η υπηρεσία οφείλει να το κάνει αλλά καλό ειναι να υπάρχει το σχετικο αίτημα καθώς χρειάζονται και συμπληρωματικά στοιχεια οπως ο δήμος που θα γίνει η αναζήτηση, ο ΑΔΤ, μητρώνυμο, τόπος γέννησης κτλ. Σε κάθε περίπτωση πάντως, στις ΔΔΕ/ΔΠΕ διευκολυνόμαστε αν το φέρετε μόνοι σας και μπορούμε άμεσα να καταχωριζουμε την αίτησή σας. Αν μπορειτε να το προσκομισετε εσείς, θα σας ήμασταν υπόχρεοι πάντως . η σειρά θα ειναι αύξουσα - δλδ απο τις παλαιότερες στις πιο πρόσφατες. Εφοσον είσαι νεοδιόριστος του 2010, αν έκανες πέρισυ αίτηση μετάθεσης οπως σας έδωσαν το δικαιωμα , προφανώς τα έχεις υποβάλει όλα τα προηγούμενα και άρα αρκούν οι πράξεις ανάληψης της 30/06 και 01/09 - ή άλλες αν προέκυψαν περαιτέρω τοποθετήσεις αργότερα.Ο διπλασιασμός των μορίων σου θα γινει από την υπηρεσία σύμφωνα με τις οδηγίες της εγκυκλίου. Ούτως ή άλλως θα παραλάβεις αντίγραφο της ηλεκτρονικά καταχωρισμένης αίτησής σου που θα αναγραφει όλες τις υπηρετήσεις σου καθώς και το σύνολο των μορίων σου. Αν λοιπον διαφωνεις με κάτι θα τους το πεις τότε να το διορθώσουν.
Παράθεση από: corsair05 στις Ιανουαρίου 23, 2013, 03:45:25 pmΠηγε σημερα ο συζυγος στο ικα κ η βεβαιωση των ενσημων ειναι μεχρι κ τον 8 του 2012. Τα υπολοιπα δε φαινονται στο συστημα. Τι γινεται τωρα; Επισης η βεβαιωση σπο τη δουλεια του ειναι η εξης: Ο κ. ...... Εργαζεται στην εταιρεια μας που εδρευει ......με συμβαση αοριστου χρονου απο ..... Εως κ σημερα. Ειναι οκ η χρειαζεται κατι αλλο;θα πάρει αντίγραφο της ΑΠΔ που υποβάλει ο εργοδότης στο ΙΚΑ.
Πηγε σημερα ο συζυγος στο ικα κ η βεβαιωση των ενσημων ειναι μεχρι κ τον 8 του 2012. Τα υπολοιπα δε φαινονται στο συστημα. Τι γινεται τωρα; Επισης η βεβαιωση σπο τη δουλεια του ειναι η εξης: Ο κ. ...... Εργαζεται στην εταιρεια μας που εδρευει ......με συμβαση αοριστου χρονου απο ..... Εως κ σημερα. Ειναι οκ η χρειαζεται κατι αλλο;
ευχαριστω....αλλα.....@#@!! απο την Διδε δεν μου ειπαν τιποτε αναλογο....ωωωωωχ αντε παλι να μου στελνει χαρτια! θα με χωρισει στο τελος
@bitchΑυτό εδώ τι ακριβώς σημαίνει:2. Επισημαίνουμε στους εκπαιδευτικούς να μην περιλαμβάνουν στις προτιμήσεις τους Μουσικά Σχολεία στα οποία δεν έχουν προκηρυχθεί κενές οργανικές θέσεις στον κλάδο τους. Έκανα πατάτα δλδ που στην αίτηση έβαλα κ ένα μουσικό σχολείο που δεν έχει κενές οργανικές θέσεις στην ειδικότητά μου;;Οι αιτήσεις αυτές καταχωρούνται ηλεκτρονικά όπως κ οι άλλες;Ευχαριστώ κ συγνώμη για το πρήξιμο κ την ταλαιπωρία!(ούτως ή άλλως κ φέτος δεν παίζει μετάθεση, απλά είναι η ελπίδα που πεθαίνει τελευταία)
bitch μια που σε πέτυχα , στα στοιχεία συζύγου οταν δεν είναι εκπαιδευτικος, τι βάζουμε στην περιοχή μετάθεσης;ευχαριστω...και από εμένα γλίτωσες ...την στέλνω αύριο...
Καλησπέρα!Έχω στείλει ταχυδρομικά την αίτηση κι απ όσο γνωρίζω δεν έχει καταχωριστεί ακόμαΘα μπορούσα να στείλω μια διορθωτική με παραπάνω περιοχές μετάθεσης γιατί άλλαξα γνώμη?Προβλέπεται κάτι τέτοιο?Γνωρίζει κάποιος συνάδελφος να μου πει?Ευχαριστώ!
Παιδιά συγγνώμη αν επαναλαμβάνω προηγούμενες απορίες αλλά : Πού λέει στην εγκύκλιο ότι πρέπει να προσκομίσεις όλες τις πράξεις ανάληψης που έχεις κάνει από καταβολής κόσμου; (εγώ όταν διορίστηκα μου διάβασαν στη ΔΔΕ τις προϋπηρεσίες μου όπως ηταν περασμένες στο σύστημα και ήταν όλα εντάξει. Αφού τα έχουν, πρέπει να τα ξαναδώσουμε όλα αυτά;)Αν δεν έχω πρωτότυπα από πράξεις ανάληψης ή βεβαιώσεις προϋπηρεσίας αλλά μόνο φωτοαντίγραφα τι πρέπει να κάνω;Θα καταθέσω την αίτηση και όλες τις πράξεις ανάληψης και τη χαρτούρα στη διευθύντρια του σχολείου, γιατί υπηρετώ μακριά από το κέντρο της πόλης και δεν προλαβαίνω ανοικτή τη ΔΔΕ. Εκείνη θα τα στείλει ταχυδρομικά, θα τα στείλει με φαξ (τόσες αιτήσεις και τόσα δικαιολογητικά που θα μαζευτούν, θα κάνουν όλοι οι συνάδελφοι αίτηση) ή όπως συνήθως θα τα στείλει όλα με συνάδελφο που σχολάει νωρίτερα και γυρίζει στην πόλη; Εγώ πώς εξασφαλίζω σε κάθε περίπτωση ότι τα χαρτιά παρελήφθησαν;; Θα πάρω αριθμό πρωτοκόλλου από το σχολείο;