0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
οι αιτήσεις καταχωρούνται ηλεκτρονικά οπότε ούτως ή άλλως δεν θα τους βγάζει την "λάθος' επιλογή. Για να είσαι σίγουρος πάντως, βάλε μια αίτηση -υπευθυνη δήλωση σ ένα φαξάκι και γράψε " παρακαλώ να μην συμπεριλάβετε την τάδε επιλογή μου καθώς την έγραψα εκ παραδρομής και παρακαλώ να επισυνάψετε την παρούσα αίτηση στα έγγραφα που θα αποστείλετε στο Υπουργείο". Οπότε όλα καλά. Εναλλακτικά γράφεις μια νέα αίτηση , την στέλνεις και τους λες να αντικαταστήσουν την παλιά.
καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν στις επιλογές περιοχών συνεξέτασης, μπορεί να μην είναι όλες οι περιοχές που δηλώνουν οι σύζυγοι απαραίτητα οι ίδιες. Αυτή η δυνατότητα νομίζω ίσχυε το καλοκαίρι για τις αποσπάσεις...ευχαριστώ!
Παράθεση από: panmek στις Ιανουαρίου 23, 2013, 09:46:11 pmκαλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν στις επιλογές περιοχών συνεξέτασης, μπορεί να μην είναι όλες οι περιοχές που δηλώνουν οι σύζυγοι απαραίτητα οι ίδιες. Αυτή η δυνατότητα νομίζω ίσχυε το καλοκαίρι για τις αποσπάσεις...ευχαριστώ!κάποιος που να το γνωρίζει ή είναι πολυ εξειδικευμένο;
Δεν μου πεφτει λόγος ουδείς, αλλά Παναγία μου, τι κόλλημα τρωνε κάποιοι εδω μεσα ώρες ωρες. Εμενα δεν με παιρνει ο υπνος λόγω αγωνίας, μπαινω να δω κατι σχετικο...κ πεφτω σε καποιους με παραθεση στην παραθεση. Τι να υποθέσω...Πάντως bitch νασαι καλα για τις απαντησεις που δίνεις, κ όποιος άλλος βοηθαει επίσης. Οσο για την ατερμονη κριτικη....μονο μεσω Φρουντ μπορω να την κατανοησω.(λες; )